Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με κάποια ΙΕΚ, χρειάζομαι πληροφορίες

Hambos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, γνωρίζει κανέις πόσο είναι τα δίδακτρα στο ΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ και στο ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ; Έχω επίσης τα εξής ερωτήματα:

1)Στο ΤΕΙ αν αξίζει σαν σχολή το τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων

2)Το λαπτοπ που λέει ότι δίνουν στο ΚΟΡΕΛΚΟ αξίζει ή με το που θα το πάρω να το πουλήσω;

3)Σκέφτομαι για το ΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ να ασχοληθώ με το τμήμα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ και να ξαναπάω για να ασχοληθώ με Cisco και σαν τεχνικός δικτύων ώστε να έχω 2 χαρτιά στα χέρια μου. Τέλοςπάντων μετα μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό πχ στην Αμερική;

Δημοσ.

Δεν είναι άσχημες οι ειδικότητες που διάλεξες (τεχνικός ιατρικής πληροφορικής + cisco).

Το πρόβλημα είναι ότι από ΙΕΚ δεν μπορείς να πας για μεταπτυχιακό.

Αν σε ενδιαφέρει το μεταπτυχιακό πήγαινε απευθείας Αγγλία όπου σε 3 χρόνια παίρνεις bachelor (σε αντικείμενο δικτύων που σε ενδιαφέρει) και μετά κάνεις και 1 χρόνο κάποιο μεταπτυχιακό.

Δημοσ.

Ο αδερφός μου τελείωσε ΚΟΡΕΛΚΟ και είναι κυριολεκτικά για γέλια η κατάσταση. Το λάπτοπ το οποίο τάχα στο δίνουν για να μπορείς να παρακολουθήσεις τα μαθήματα δεν είχαν να τους δώσουν οπότε τους πρότειναν η λεφτά ή να περιμένουν 1 εξάμηνο. Πέρασε το εξάμηνο και το λαπτοπ ηταν κυριολεκτικά μπακατέλα.

Πρέπει να πάτησε 5 φορές όλες κι ολες σε ενα χρόνο ο αδερφός μου και πήρε κανονικά το "πτυχίο".

Δημοσ.

δεν θέλω να ξαναδώσω οπότε διαλέγω ΙΕΚ. Τώρα για το λαπτοπ δεν με πολυενδιαφέρει. Θα το πάρω και θα το πουλήσω. Για το τμήμα που θέλω περι ιατρικής έχω τα κονέ για συστάσεις.

Δημοσ.

Μετά από ώρες ψάξιμο και διαβάζοντας πολλές απόψεις είδα ότι πολλοί λένε ότι το ΚΟΡΕΛΚΟ δεν είναι και τόσο αξιόπιστο. Για το ΔΕΛΤΑ τι έχετε να πείτε; Πάνω σε αυτόν τον τομέα πάντα. Τεχνικός Εφαρμογών Ιατρικής Πληροφορικής

Δημοσ.
Μετά από ώρες ψάξιμο και διαβάζοντας πολλές απόψεις είδα ότι πολλοί λένε ότι το ΚΟΡΕΛΚΟ δεν είναι και τόσο αξιόπιστο. Για το ΔΕΛΤΑ τι έχετε να πείτε; Πάνω σε αυτόν τον τομέα πάντα. Τεχνικός Εφαρμογών Ιατρικής Πληροφορικής

Να κάνω μια ερώτηση από περιέργεια και μόνο;Σε ποιες θέσεις μπορείς να δουλέψεις με αυτό πτυχίο;

Δημοσ.
- Μονάδες παροχής υπηρεσιών υγείας

- Νοσοκομεία και Κλινικές του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα

- Διαγνωστικά και Ιατρικά κέντρα του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα

- Θεραπευτήρια

- Κέντρα Υγείας

- Ασφαλιστικά Ταμεία

Ο πατέρας μου είναι γιατρός και μου είπε ότι σιγά σιγά χρειάζονται όλο και περισσότερα τέτοια άτομα, γιατί στα ιατρεία μπαίνουν συνεχώς μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Αφήστε που μπορεί να με χώσει σε καμιά φαρμακευτική.

πχ ο πατέρας μου όταν έβαλε μηχάνημα υπέρηχων για την οστεοπόρωση, μέχρι να το μάθει τσεπώνονταν καλά η τεχνική υποστήριξή.

Δημοσ.
Ο πατέρας μου είναι γιατρός και μου είπε ότι σιγά σιγά χρειάζονται όλο και περισσότερα τέτοια άτομα, γιατί στα ιατρεία μπαίνουν συνεχώς μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Αφήστε που μπορεί να με χώσει σε καμιά φαρμακευτική.

πχ ο πατέρας μου όταν έβαλε μηχάνημα υπέρηχων για την οστεοπόρωση, μέχρι να το μάθει τσεπώνονταν καλά η τεχνική υποστήριξή.

Οκ, απλά δεν ήξερα τα επαγγελματικά δικαιώματα αυτού του τομέα.

Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Με τετοιο σαιτ σιγα μην ειναι και "αξιοπιστο".

υγ: Απο τα χειροτερα που εχω δει:eek:

Δημοσ.

Με τετοιο σαιτ σιγα μην ειναι και "αξιοπιστο".

υγ: Απο τα χειροτερα που εχω δει:eek:

Έτοιμο θέμα αγορασμένο απο YOUJOOMLA

Δημοσ.

Εδώ αλλάζει το πράγμα. Αν μπορεί ο πατέρας σου να σε "χώσει" σε "ετοιμη" δουλειά μην το σκέφτεσαι καν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...