Προς το περιεχόμενο

Πρόσβαση σε ιδιόκτητα ασύρματα δίκτυα και ασφάλεια

Evangeli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@Till

Τζάμπα το σεντόνι.

Επί της ουσίας δεν απάντησες.

Η απάντηση μου ήταν καθαρό απόσταγμα ουσίας. Αν εσύ δεν μπορεσες να το αντιληφθείς, τότε είτε δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις απλά πράγματα, είτε πολύ απλά δεν θέλεις να το αντιληφθείς. Προφανώς για μερικούς ανθρώπους όταν η προσωπική τους αντίληψη για την πραγματικότητα έρχεσαι σε αντίθεση με την πραγματικότητα, τότε κατ΄ αυτούς η πραγματικότητα είναι λάθος και όχι αυτοι...

@Till

Ο γείτονάς μου αφήνει το wi-fi του ανοχτό και «όλη» η πολυκατοικία συνδέεται μέσω του δικού του wi-fi.

Ο γείτονας έτσι γουστάρει να διαθέτει το ασύρματό του σε όλους τους ένοικους της πολυκατοικίας.

Ξέρει ότι συνδέονται με το δικό του ασύρματο άλλα 5 άτομα αλλά δεν δίνει φράγκο και δεν καταγγέλει κανέναν.

Και εν γνώσει του παραβιάζει τους όρους της σύμβασης με τον isp αλλά ούτε κανένας θα τον καταγγείλει στον isp του.

Που είναι η παρανομία;

Ποιός νόμος το ορίζει ότι αυτό είναι παράνομο το να συνδέομαι εγώ μέσω του δικτύου του γείτονα;

Κανένας!

1. Ο γείτονας σου παραβιάζει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον ISP του. Είναι προφανές ότι παρανομεί. Το γεγονός ότι μπορεί να μην τον καταγείλει κανείς, δεν αναιρεί τον χαρακτήρα της παρανομίας. Διαπράττεις το έγκλημα του φόνου όταν σκοτώνεις κάποιον, όχι όταν σε καταγγέλουν ως ένοχο. Ο φονιάς είναι φονιάς είτε τον πιάσουν είτε όχι. Με την λογική σου, αν δεν σε πιάσουν ποτέ, τότε δεν έχεις κάνει έγκλημα. Εσύ μπορεί να το βρίσκεις λογικό αυτό, η Νομολογία όμως όχι.

2. Το γεγονός ότι εσύ και άλλοι 5 μπαίνεται στο εν λόγω ιδιωτικό δίκτυο,ακόμα κι αν είναι ξεκλείδωτο, ακόμα κι αν είναι εν γνώση του (παρανομούνται) ιδιοκτήτη, είναι επίσης παράνομο, εφόσον ούτε ρητή άδεια έχετε, ούτε ο ιδιοκτήτης δικαιούται να διαμοιράζει το ιδιωτικό του δίκτυο, σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον ISP. Αν ήθελε να είναι νόμιμος (ώστε να είστε και εσείς νόμιμοι) θα φρόντιζε να επικοινωνήσει με την ΕΕΤΤ και να πάρει την απαραίτητη άδεια ώστε να κάνει το δίκτυο του ερασιτεχνικό δίκτυο ελεύθερης πρόσβασης.

3. Για να καταλάβεις ποιοί νόμοι ορίζουν τις ενέργειες αυτές ως παράνομες, απλά ξαναδιάβασε το προηγούμενο μου Post. Ελπίζω αυτή τη φορά να το καταλάβεις.

@Till

Όλοι οι νόμοι που ανέφερες δεν γράφουν το παρακάτω πολύ απλό

«Απαγορεύεται η χρήση ασύρματης σύνδεσης που δεν ανήκει στην ιδιοκτήσια αυτού που την χρησιμοποιεί»

Το γράφει; όχι!

Για μια ακόμη φορά: Το Ελληνικό Κράτος αποφάσισε πως δεν χρειάζεται να δημιουργήσει ξεχωριστό νόμο που να αναφέρει αυτά που λές, επειδή θεωρεί πως η υπάρχουσα νομολογία τα καλύπτει πλήρως, εφόσον έχει αποδεχτεί τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Συμφώνου. Απο την στιγμή που θεωρεί πως ΟΛΑ τα άρθρα του Ποινικού Κώδικα που ανέφερα παραπάνω καλύπτουν ΚΑΙ το Διαδίκτυο, τότε ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να δημιουργήσει νέους νόμους. Αν δεν σε καλύπτει αυτό, πρόβλημα σου. Το Κράτος καλύπτεται πλήρως, και αυτό του φτάνει.

