Προς το περιεχόμενο

Ebay και paypal

panathas1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ακουσει πριν λιγο καιρο στο δυαδικτιο οτι το paypal εχει καρτα που την αγοραζεις ακομα και απο τα περιπτερα που εχει μεσα για παραδειγμα 5 ευρω και τα βαζεις μετα στο λογαριασμο σου..Ισχιει κατι τετοιο ή ψεματα ηταν???

Επήσης επειδη ενδιαφερομαι να πουλήσω ένα προιόν μου στο ίντερνετ εψαξα αρκετα εδω μεσα αλλα δεν βρηκα ενα σαφη οδηγο θα ηθελα να ρωτησω κατι ..εχω λογαριασμο στο paypal αλλα αχρησημοποιητο..δεν εχω καθολου λεφτα μεσα ..για να ξεκινησω να πουλαω στο εβαυ πρεπει να εχω λεφτα στο λογαριασμό μου ??δεν μπορω να το κανω χωρις να εχω καθολου??

Δημοσ.

Η απάντηση στο πρώτο ερώτημα σου ειναι όχι δεν υπάρχει κάρτα paypal που αγοράζεις απο το περίπτερο και φορτώνεις λευτά στον λογαριασμό σου.

Επίσης μην μπερδεύεις το ebay με το paypal. To ebay ειναι site δημοπρασιών ενω το paypal ειναι ο ενδιάμεσος σε εσένα και το ebay για να πάρει αυτος που σου πούλησε το προιόν τα λεφτά του με ασφάλεια και το αντίθετο επίσης .

Για να ξεκινήσεις να πουλάς στο ebay πρέπει απλά να έχεις εναν ενεργό λογαριασμό στο ebay (δεν έχει σημασία αν έχεις λεφτά στο paypal ).Δες και εδώ για το πώς να αρχίσεις http://www.wikihow.com/Sell-on-eBay και εδώ

http://teomaragakis.wordpress.com/2007/02/27/paypal/

Δημοσ.

επειδη οταν εκανα λογαριασμο ebay συμπληρωσα τα στοιχεια και και και..μετα οταν πατησα συνεχεια μου ζητησε να δωσω κωδικο απο καρτα βιζα κτλ κτλ...ευχαρηστω για την απαντηση φιλε θα δω τους οδηγους και αν εχω απορια θα ρωτησω.

Δημοσ.
Παιδια εχω ακουσει πριν λιγο καιρο στο δυαδικτιο οτι το paypal εχει καρτα που την αγοραζεις ακομα και απο τα περιπτερα που εχει μεσα για παραδειγμα 5 ευρω και τα βαζεις μετα στο λογαριασμο σου..Ισχιει κατι τετοιο ή ψεματα ηταν???

λάθος φίλε :Ρ

η κάρτα που λες, ονομάζεται paysafecard, δεν έχει σχέση με paypal αλλά μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να φορτίσεις τον λογαριασμό σου και γενικά για online αγορές..

Δημοσ.
λάθος φίλε :Ρ

η κάρτα που λες, ονομάζεται paysafecard, δεν έχει σχέση με paypal αλλά μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να φορτίσεις τον λογαριασμό σου και γενικά για online αγορές..

δηλαδη φιλε υπαρχει μια τετοια καρτα αλλα δεν εχει σχεση με paypal??αν ναι ποια ειναι η πιο χαμηλη τιμη που την βρισκεις?

Υ.Γ εγω ενοω για μια καρτα που δεν χρειαζεται ουτε βιζες ουτε τιποτα απλα εχει ορισμενα λεφτα μεσα (αναλογα με το τι θελεις) και την χρησημοποιηεις..ξερω οτι μπορεις να κανεις μια τετοια καρτα απο την τραπεζα αλλα αυτο τον καιρω μου ειναι λιγο δυσκολο και για αυτο ρωταω για αυτη την καρτα

Δημοσ.

Γνώμη μου πάντως οταν έχεις τον χρόνο και μπορείς βγάλε μια χρεωστική να την φορτώνεις χρήματα και καθαρισες.Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ χρόνια την gift card απο την κύπρου.

Δημοσ.

panatha αν δεν είσαι ανήλικος, πήγαινε βγάλε μια χρεωστική ή προπληρωμένη (Κύπρου, πειραιώς, eurobank) και άσε τα χαρτάκια

Δημοσ.

ειμαι ανηλικος βρε παιδια..αλλα αυτο ειναι οκ ο αδερφος μου ειναι που μπορει να κανει επειδη ειναι ενηλικος ..αλλα τωρα για καποιους λογους δεν μπωρουμε.για αυτο λεω αν υπαρχει αυτη να την αγορασουμε και να την χρησημοποιυμε προσωρινα μεχρι να μπωρουμε..πεστε μου αν υπαρχει αυτη η καρτα πως λεγεται να την ψαξω.

Δημοσ.

κοίταξε στο http://www.paysafecard.com/gr/

και διάβασε προσεκτικά εκεί που λεει πληροφορίες και βοήθεια.

Πας εκεί που πουλάνε paysafe, δίνεις το ποσό και μέσω ενός μικρού μηχανήματος, σου βγάζει ένα χαρτάκι με ένα αριθμό.

Πέρα από το θέμα σου. Στην αγγλική έκδοση της σελίδας λεει ότι η χρήση paysafecard επιτρέπεται μόνο σε άτομα 18+. Στην ελληνική μετάφραση αυτό κάπου «χάθηκε».

Δημοσ.
κοίταξε στο http://www.paysafecard.com/gr/

και διάβασε προσεκτικά εκεί που λεει πληροφορίες και βοήθεια.

Πας εκεί που πουλάνε paysafe, δίνεις το ποσό και μέσω ενός μικρού μηχανήματος, σου βγάζει ένα χαρτάκι με ένα αριθμό.

Πέρα από το θέμα σου. Στην αγγλική έκδοση της σελίδας λεει ότι η χρήση paysafecard επιτρέπεται μόνο σε άτομα 18+. Στην ελληνική μετάφραση αυτό κάπου «χάθηκε».

φιλε να σαι καλα και ευχαρηστώ πολυ για την βοξθεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...