ale3is Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Αν την ξεχασεις ανοιχτη την πορτα, τι ειναι τοτε?
drk79 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Αν την ξεχασεις ανοιχτη την πορτα, τι ειναι τοτε? Βλακεία προφανώς! Όπως και το να αφήσεις το αυτοκίνητό σου ξεκλείδωτο στην Σοφοκλέους τα μεσάνυχτα. ---------- Προσθήκη στις 12:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:56 ---------- lol τι να σου πω αν δεν μπορείς να καταλάβεις απλά πραγματάκια.... Δεν κάνεις μια προσπάθεια και συ να βοηθήσεις την κατάσταση. Ρώτησα παραπάνω κάτι: Είναι ή δεν είναι δικαίωμά σου να αφήνεις ξεκλείδωτο το δίκτυό σου για να μπαίνει ο κάθένας; Δεκτές απάντήσεις: Ναί / Όχι. Ανοίγω το laptop μου και ο networkmanager μου γράφει "You are connected to Vatos_locos wi-fi network" για παράδειγμα. Ερώτηση: Εγώ φταίω που έχω ένα laptop που συνδέεται σε ξεκλείδωτο ασύρματο; Το laptop μου φταίνει που συνδέεται; Ή μήπως φταίει ο Vatos_locos που άφησε το ασύρματό του ξεκλείδωτο; Δεκτές απαντήσεις: 1 / 2 / 3 Ερώτηση: Μπορώ εγώ ή το ...laptop μου να γνωρίζουμε αν το Vatos_locos άφησε το ασύρματό του ξεκλείδωτο επειδή θέλει να το παίξει hotstop για τους γείτονες και φιλάνθρωπος ή αν το άφησε λόγω άγνοιας ή αμέλειας; Δεκτές απαντήσεις: Ναί / Όχι. Bοήθα την κατάσταση λίγο!
Vatos_locos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 επειδή πολύ απλά δεν ξέρεις μόνος σου τις απαντήσεις μπαίνεις και το κλειδώνεις για να ξεστραβωθεί ο Vatos_locos να το κλειδώσει ένα hotspot έχει startpage .- τώρα αν θες να παίξουμε την κολοκυθιά για 20-25€ το μήνα για εμένα είσαι γύφτος και ρεμάλι και όποιος προσπαθεί να την βγάλει στο τσάμπα σου είπα ίδια φάση είναι με το σπίτι ίδια φάση με το να σου πάρω την βενζίνη από το αμάξι γιατί απλά μπορώ να το κάνω και να μην πληρώσω να βοηθήσω σε τι ; σε πράγματα που άνετα καταλαβαίνει και ένα παιδί 15 χρονών ; όχι ρε φίλε δεν βοηθάω για αυτό είμαστε σκατά λαός εδώ στην Ελλάδα γιατί όλοι κοιτάνε να δαγκώσουν αν δεν έχεις βαρεθεί να το παίζεις εσύ γύφτος θα κάτσω εγώ νομίζεις να σου βάλω μυαλό ; σου είπα μια φορά αυτό που κάνεις είναι λάθος και Ιθάκη και Νομικά hotspot θα βρεις μ όνομα από μαγαζιά, δήμους, εταιρίες, awmn ένα απλό δίκτυο 100000% δεν είναι hotspot και μην μου λέτε παπαριές εγώ το άφησα για να μπαίνει ο γείτονας... οπότε φίλος στο χέρι σου είναι να καταλάβεις και να ξεχωρίσεις τον εαυτό σου από τους γύφτους και τα λαμόγια my 2 cents που λένε και τέλος δεν απαντάω άλλο γιατί πολύ απλά ξέρω οτι δεν πρόκειται να αλλάξουν νοοτροπία τα ζώα αν γράψω 5-10 ή 300 γραμμές εδώ