@Till

Για να κατηγορηθώ - αν χρησιμοποιώ που δεν - για χρήση ξεκλείδωτου ασύρματου κάποιος πρέπει να με καταγγείλει

Αν ο ιδιοκτήτης του ασύρματου δεν ενδιαφέρεται και μάλιστα σκόπιμα το αφήνει για να συνδέομαι ποιός θα με καταγγείλει;

Ποιού περισουσία χρησιμοποιώ ή ιδιοποούμαι παρά την θέλησή του;

Ποιού bandwth περιορίζω όταν μου το χαρίζει με την θέλησή του;

Κανενός!

Σαφώς για να κατηγορηθείς πρέπει κάποιος να σε καταγγείλει. Δεν είναι όμως ανάγκη να υπάρξη καταγγελία για να υπάρξει παρανομία. Είτε αφήνει σκόπιμα το δίκτυο του ξεκλείδωτο ο ιδιοκτήτης του, είτε όχι, εσύ απο την στιγμή που μπαίνεις διαπράττεις παρανομία. Αν δεν σε καταγγείλει ποτέ κανείς, δεν σημαίνει ότι δεν παρανόμησες ποτέ, σημαίνει απλά πως δεν σε έπιασαν ποτέ. Ο ιδιοκτήτης του δικτύου πολύ απλά δεν έχει το δικαίωμα να σου χαρίσει με την θέληση του το bandwidth του, απο την στιγμή που του το απαγορεύει βάση συμβολαίου ο ISP του. Αν δεν τον καταγγείλει κανείς, και πάλι παρανομεί, απλά δεν τον έχουν πιάσει. Για να καταλάβεις πόσο γελοία είναι τελικά αυτά τα επιχειρήματα που χρησιμοποιείς, σκέψου απλά πως μπαίνεις σε ένα κατάστημα Γερμανός και παίρνεις χωρίς να πληρώσεις ένα iPhone, εν γνώση του πωλητή. Ακόμα κι αν δεν σε καταγγείλει ποτέ κανείς, αυτή η πράξη εξακολουθεί να αποτελεί κλοπή. Και η πράξη του πωλητή είναι και αυτή παράνομη, γιατί το αντικείμενο της κλοπής δεν είναι δικό του. Σε απευθείας αναλογία, η πρόσβαση στο Internet που δίνει ο ιδιοκτήτης ενός ασύρματου δικτύου σε εσένα και πόσους άλλους, αποτελεί παρανομία γιατί η πρόσβαση αυτή δεν αποτελεί αποκλειστική του ιδιοκτησία: στην ουσία έχει την άδεια χρήσης της συγκεκριμένης πρόσβασης, κάτω απο συγκεκριμένους όρους, που του απαγορεύουν συγκεκριμένα πράγματα. Για μια ακόμη φορά, μην μπερδεύεις την Παρανομία με την Καταγγελία της Παρανομίας (και συνεπώς την Τιμωρία). Μια Παρανομία διατηρεί ακέραιο τον χαρακτήρα της, είτε γίνει αντιληπτή είτε όχι. Το να κλέβεις και να μην σε πιάνουν δεν σημαίνει ότι δεν είσαι κλέφτης, σημαίνει πως είναι καλός κλέφτης...

@Till

Χαιρετίσματα στην εξουσία!

Όταν θα βγάλει έναν νόμο που ρητά θα απγορεύει την οποιαδήποτε χρήση ασύρματου δικτύου που δεν ανήκει στην αποκλειστική ιδιοκτησία μου τότε θα θεωρήσω παράνομη την χρήση ασύρματου.

Μέχρι τότε για μένα είναι ΝΟΜΙΜΗ.

