WaNk Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Γεια σας, έχω ενα netbook Multirama (το Πάσχα έκλεισα 1 χρόνο) και αναροτιόμουν αν θα μπορούσα να του βάλω τα windows 7 starter χωρίς να κολλάει και γενικά να έχει προβλήματα. Έχει: Intel Atom CPU N270 1,60 GHz και 1,99 GB RAM. Να τα βάλω ?
TheELF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Φαντάζομαι ότι τώρα έχεις Vista,οπότε μην το σκέφτεσαι καν Svista και βάλε τα WIN7 χωρίς δεύτερη σκέψη,άλλωστε τα win7 έχουν μικρότερες απαίτησης από τα vista.
WaNk Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Φαντάζομαι ότι τώρα έχεις Vista,οπότε μην το σκέφτεσαι καν Svista και βάλε τα WIN7 χωρίς δεύτερη σκέψη,άλλωστε τα win7 έχουν μικρότερες απαίτησης από τα vista. βασικα έχω xp. Εκει που λεει 1,60 GHz το λεει απο κατω και άλλη μια φορά, άν έχει σημασια...
tolis_01 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Χαλαρά μπορείς να βάλεις όποια έκδοση των windows 7 θέλεις
TheELF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Εγώ πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα και θα τρέχει στα ίδια επίπεδα με τα ΧΡ,ιδίως αν έχεις το ServicePack 3,αλλά για να σου φύγουν όλες η αμφιβολίες κατέβασε αυτό,και δες τι θα σου πει.
WaNk Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Εγώ πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα και θα τρέχει στα ίδια επίπεδα με τα ΧΡ,ιδίως αν έχεις το ServicePack 3,αλλά για να σου φύγουν όλες η αμφιβολίες κατέβασε αυτό,και δες τι θα σου πει. το έτρεξα και αυτό πριν αποφασισω, και τα μονα προβληματα π μ εδειξε, ηταν το bluetooth και το msn. Όλα τα άλλα μου τα έβγαλε οκ! Άμα είναι, μόλις γυρίσω το βράδυ (πρωι) θα το εγκαταστησω. Δεν έχω πουθενα αλλού τα 7, για αυτό έχω αμφιβολιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.