haHa Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Βλακεία προφανώς! Όπως και το να αφήσεις το αυτοκίνητό σου ξεκλείδωτο στην Σοφοκλέους τα μεσάνυχτα. Συμφωνα με το ιδιο σκεπτικο-"λογικη" που ανεπτυξες για τα ανοιχτα δικτυα, δεν ειναι παρανομο καποιος να μπει στο σπιτι σου αν εχεις ανοιχτη πορτα ή να χρησιμοποιησει το αυτοκινητο σου αν το εχεις ανοιχτο με τα κλειδια. Υ.Γ.:Προσεξε την λεξη παρανομο, την εκανα και bold. Ρώτησα παραπάνω κάτι: Είναι ή δεν είναι δικαίωμά σου να αφήνεις ξεκλείδωτο το δίκτυό σου για να μπαίνει ο κάθένας; Δεκτές απάντήσεις: Ναί / Όχι. Ανοίγω το laptop μου και ο networkmanager μου γράφει "You are connected to Vatos_locos wi-fi network" για παράδειγμα. Ερώτηση: Εγώ φταίω που έχω ένα laptop που συνδέεται σε ξεκλείδωτο ασύρματο; Το laptop μου φταίνει που συνδέεται; Ή μήπως φταίει ο Vatos_locos που άφησε το ασύρματό του ξεκλείδωτο; Δεκτές απαντήσεις: 1 / 2 / 3 Ερώτηση: Μπορώ εγώ ή το ...laptop μου να γνωρίζουμε αν το Vatos_locos άφησε το ασύρματό του ξεκλείδωτο επειδή θέλει να το παίξει hotstop για τους γείτονες και φιλάνθρωπος ή αν το άφησε λόγω άγνοιας ή αμέλειας; Δεκτές απαντήσεις: Ναί / Όχι. Bοήθα την κατάσταση λίγο! Είναι ή δεν είναι δικαίωμά σου να αφήνεις ανοιχτη την πορτα του σπιτιου σου για να μπαίνει ο κάθένας; Δεκτές απάντήσεις: Ναί / Όχι. Ερώτηση: Μπορώ εγώ να γνωρίζω αν το drk79 άφησε το ανοιχτη την πορτα του σπιτιου του για να μπαίνουν οι πεινασμένοι να τρώνε ότι έχει στο ψυγείο ή αν το άφησε λόγω άγνοιας ή αμέλειας; Δεκτές απαντήσεις: Ναί / Όχι. Bοήθα την κατάσταση λίγο! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Σοβαρα τωρα,ξεκλειδωτο ή οχι , ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να χρησιμοποιεις τη συνδεση αλλου χωρις την συγκαταθεση του. Δεν μιλαω καν για το ηθικο κομματι, παρα μονο για το νομικο. Ειναι παρανομο.
drk79 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Σε ρώτησσα κάποις ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ερωτήσεις και ΔΕΝ απάντησες. Υπεκφυγή το ονομάζω εγώ αυτό. Επίσης ΜΗΝ θεωρείς πως όλοι αφήνουν τα δίκτυά τους ξεκλείδωτα κατά λάθος ή επειδή δεν ξέρουν Αρκετοί αφήνουν ξεκλείδωτα τα δίκτυά τους ακριβώς για να είναι διαθέσιμα στον καθέναν. ΜΗΝ κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια με λίγα λόγια Όσον αφορά εμένα προσωπικά έχω ενσύρματη σύνδεση και πληρωμένη. για αυτό είμαστε σκατά λαός εδώ στην Ελλάδα Διαφωνώ κάθετα μαζί σου! Στην Ελλάδα είμαστε σαν λαός έτσι επειδή μας λείπει η ΠΑΙΔΕΙΑ και επειδή δεν έχουμε μάθει να ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τον κάθε άλλο συνάνθρωπό μας που έχει μια ΑΝΤΙΘΕΤΗ άποψη με την δική μας και κυρίως επειδή μιλάμε για τους συνανθρώπους μας όπως μιλάς εσύ σε όσα έχω κάνει quote παρακάτω. τώρα αν θες να παίξουμε την κολοκυθιά για 20-25€ το μήνα για εμένα είσαι γύφτος και ρεμάλι και όποιος προσπαθεί να την βγάλει στο