Κοίτα, μπορείς να κοιμάσαι απο όποιο πλευρό γουστάρεις, πολύ που με ένοιαξε δηλαδή. Το τι είναι για σένα νόμιμο και τι όχι, αφορά εσένα και μόνο εσένα. Δυστηχώς για εσένα όμως, το τι θεωρείς νόμιμο ΕΣΥ και τι όχι, το Κράτος το έχει γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Εσύ λοιπόν μπορείς να θεωρείς νόμιμο το να μπαίνεις σε ασύρματα δίκτυα που είναι ξεκλείδωτα. Το Κράτος όχι. Και αμα ποτέ του δωθεί η ευκαιρία, θα μάθεις απο την καλή ότι για το Κράτος σημασία έχει τι πιστεύει ΑΥΤΟ για τους νόμους του, και όχι το πιστεύεις εσύ. Και όσο το Κράτος πιστεύει ότι η Νομολογία που διαθέτει είναι αρκετή για να θεωρηθεί παράνομη η είσοδος σε ξεκλείδωτα ασύρματα δίκτυα, εσένα που αυτό το θεωρείς νόμιμο επειδή δεν υπάρχει νόμος "που ρητά θα απαγορεύει την οποιαδήποτε χρήση ασύρματου δικτύου που δεν ανήκει στην αποκλειστική ιδιοκτησία σου" στην καλύτερη περίπτωση δεν σε παίρνει στα σοβάρα, στην χειρότερη θα σου δώσει να καταλάβεις πως αυτό έχει δίκιο με τρόπο που δεν θα σου αρέσει. Και έχε επίσης υπόψη σου πως για το Κράτος, ΚΑΘΕ πολίτης είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει τους νόμους, και να τους ερμηνεύει με βάση αυτά που το ίδιο πιστεύει, και όχι με το τι κουβαλάει ο καθένας στο κεφάλι του...

@Till

Εμένα μέχρι στιγμής κανένας απ τους συνομιλητές δεν με έπεισε ότι το να χρησιμοποιώ ένα ασύρματο δίκτυο που ο ιδιοκτήτης τους το έχει αφήσει εν επιγνώσει του ξεκλείδωτο είναι παράνομο. Δεν με έπεισε ότι εγώ διαπράττω αδίκημα.

Είμαι σίγουρος για αυτό. Μπορεί ακόμα και ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου να έμπαινε σε αυτό το forum και να έγραφε πως έχεις άδικο απλώνοντας την μισή Ποινική Δικονομία, και εσύ και πάλι να απαντούσες πως δεν έχεις πεισθεί. Το πρόβλημα δεν το έχουν οι συνομιλητές σου, το πρόβλημα το έχεις εσύ, γιατί πολύ απλά έχεις πείσει τον εαυτό σου πως έχεις δίκιο, ότι και να πει κανείς. Όπως έγραψα και παραπάνω, για κάποιους ανθρώπους όταν η προσωπική τους αντίληψη για την πραγματικότητα έρχεσαι σε αντίθεση με την πραγματικότητα, τότε κατ΄ αυτούς η πραγματικότητα είναι λάθος και όχι αυτοι...

@Till

Και μέχρι να μου ποστάρετε έναν νόμο που να απαγορεύει ΡΗΤΑ την χρήση ΜΗ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ απο μένα ασύρματου δικτύου θα βλέπω τον τελικό και θα χρησιμοποιώ την ΕΝΣΥΡΜΑΤΗ σύνδεσή μου. Χα(λλλ)αράααα..

Κάνε ότι γουστάρεις, δικαίωμα σου στην τελική. Μην περιμένεις όμως απο τους άλλους να σου αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες. Δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι για το πρόβλημα σου...

@Till

Καλή συνέχεια στην ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ συζήτησή σας με τους καταπληκτικούς ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ χαρακτηρισμούς σας.

Κοίτα, όταν έχεις απέναντι σου πολιτισμένους ανθρώπους που δεν έχουν IQ ραδικιού, τότε ναι, μπορείς να είσαι πολιτισμένος. Όταν έχεις απέναντι σου κάφρους ( Κάφρος: απολίτιστος, αμόρφωτος, βάρβαρος, άξεστος) δεν γίνεται να μην πείς τα πράγματα με το όνομα τους...

Και επειδή γράφεις παραπάνω πως "Δημοκρατία είναι να σέβεσαι τον κάθε συνομιλητή σου που έχει μια διαφορετική άποψη από σένα για το τι είναι και τι δεν είναι κλοπή.

