mixalis-xania Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Αρχικα το antivirus mou nod 32 μου εβγαλε ιο απο ενα αρχειο που κατεβασα και εγω πατησα διαγραφη. Απο οτι φαινεται ομως δεν ειμαι σιγοθροσ ο ιος εμεινε. Ετσι μια μερα το pc ανοιγε αλλα δεν ξεκινουσαν τα windows δηλαδη φορτωναν συνεχεια. Κανω φορματ λοιπον me cd xp (xp ειχα παντα) κανονικο φορματ χωρις κανενα προβλημα οταν ομως τελειοσε το φορματ ο υπολογιστης ανοιξε κανονικα και φορτωσαν τα windows αλλα κολλησε το pc kai ekane restart. :cry: Απο εκει και μετα δεν ξανανοιξε δηλαδη φορτωναν τα windows synexeia. ΥΠΟΨΙΝ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΑ ΦΟΡΜΑΤ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΙΓΩΝΤΟΣ!!!!:-):-)
caution Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 καλωσήρθες Αν όλα πήγαν καλά στον format/win install και το σύστημά σου δεν λέει να ξεκινήσει, καλά θα ήταν να σιγουρευτείς για τις μνήμες (memtest), αν είναι OK, και δεν έχεις και κάποιο θέμα με temps - δοκίμασε ένα ακόμα install, μπας και κάτι "στράβωσε".
TheELF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μια και είχε πρόβλημα πριν αλλά και μετά το install,εμένα το μυαλό μου πηγαίνει στον σκληρό δίσκο,βρες τι σκληρό έχεις και κατέβασε το πρόγραμμα ελέγχου από την σελίδα του κατασκευαστή,για να δεις σε τι επίπεδα είναι ο σκληρός σου.
mixalis-xania Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 φιλε caution memtest εννοειται να μπω στην λειτουργια ρυθμισεων του υπολογιστη οταν ξεκιναει με to boot και αυτα ετσι?? επισης φιλε the elf επιπεδα σκληρου δισκου τι εννοεις?
TheELF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Εννοώ αν έχει φτάσει η και ξεπεράσει τα επίπεδα σε σφάλματα που θεωρεί ασφαλές η ίδια η κατασκευάστρια εταιρία.
rafail1994 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δοκίμασε να βάλεις τον σκληρό σε ένα άλλο pc Αν ανοίξει κανονικά ψάξε τα υπόλοιπα ram,mobo,temps, Αν δεν ανοίξει πάρε καινούριο δίσκο !!!!
lionheart75 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δοκίμασε το εξής, πατώντας το dell μόλις εμφανιστεί το logo της μητρικής, να μπείς στο bios. Βάλε bios defaults και τσέκαρε το boot sequence να είναι πρώτος ο σκληρός που έχεις το OS. Στη συνέχεια πρίν βγείς απο Bios, πήγαινε στις περιφερειακές συσκευές και απενεργοποίησε ότι LAN (δίκτυο) υπάρχει εκεί. Κάποιες μητρικές έχουν 2 Lan, αν έχεις, απενεργοποίησε και τα 2. Σώσε και βγές απο bios. Μετά το restart δές αν εξακολουθεί να κολλάει στην Εκκίνηση των Παραθύρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.