τσάμπα αν δεν έχεις βαρεθεί να το παίζεις εσύ γύφτος θα κάτσω εγώ νομίζεις να σου βάλω μυαλό ; σου είπα μια φορά αυτό που κάνεις είναι λάθος και Ιθάκη και Νομικά οπότε φίλος στο χέρι σου είναι να καταλάβεις και να ξεχωρίσεις τον εαυτό σου από τους γύφτους και τα λαμόγια my 2 cents που λένε και τέλος δεν απαντάω άλλο γιατί πολύ απλά ξέρω οτι δεν πρόκειται να αλλάξουν νοοτροπία τα ζώα αν γράψω 5-10 ή 300 γραμμές εδώ Κατάλαβες γιατί είμαστε έτσι σαν λαός; Μάθε πρώτα να μιλάς σαν άνθρωπος και μάθε να συνομιλείς σωστά και μάθε να ΣΕΒΕΣΑΙ τον κάθε συνομιλήτή σου και συνάνθρωπό σου. Και ΤΟΤΕ αυτή η χώρα θα γίνει ΚΑΛΥΤΕΡΗ! ΜΟΝΟΝ τότε όμως Και μια μικρή υποσημείωση: Μάθε τι σημαίνει να συζητάω για ένα θέμα χωρίς να ταυτίζω τους συνομιλητές μου με τις απόψεις τους. Είναι βασικός κανόνες της επικοιωνίας. Το να υπερασπίζεται κάποιος μία θέση π.χ. την πορνεία ως κοινωνικό φαινόμενο δεν σημαίνει ότι κάθε βράδυ κυκλοφορεί με πόρνες. Σου βάζω δύσκολα το ξέρω. Το υβρεολόγιο και η κατάκριση των άλλων είναι πολύ ευκολότερα απ το να σκέφτεσαι και κυρίως το να ΣΕΒΕΣΑΙ. ---------- Προσθήκη στις 12:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:24 ---------- Συμφωνα με το ιδιο σκεπτικο-"λογικη" που ανεπτυξες για τα ανοιχτα δικτυα, δεν ειναι παρανομο καποιος να μπει στο σπιτι σου αν εχεις ανοιχτη πορτα ή να χρησιμοποιησει το αυτοκινητο σου αν το εχεις ανοιχτο με τα κλειδια. Υ.Γ.:Προσεξε την λεξη παρανομο, την εκανα και bold. Παράνομο είναι ότι ο νόμος ορίζει ως παράνομο. Ρώτησα και παραπανω Γράψε μου εδώ ποιός ακριβώς νόμος (ΦΕΚ κλπ) απαγορεύει την πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ξεκλείδωτου δικτύου. Θέλω συγκεκριμένο νόμο Είναι ή δεν είναι δικαίωμά σου να αφήνεις ανοιχτη την πορτα του σπιτιου σου για να μπαίνει ο κάθένας; Δεκτές απάντήσεις: Ναί / Όχι. Ερώτηση: Μπορώ εγώ να γνωρίζω αν το drk79 άφησε το ανοιχτη την πορτα του σπιτιου του για να μπαίνουν οι πεινασμένοι να τρώνε ότι έχει στο ψυγείο ή αν το άφησε λόγω άγνοιας ή αμέλειας; Δεκτές απαντήσεις: Ναί / Όχι. Bοήθα την κατάσταση λίγο! Θα βοηθήσω την κατάσταση μόλις πάρω απαντήσεις στις δικές ερωτήσεις. Σοβαρά τώρα. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Σοβαρα τωρα,ξεκλειδωτο ή οχι , ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να χρησιμοποιεις τη συνδεση αλλου χωρις την συγκαταθεση του. Δεν μιλαω καν για το ηθικο κομματι, παρα μονο για το νομικο. Ειναι παρανομο. Περιμένω να δώ ποσταρισμένο τον συγκεκριμένο νόμο και μετά θα συμφωνήσω μαζί σου. Εξ άλλου στο πρώτο μου πόστ στο θέμα έγραψα ότι αν κάποιος γνωρίζει τον σχετικό νόμο ας τον παραθέσει. Αν διαβάσω τον νόμο τότε θα συμφωνήσω ότι είναι παράνομο. Αν δεν διαβάσω τον νόμο τότε θα επιμείνω ότι είναι νόμιμο.