Και αφού συζητήσεις ΠΡΩΤΑ μαζί του ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ και αφού καταλήξετε να συμφωνήσετε και οι δύο στο τι είναι και τι δεν είναι κλοπή και ΑΝ συμφωνήσετε τελικά στο τι είναι και το τι δεν είναι κλοπή και αυτός επιμένει να λέει πως το να κλέβεις είναι σωστό τότε να μην τον σέβεσαι", σε πληροφορώ πως αυτό που περιγράφεις είναι μια μπούρδα και μισή. Σε ένα δημοκρατικό κράτος, μπορώ να σέβομαι τον συνομιλητή μου, αλλα δεν είμαι υποχρεωμένος να σέβομαι και να παίρνω στα σοβαρά την κάθε παπαριά που πιστεύει. Και σε ένα δημοκρατικό κράτος, ακόμα κι αν δυο (ή 20 ή 200, η 2.000) άνθρωποι κάτσουν και συζητήσουν πολιτισμένα και συμφωνήσουν τι είναι κλοπή και τι όχι, και πάλι μπορεί όλοι τους να είναι εντελώς λάθος εντός των πλαισίων και των συνόρων του κράτους, ακριβώς επειδή το κράτος φροντίζει δια των νόμων του να ξεκαθαρίσει τι είναι κλοπή και τι όχι, είτε συμφωνείς εσύ είτε όχι. Γιατί σε μια δημοκρατία υπάρχουν καθολικοί νόμοι, και το τι είναι νόμιμο και τι παράνομο δεν εξαρτάται απο τι θα συμφωνήσω εγώ με τους καφενόβοιους φίλους μου στο καφενείο όταν παίζουμε πρέφα... Και σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, στην παρούσα συζήτηση ΕΣΥ είσαι αυτός που επιμένει πως το να κλεβεις είναι σωστό, απλά δεν το παραδέχεσαι, και φυσικά τους νόμους τους γράφεις στα απαυτά σου, γιατί προφανώς δεν βολεύουν την αντίληψη για την πραγματικότητα που έχεις στο κεφάλι σου...

Και πήρε το μάτι μου ένα ακόμα ανεκδιήγητο που είπες παραπάνω: "Επίσης εσύ μπορεί να διαθέτεις την γυναίκα σου στο κοινό και να παίρνεις μάτι. Δικαιωμά σου δεν είναι;" Άλλη μπούρδα ολκής. Φυσικά και ΔΕΝ είναι δικαίωμα σου να διαθέτεις την γυναίκα σου στο κοινό. Η γυναίκα σου δεν είναι αντικείμενο που σου ανήκει, και με το να την διαθέτεις στο κοινό διαπράττεις το αδίκημα της προαγωγής σε πορνεία, και εσύ θεωρείσαι επι πλέον μαστροπός, ανεξάρτητα απο τον μεσολαβεί χρηματική απολαβή ή όχι. Απορώ πως διάολο τα σκέφτεσαι και τα γράφεις κάτι τέτοια...

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

μπερδεύετε την ευγένεια με τον σεβασμό πάντως :P

ο σεβασμός κερδίζεται, δεν χαρίζεται... :-)

Δημοσ.

lol

Τοσο κοπο ο Till εκανε για να αποδειξει σε μερικους οτι "ναι! Ειναι παρανομο να χρησιμοποιεις την συνδεση τριτου ειτε κλειδωμενη, ειτε ξεκλειδωτη." και εσεις συνεχιζετε παλι τα ιδια και τα ιδια!

Απο την μια λυπαμαι για τον κοπο του παιδιου να κατσει να γραψει ολα αυτα που εγραψε και απο την αλλη χαιρομαι για την κατασταση που εχει ερθει αυτη τη περιοδο η χωρα μας, ελπιζοντας οτι στο μελλον θα γινουν ειδος προς εξαφανιση τα λαμογια και οι σοφιστες με τους οποιους εχουμε γεμισει!

My 2 cents

Δημοσ.

