Προς το περιεχόμενο

WD My Passport προβλημα


lefterinho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα WD My Passport Essential 320GB και windows xp! οταν παω να φορτωσω τον σκληρο δεν τον αναγνωριζει καθολου και δεν βγαζει καν συννεφακι οτι τουλαχιστον ο δισκος δεν αναγνωριζεται! εχω ψαξει διαφορα και δεν ξερω τι παιζει! μηπως εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να χρειαζετε για να λειτουργησει???:fear:

Δημοσ.

Δεν ξερω αν σε βοηθησω... αλλα μολις χθες παιδευομουνα σε εναν ιδιο σκληρο, σε ενα αρχαιο pc (δεν ξερω χαρακτηριστικα, αλλα το mb ειχε μονο 2 usb θυρες και δεν ηταν tower), ειχε xp επανω κι ενα καλωδιο προεκταση της usb θυρας.

Οταν συνδεσα τον δισκο στο καλωδιο, εβγαζε ενα παραθυρο και μου ελεγε οτι για να τρεξει καλα θελει usb 2 και διαλεξε μια θυρα, κτλ κτλ και εμενε εκει.

Οταν ομως τον συνδεσα κατευθειαν στην usb, μετα απο λιγο, τον βρηκε κι αρχισε να ψαχνει τα αρχεια που εχει μεσα και εβγαλε το κλασσικο παραθυρο autorun και να διαλεξεις τι θελεις να κανεις και ηταν και στο my computer.

 

Μετα ξαναπροσπαθησα παλι με το καλωδιο, αλλα ματαια, μονο οταν τον συνεδεα απευθειας στην usb τον αναγνωριζε μετα απο μικρο χρονικο διαστημα (περιπου μετα απο μισο λεπτο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...