Vatos_locos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 μα καλά είσαι σοβαρός τώρα ; μου ζητάς να σε σεβαστώ όταν βγαίνεις και λες δημόσια οτι εσύ ο ίδιος δεν σέβεσαι την υπηρεσία που πληρώνει ο άλλος και τον γράφεις στα @@ σου και κάνεις την δουλειά σου εισβάρος του ; και θες να σου απαντάω και με σεβασμό κιόλας ; για γέλια είσαι με τα πολλά μάθε εσύ ο ίδιος τι σημαίνει να σέβεσαι τον άλλον και μετά πες μου και εμένα... περίμενες δλδ να σου απαντήσει κάποιος με σεβασμό σε αυτά που γράφεις ; κέρδισέ τον πρώτα και μετά το συζητάμε
haHa Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Αν διαβάσω τον νόμο τότε θα συμφωνήσω ότι είναι παράνομο. Αν δεν διαβάσω τον νόμο τότε θα επιμείνω ότι είναι νόμιμο. Το νομο που λεει οτι απαγορευεται να χρησιμοποιησεις αυτοκινητο που ειναι ξεκλειδωτο με τα κλειδια πανω μπορεις να μου τον βρεις? Αν δεν τον βρεις, τοτε προφανως θα θεωρεις οτι ειναι νομιμο.
drk79 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Το νομο που λεει οτι απαγορευεται να χρησιμοποιησεις αυτοκινητο που ειναι ξεκλειδωτο με τα κλειδια πανω μπορεις να μου τον βρεις? Αν δεν τον βρεις, τοτε προφανως θα θεωρεις οτι ειναι νομιμο. Σίγουρα υπάρχει τέτοιος νόμος. Δεν έχω καμμία όρεξη βέβαια να ψάχνω. Επίσης για να χρησιμοποιήσεις αυτοκίνητη θέλεις κλειδιά, άδεια κυκλοφορίας του ιχ, δίπλωμα οδήγησης, ασφάλεια, ΚΤΕΟ, τέλης κυκλοφορίας πληρωμένα στο όνομά σου με απόδειξη κλπ. Αν δεν πληρείς τα παραπάνω είσαι παράνομος. Νόμος που να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ χρήση ξεκλείδωτου δικτύου εγώ δεν γνωριζω να υπάρχει. Ούτε δίπλωμα ούτε άδεια κυκλοφοριας ούτε ασφάλεια ούτε ΚΤΕΟ ούτε τίποτε δεν χρειάζεται για να συνδεθείς σε ξεκλείδωτο δίκτυο Μόνο να το πιάνει η κάρτα του δικτύου σου και τίποτε άλλο. Άστοχη η σύγκριση ---------- Προσθήκη στις 12:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:37 ---------- μα καλά είσαι σοβαρός τώρα ; μου ζητάς να σε σεβαστώ όταν βγαίνεις και λες δημόσια οτι εσύ ο ίδιος δεν σέβεσαι την υπηρεσία που πληρώνει ο άλλος και τον γράφεις στα @@ σου και κάνεις την δουλειά σου εισβάρος του ;και θες να σου απαντάω και με σεβασμό κιόλας ; Που τα έγραψα όλα αυτά; Απ ότι βλέπω δεν ξέρεις όχι μόνον να συζητάς αλλα ΟΥΤΕ και να διαβάζεις :down: για γέλια είσαι με τα πολλά μάθε εσύ ο ίδιος τι σημαίνει να σέβεσαι τον άλλον και μετά πες μου και εμένα... περίμενες δλδ να σου απαντήσει κάποιος με σεβασμό σε αυτά που γράφεις ; κέρδισέ τον πρώτα και μετά το συζητάμε Δεν επιδιώκω να κερδίσω τον σεβασμό ανθρώπων σαν και σένα. Με την καμμία όμως! Δεν ξανααπαντώ στα πόστς σου Δεν ξέρεις να συζητάς Και σε κάνω ignore από τώρα και μετά
haHa Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Σίγουρα υπάρχει τέτοιος νόμος. Δεν έχω καμμία όρεξη βέβαια να ψάχνω. Νόμος που να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ χρήση ξεκλείδωτου δικτύου εγώ δεν γνωριζω να υπάρχει. Συμφωνα με τη "λογικη" σου, αφου δεν διαβασες το νομο, τοτε δεν ειναι παρανομο! Περιττο να σου πω οτι εχουν υπαρξει πολλες συλληψεις στο εξωτερικο(πιθανον και στην Ελλαδα) για αυτο ακριβως το παραπτωμα-παρανομια.