Till πραγματικά σε ευχαριστώ, δεν μου έρχεται κάτι άλλο να σου πω απλά μην χαλάς άλλο τη ζαχαρένια σου

drk79 είσαι για τα μπάζα πραγματικά :lol: δεν μπορώ παρά να γελάω με ότι γράφεις πια

στην αρχή νόμιζα οτι έχει κάποιο θέμα και δεν θες να καταλάβεις

τώρα είμαι σίγουρος οτι έχεις πρόβλημα και δεν καταλαβαίνεις

ότι σου έγραψα εγώ στην αρχή με πολύ απλά λόγια στο γράφει και ο Till όσο πιο επίσημα μπορούσε αφού ακόμα δεν λες να καταλάβεις δεν μπορώ εγώ να καταλάβω τι κάνεις εδώ μ εμάς τους άξεστους...

Δημοσ.
Δημοκρατια = Να σεβομαστε αυτον που θεωρει σωστο το να κλεβει ? Η μηπως να θεωρουμε σωστη την αποψη καποιου που λεει πως κλεβω ( εστω και 1 ευρω ) και για αυτον ειναι σωστο ? Νομιζω πως μαλλον η Δημοκρατια εχει παρερμηνευτει......

Λιπον ρηξε μια ματιαα εδο και ισως βρεις αυτο που θελεις http://www.backtrack-linux.org/

Δημοσ.

έλεος, όχι άλλο κάρβουνο.... του τα είπατε απλά, του τα είπατε αναλυτικά, του τα είπατε και με νόμους, γιατί ασχολείστε άλλο?????

Δημοσ.
Γιατι αναφερεσαι σε μενα ?

Εχει μπερδεψει τα 3 account του και τα Quotes.

Μην αγχωνεσαι και αλλα Trolls το παθαινουν..

Δημοσ.

page1_03.gif

Με αυτό το γρυλορουτερ μπορεί να κάνεις πολύ καλή δουλειά, είναι δοκιμασμένο στο σερφαρισμα σου να χρησιμοποιείς κρυπτογράφηση VPN 1024 bit πάντα για να προστατευθεί από snifers και ο θεος βοηθός. Αλλά πάντα με σεβασμό μην Γ@@τε το bandwidth του ιδιοκτήτη με κατέβασμα τορεντ είτε το κάνει με την θέληση του είτε όχι γιατί είναι 2 φορές παράνομο. Γιατί δεν βάζουν παντού ελεύθερο δημόσιο ίντερνετ να ξεμπερδεύουμε WISP?.;)

Το έγκλημα της εισόδου στο ξένο ίντερνετ είναι σαν να κάνουμε φοροδιαφυγή, γιατί αν δεν πάρουμε όλοι συνδέσεις οι εταιρίες παροχής ίντερνετ θα χρεοκοπήσουν και αυτό θα είναι εισ βάρος όλων, τέρμα (insomnia, facebook, youtube, skype, msn, κλπ):fear:

Δεν πιστεύω να το θέλει κάνεις αυτό? μόνο οι λάτρεις του μη ίντερνετ, το ίντερνετ μας ενώνει μην το σκοτώνετε.

Δημοσ.

Το ερώτημα που προκύπτει απο όλη αυτή την κουβέντα, είναι πολύ απλά... γιατί προκύπτει αυτό το ερώτημα; τα πράγματα είναι απλά, και με λίγο ψάξιμο οι απαντήσεις βρίσκονται εύκολα. Το κλειδί εδω βέβαια είναι το "λίγο ψάξιμο". Παραπάνω τίθεται ένα ζήτημα περί κλοπής αυτοκινήτου και σχετικού νόμου, και ο dark79 λέει το εξής καταπληκτικό:

"Σίγουρα υπάρχει τέτοιος νόμος. Δεν έχω καμμία όρεξη βέβαια να ψάχνω".

Και συνεχίζει λίγο παρακάτω με το ακόμα πιο ανεκδιήγητο:

"Νόμος που να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ χρήση ξεκλείδωτου δικτύου εγώ δεν γνωριζω να υπάρχει".

Ουσιαστικά με τις δυο αυτές προτάσεις μας λέει 3 πράγματα:

1. Δεν έχει όρεξη να ψάξει, οπότε στην πραγματικότητα δεν γνωρίζει αυτά για τα οποία δηλώνει σίγουρος παρακάτω ακριβώς επειδή δεν έχει ψάξει.

2. Είναι σίγουρος ότι υπάρχει νόμος που αναφέρεται ρητά σε κλοπή αυτοκινήτου.

3. Είναι σίγουρος ότι δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει ρητά την χρήση ξεκλείδωτου δικτύου.

