Προς το περιεχόμενο

Eκδοση msn για mac..

Costis321

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το MSN for Mac δεν έχει ακόμα λύσει όλα τα προβλήματα με την κάμερα... Και καλά το 8beta την υποστηρίζει αλλά εγώ μέχρι στιγμής μόνο μία φορά έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει... :/

Όσον αφορά τη λύση του Skype, τι να το κάνεις αν ο συνομιλητής σου βαριέται να έχει skype και πολλαπλά accounts? Οι περισσότεροι PC Users έχουν ένα MSN και αυτό είναι...

Και δικαιολογημένα, αφού το πρόβλημα το έχουμε εμείς με την κ&(# Microsoft που μπλέξαμε...

---------- Προσθήκη στις 18:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:38 ----------

Επίσης το MSN 8b δεν μπορεί να μου φορτώσει τις εικόνες των άλλων χρηστών, ενώ δεν στέλνει τη δική μου...

Μπορείς να δοκιμάσεις το Adium για chatting (το καλύτερο για πολλούς αν και δεν υποστηρίζει κάμερα) ή το aMSN (με αρκετά bugs όμως υποστηρίζει video).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσον αφορά τη λύση του Skype, τι να το κάνεις αν ο συνομιλητής σου βαριέται να έχει skype και πολλαπλά accounts? Οι περισσότεροι PC Users έχουν ένα MSN και αυτό είναι...

να βαλουν ολοι ΜΟΝΟ Skype και θαμαστε κομπλε :P

Το σωστό θα ήταν να βγάλει η Apple το ichat σε όλες τις πλατφόρμες που είναι έτη φωτός μπροστά από όλα τα άλλα... Να βάλει και μια υπηρεσία κλήσεων σε τηλέφωνα, καθώς και τη δυνατότητα για stealth χρήση (σε όσους το χρειάζονται μην τους δουν και τους ματιάσουν) και τότε θα είμαστε ok!

Το σωστό θα ήταν να βγάλει η Apple το ichat σε όλες τις πλατφόρμες που είναι έτη φωτός μπροστά από όλα τα άλλα... Να βάλει και μια υπηρεσία κλήσεων σε τηλέφωνα, καθώς και τη δυνατότητα για stealth χρήση (σε όσους το χρειάζονται μην τους δουν και τους ματιάσουν) και τότε θα είμαστε ok!

+10

Το ichat πρέπει να αναβαθμιστεί το έχουν αφήσει στη μοίρα του. Θα ήθελα και μία βιντεοκλήση μεταξύ Mac και iPhone 4, μιας και είναι επίκαιρο κιόλας. :-D

συμφωνω απολυτα...:shifty:

Το windows live messenger beta 8.0 παίζει την κάμερα και κάνει για video chatting. Αλλά γενικώς έχει περιορισμούς σε λοιπά features και μην περιμένεις να βρεις εύκολα κάτι καλύτερο. Αν δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα, adium..

Το windows live messenger beta 8.0 παίζει την κάμερα και κάνει για video chatting. Αλλά γενικώς έχει περιορισμούς σε λοιπά features και μην περιμένεις να βρεις εύκολα κάτι καλύτερο. Αν δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα, adium..

τι περιορισμους ακριβως? το αντιουμ το δοκιμασα και μου φανηκε οτι χειροτερο εχω χρησιμοποιησει ποτε. :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...