Nikos.thd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος φίλος να με βοηθήσει για κιάλια που θέλω να αγοράσω;
RottenLungs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος φίλος να με βοηθήσει για κιάλια που θέλω να αγοράσω; Τα μαγαζιά που πουλάνε φωτογραφικές μηχανές (DSLR), πουλάνε και κιάλια. Πάρε μια γεύση: http://photoagora.gr/ Το συγκεκριμένο site έχει olympus και Nikon κιάλια...
Krokodilos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος φίλος να με βοηθήσει για κιάλια που θέλω να αγοράσω; Ναι απαντησε στις εξης ερωτησεις και θα σου προτεινω διάφορα: 1)Για ποιον λογο τα θελεις γενικα? 2)Για μακρυα ή κοντα. Πχ ποση αποσταση? Πχ για θεατρο, συναυλιες κλπ. 3)Για τι πεδιο ορασης? Πλατυ ή στενο? Πχ για παρατηρηση πουλιων ή για παρατηρηση μεγαλων εκτασεων. 4)Για κινουμενα αντικειμενα ή για ακινητα(πχ παρακολουθηση καποιου αγωνισματος)? 5)Για νυχτα ή μερα. Πχ παρατηρηση του νυχτερινου ουρανου.
Nikos.thd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Ναι απαντησε στις εξης ερωτησεις και θα σου προτεινω διάφορα: 1)Για ποιον λογο τα θελεις γενικα? 2)Για μακρυα ή κοντα. Πχ ποση αποσταση? Πχ για θεατρο, συναυλιες κλπ. 3)Για τι πεδιο ορασης? Πλατυ ή στενο? Πχ για παρατηρηση πουλιων ή για παρατηρηση μεγαλων εκτασεων. 4)Για κινουμενα αντικειμενα ή για ακινητα(πχ παρακολουθηση καποιου αγωνισματος)? 5)Για νυχτα ή μερα. Πχ παρατηρηση του νυχτερινου ουρανου. >1 Γενική παρατήρηση χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. πχ. Την εθνική οδό που είναι 4-5χλμ μακριά, το λιμάνι που είναι άλλα τόσα κλπ. 2> Αποστάσεις 4-10χλμ. 3> Πλατύ πεδίο όρασης θα έλεγα, και μάλλον παρατήρηση μεγάλων εκτάσεων. Δεν είμαι κυνηγός. 4> Μάλλον σταθερά. Και τα αυτοκίνητα που ίσως παρατηρώ, είναι τόσο μακριά 4-5χλμ που δείχνουν να κινούνται αργά. 5> Κυρίως για ημέρα. Βέβαια και το βράδυ καλά είναι, ειδικά όταν μπαίνουν και βγαίνουν καράβια από το λιμάνι.
opera Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 έχω τα παρακάτω από το λιντλ και είναι ότι πρέπει , να ψάξεις για παρόμοια κάνουν για όλες τις δουλειές. http://www.astrovox.gr/binoculars.html η μάρκα είναι Bresser.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.