drk79 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Συμφωνα με τη "λογικη" σου, αφου δεν διαβασες το νομο, τοτε δεν ειναι παρανομο! Περιττο να σου πω οτι εχουν υπαρξει πολλες συλληψεις στο εξωτερικο(πιθανον και στην Ελλαδα) για αυτο ακριβως το παραπτωμα-παρανομια. Συμπλήρωσα το προηγουμενο πόστ μου (σόρρυ που άργησα) Σίγουρα ξέρεις πως χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα συλλαμβάνεσαι αν οδηγήσεις ιχ Και σίγουρα υπάρχει νόμος και το ότι υπάρχει το γνωρίζουν ΟΛΟΙ! Νόμος για πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟΥ - όχι σπασμένου! - δικτύου απ όσο εγώ γνωρίζω στην Ελλάδα ακόμα ΔΕΝ υπάρχει. Άρα η πρόσβαση είναι νόμιμη. Καλή σας μέρα!
Nik.K Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Η Ελλαδα ειναι κρατος-μελος της ΕΕ. Ακομα και ΑΝ δεν υπηρχε νομος για το συγκεκριμενο παραπτωμα ( Υπαρχει νομος για μισθωμενες υπηρεσιες, χτυπησου οσο θελεις αλλα δεν μπορεις να μην πεις την συνδεση καποιου μισθωμενη υπηρεσια ) να εισαι σιγουρος πως θα υπαρχει τετοιος νομος στην ΕΕ και ανετα ισχυει και εδω.
haHa Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Σίγουρα υπάρχει τέτοιος νόμος. Δεν έχω καμμία όρεξη βέβαια να ψάχνω.Επίσης για να χρησιμοποιήσεις αυτοκίνητη θέλεις κλειδιά, άδεια κυκλοφορίας του ιχ, δίπλωμα οδήγησης, ασφάλεια, ΚΤΕΟ, τέλης κυκλοφορίας πληρωμένα στο όνομά σου με απόδειξη κλπ. Αν δεν πληρείς τα παραπάνω είσαι παράνομος. Τα εχεις μπερδεμενα. Δεν ειπαμε αν επιτρεπεται να κυκλοφορεις χωρις ΚΤΕΟ, αλλα αν επιτρεπεται να χρησιμοποιησεις ενα αμαξι που βρηκες ξεκλειδωτο με τα κλειδια πανω. Εκτος αν θελεις να μας πεις οτι αν εχεις κλειδια,άδεια κυκλοφορίας του ιχ, δίπλωμα οδήγησης, ασφάλεια, ΚΤΕΟ, τέλης κυκλοφορίας , τοτε μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα αμαξι που βρηκες ξεκλειδωτο με τα κλειδια πανω. ---------- Προσθήκη στις 12:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:52 ---------- Η Ελλαδα ειναι κρατος-μελος της ΕΕ. Ακομα και ΑΝ δεν υπηρχε νομος για το συγκεκριμενο παραπτωμα ( Υπαρχει νομος για μισθωμενες υπηρεσιες, χτυπησου οσο θελεις αλλα δεν μπορεις να μην πεις την συνδεση καποιου μισθωμενη υπηρεσια ) να εισαι σιγουρος πως θα υπαρχει τετοιος νομος στην ΕΕ και ανετα ισχυει και εδω. Δεν το δεχεται αυτο τον nομο, γιατι απλα δεν του αρεσει! Ενδεικτικα συλληψεις για παρανομη χρηση wifi: http://www.google.gr/search?hl=el&client=firefox-a&hs=SFZ&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=stealing+wireless+arrested&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= ---------- Προσθήκη στις 12:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:53 ---------- Νόμος για πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟΥ - όχι σπασμένου! - δικτύου απ όσο εγώ γνωρίζω στην Ελλάδα ακόμα ΔΕΝ υπάρχει. Για σπασμενο υπαρχει???? Ή και εκεινο ειναι νομιμο συμφωνα με την "λογικη" σου?