Το αστείο είναι πως, αν το Κράτος έπρεπε να φτιάξει ένα νόμο ειδικά για την κλοπή αυτοκινήτου (και φυσικά δεν υπάρχει τέτοιος νόμος), θα έπρεπε αντίστοιχα να φτιάξει και ένα νόμο για την κλοπή δίτροχου, μπαγκαζιέρας, κινητού τηλεφώνου, πορτοφολιού, ρουχισμού, γρύλου, και ότι άλλου κινητού αντικειμένου βάλει ο νούς σας. Και προφανώς θα μπορούσε να ισχυριστεί ο οποιοσδήποτε πως απο την στιγμή που η κλοπή ενός συγκεκριμένουν αντικειμένου δεν ορίζεσαι απο ξεχωριστό νόμο, τότε δεν συνιστά κλοπή. Και κάπως έτσι το νομικό σας σύστημα θα γινόταν 160 φορές περισσότερο μπουρδέλο απο ότι είναι τώρα. Αλλα επειδή ο νομοθέτης διαθέτει μια στοιχειώδη λογική, δεν δημιουργεί ένα εκατομμύριο νέους νόμους για κλοπές: Δημιουργεί μόνο έναν, ο οποίος εμπεριέχει την έννοια της κινητής περιουσίας, η οποία καλύπτει και το αμάξι, και το παπάκι, και το κινητό τηλέφωνο, και τον γρύλο. Και εάν στο μέλλον δημιουργηθεί ένα νέο είδος κινητής περιουσίας (το ρεύμα, το νερό, η τηλεφωνία, το ασύρματο δίκτυο), δεν έχει παρά να επεκτείνει την έννοια της κινητής περιουσίας, ώστε να συμπεριλαμβάνει και τα νέα αυτά είδη. Απλό, λιτό και λειτουργικό...

Για κάποιους ανθρώπους βέβαια, ολα αυτά δεν είναι και τόσο προφανή. Σύμφωνα μάλιστα με τον Πρώτο Νόμο της Θεωρίας Φούσκας Αντι-πραγματικότητας, "Στην Φούσκα Αντι-Πραγματικότητας, καθένας είναι ελεύθερος να ορίσει τι είναι πραγματικό με βάση τις προσωπικές του πεποιθήσεις, τα συναισθήματα του και τις ανάγκες του"...

Δημοσ.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να διαπιστώσει πόσο νόμιμο είναι να χρησιμοποιεί

το δίκτυο κάποιου άλλου (με οποιοδήποτε τρόπο) ας διαβάσει τη σύμβαση σύνδεσης με την otenet :

http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0CBsQFjAB&url=http%3A%2F%2Foteshop.ote.gr%2Fstorefront%2Ftemplate-resources%2Fattachments%2Fattachements%2Fgr%2Fhome%2FInternet_services_dial_up%2FDial_Up%2Foroi_simvasis_OTENET.pdf&ei=9Lw-TO6QGMjvOYqrlakH&usg=AFQjCNFr0RXI0qO3MvpiuNQgytNteTioNA .

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΑΘΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ - ΚΑΤΑΧΤΙΕΤΑΙ

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης μονο ενας ειπε οτι δεν θα εμπαινε ποτε σε ανοικτο δικτυο ακομα και αν ηταν αναγκη. Κραταω τις επιφυλαξεις μου αν αυτος ο ενας λεει την αληθεια αλλα δεν μπορω να το αποδειξω οπως βεβαια δεν μπορει και αυτος.

Αφηστε τα μπλα μπλα και τους νομους.

Στο 99% αυτοι που μπαινουν σε ανοικτα δικτυα δεν βλαπτουν τον ιδιοκτητη του δικτυου.

Εσεις οι ιδιοι που το παιζετε παναγιτσες εχετε κανει τα ιδια.

• Moderators
Δημοσ.

Αφηστε τα μπλα μπλα και τους νομους.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νταξ,δεν παιζεσαι!

Να σου θυμησω τι ειπες στο post 55?

Μπορει καποιος να μου μιλησει με στοιχεια και να μην προσπαθει να μου επιβαλει νομους που δεν υπαρχουν και τους βγαζει απο το μυαλο του;

Παμε στην επομενη κωλοτουμπα σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...