sam sam Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 υπαρχει τροπος ωστε να εξαταστησω μονο αυτο το κοματι που προγραμματος ( image viewer ) χωρις να κανω αναγκαστηκα την εγκατασταση ολου το προγραμματος picasa ? αν και εχω ψαξει αρκετα δεν βρηκα να το δινει σκετο η google... καμια ιδεα ;
TheELF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 http://www.techsupportalert.com/best-free-digital-image-viewer.htm Κατέβασε κάποιο άλλο που είναι μονο για να βλέπεις εικόνες,σου συνιστώ το irfanview η το xnview,τα οποία είναι πολύ μικρά,ελαφριά,και εύχρηστα.
sam sam Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 (αργησα λιγο ) αυτο που θελω ειναι να αντικαταστησω το "Πρόγραμμα προβολής εικόνων και φαξ των Windows" του windows με αυτο που εχει ενσωματωμενο το picasa , δηλαδη το "Προβολή Φωτογραφιών του Picasa" αλλα χωρις να βαλω ολο το προγραμμα. ο λογος ειναι οτι ολα τα αλλα μου ειναι αχρηστα, ασε που εχει γεμισει και ο σκληρος με αρχεια txt του picasa... καμια ιδεα ;
sam sam Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Υπάρχη καπιος λόγος που θέλεις οπωσδήποτε αυτό; ή κατι σαν αυτο. μου αρεσει που μπορω να ζουμαρο απλα με την ροδελα και να μετακινω - κεντραρω την εικονα απλα με ενα κρατημα του "κλικ" + η παρουσιασει των υπολοιπων εικονων απο κατω. αν εχει καποιος να προτεινει κατι αλλο που να ειναι ευχρηστο δεν εχω προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.