drk79 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Η Ελλαδα ειναι κρατος-μελος της ΕΕ. Ακομα και ΑΝ δεν υπηρχε νομος για το συγκεκριμενο παραπτωμα ( Υπαρχει νομος για μισθωμενες υπηρεσιες, χτυπησου οσο θελεις αλλα δεν μπορεις να μην πεις την συνδεση καποιου μισθωμενη υπηρεσια ) να εισαι σιγουρος πως θα υπαρχει τετοιος νομος στην ΕΕ και ανετα ισχυει και εδω. Moυ λέτε ότι υπάρχει νόμος. Ωραία! Ποιός νόμος; Πού είναι αυτός ο νόμος; Σε ποιό Φ.Ε.Κ. δημοσιεύτηκε; Δεν έχω αντίρρηση να συμφωνήσω μαζί σας ΑΝ δώ τον νόμο. ΑΝ όχι τότε λυπάμαι θα επιμείνω ότι η πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟΥ ασύρματου δικτύου είναι καθ' όλα ΝΟΜΙΜΗ (που δεν σημαίνει και ηθική αλλά ούτε και ανήθικη για μένα) Όταν επικαλείστε νόμο πρέπει να τον γνωρίζετε κιόλας ποιός είναι. Για να σε δικάσει ένα δικαστήριο σε δικάζει βάσει κάποιου συγκεκριμένου νόμου ο οποίος μάλιστα πρέπει να ισχύει - να έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ δλδ - κατά την διάπραξη του αδικήματος αλλοιώς δεν υπάρχει αδίκημα. Τον νόμο παρακαλώ! και θα συμφωνήσω μαζί σας.
Vatos_locos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Συμπλήρωσα το προηγουμενο πόστ μου (σόρρυ που άργησα) Σίγουρα ξέρεις πως χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα συλλαμβάνεσαι αν οδηγήσεις ιχ Και σίγουρα υπάρχει νόμος και το ότι υπάρχει το γνωρίζουν ΟΛΟΙ! Νόμος για πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟΥ - όχι σπασμένου! - δικτύου απ όσο εγώ γνωρίζω στην Ελλάδα ακόμα ΔΕΝ υπάρχει. Άρα η πρόσβαση είναι νόμιμη. Καλή σας μέρα! άρθρο 372 Π.Κ. ( Εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας ) ισχύει και για τα ασύρματα δίκτυα, για το ρεύμα, για το τηλ κλπ κλπ κλπ
haHa Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Moυ λέτε ότι υπάρχει νόμος. Ωραία! Ποιός νόμος; Πού είναι αυτός ο νόμος; Σε ποιό Φ.Ε.Κ. δημοσιεύτηκε; Δεν έχω αντίρρηση να συμφωνήσω μαζί σας ΑΝ δώ τον νόμο. Όταν επικαλείστε νόμο πρέπει να τον γνωρίζετε κιόλας ποιός είναι. Τον νόμο παρακαλώ! και θα συμφωνήσω μαζί σας. Ακομα βεβαια περιμενουμε να δουμε το νομο για το οτι ειναι παρανομο να χρησιμοποιησεις ενα ξεκλειδωτο αυτοκινητο που βρηκες με τα κλειδια επανω. Αρα συμφωνα με την κορυφαια "drk79 λογικη" , δεν ειναι παρανομο! Οποτε ας επαναλαβουμε την κορυφαια "drk79 λογικη": "Δεν έχω αντίρρηση να συμφωνήσω μαζί σας ΑΝ δώ τον νόμο. Όταν επικαλείστε νόμο πρέπει να τον γνωρίζετε κιόλας ποιός είναι. Τον νόμο παρακαλώ! και θα συμφωνήσω μαζί σας." ---------- Προσθήκη στις 13:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:03 ---------- άρθρο 372 Π.Κ. ( Εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας ) ισχύει και για τα ασύρματα δίκτυα, για το ρεύμα, για το τηλ κλπ κλπ κλπ Τι λες? Συμφωνα με την "drk79 λογικη" μπορει καποιος να χρησιμοποιησει το νερο της βρυσης σου αν δεν την εχεις κλειδωμενη, το ιδιο και με το ρευμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.