Προς το περιεχόμενο

Αγορά φωτογραφικής

lupink

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω να αγοράσω μια φωτογραφική μηχανή, μέχρι 200-250 Ευρώ, η οποία να βγάζει καλές φώτο σε συναυλίες και γενικά τη νύχτα. Αγόρασα μια Nikon Coolpix S210, η οποία όμως, με απογοήτευσε πλήρως.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια φωτογραφική για καλές φωτογραφίες σε συναυλίες και γενικά τη νύχτα και σε εσωτερικούς χώρους χωρίς πολύ φωτισμό?

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οπως εχω προτεινει και σε προηγουμενο topic, τσεκαρε τις panasonic που ειναι μεσα στο ευρος χρηματων που εισαι διατεθειμενος να ξοδεψεις (dmc-tz6 και tz8). Απο προσωπικη εμπειρια με την προκατοχο τους (dmc-tz5) εχω να σου πω πως ειναι εξαιρετικες.

Σαν εναλλακτικη θα κοιτουσα προς Cannon μερια.

οπως εχω προτεινει και σε προηγουμενο topic, τσεκαρε τις panasonic που ειναι μεσα στο ευρος χρηματων που εισαι διατεθειμενος να ξοδεψεις (dmc-tz6 και tz8). Απο προσωπικη εμπειρια με την προκατοχο τους (dmc-tz5) εχω να σου πω πως ειναι εξαιρετικες.

Σαν εναλλακτικη θα κοιτουσα προς Cannon μερια.

Ευχαριστώ για την πρόταση, θα πάω αύριο να τις δω.

Ευχαριστώ για την πρόταση, θα πάω αύριο να τις δω.

κι ενα tip απο δικη μου εμπειρια:

τα μαγαζια που πουλανε φωτογραφικες μηχανες εχουν μεγαλες διαφορες στις τιμες για τα ιδια μοντελα. μεχρι και 100-150Ε για το ιδιο μοντελο. ρωτησε σε παραπανω απο ενα σε οποια φωτογραφικη κι αν καταληξεις και ελεγξε αν εχουν εγγυηση της ελληνικης αντιπροσωπειας, δεν ειναι δηλαδη παραεισαγωγη.

Εγω μετα απο πολυ ψαξιμο εχω καταληξει σε δυο μαγαζια που εχουν καλες τιμες, εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας στα προιοντα τους και μεγαλη εμπειρια στο αντικειμενο, το οποιο ειναι σημαντικο για να μπορεσεις να συζητησεις μαζι τους και να σου κανουν κι αυτοι τις προτασεις τους ή να σου πουν τη γνωμη τους γι' αυτο που εχεις επιλεξει.

Το ενα ειναι η photoagora στη Στουρναρη και το αλλο ο Παπαδακης στην Εμ. Μπενακη στο κεντρο.

με 260€ απο το media markt ειχα αγορασει την nikon d60 με τον φακο 18-55mm.η μηχανη ειναι τυπου slr και φυσικα μιλια μακρια σε ποιοτητα απο οποιαδηποτε compact αφου εχει μεγαλυτερο αισθητηρα πραγμα πολυ κρισιμο σε νυχτερινες ληψεις (λιγοτερος ψηφιακος θορυβος).αν θελεις καλη αποδοση τη νυχτα οι dslr ειναι μονοδρομος!καλυτερα να παρεις μια μεταχειρισμενη που λεει ο λογος παρα μια καινουρια compact.

http://imaging.nikon.com/products/imaging/lineup/digitalcamera/slr/d60/

εγω αγορασα πριν μια βδομαδα την παρακατω

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Digital-Camera/Compact-Digital-Camera/with(CAM_MEGAPIXEL=10.2%20MP)/with(Manufacturer=Sony).htm

δεν την εχω δοκιμασει ακομα αλλα ειναι μεσα στα πλαισια τιμων που ζητας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...