fussyv Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα! Είμαι πολύ καινούρια στο θέμα των υπολογιστών και δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις αλλά προσπαθώ να μαθαίνω, γι'αυτό συγχωρεστε την ασχετοσύνη μου! Θέλω να πάρω τα windows 7 ultimate 64bit αλλά οι drivers που μου είχαν δώσει με τον υπολογιστή είναι για vista και xp. Θέλω τη βοήθειά σας πριν σβήσω τα πάντα και μετά ψάχνομαι. Πρώτον μπορώ να βρω drivers στο ιντερνετ? Δευτερον δεν έχω ιδεα τι να ψάξω π.χ. drivers για τον ήχο αλλά τι άλλο? Τρίτον, κι άμα τους βρώ τι τους κάνω? Τους γραφω σε cd? Burn ή με τι τρόπο? Δε ξέρω αν παίζει ρόλο, πάντως ο επεξεργαστής μου είναι Intel core duo E8400, η μητρική MSI. Αν μπορείτε να βοηθήσετε θα σας ευγνωμονώ!
umaga Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 τους drivers θα τους βρεις στο σαιτ του κατασκευαστη του εκαστοτε hardware part εισαι συγουρη οτι ο επεξεργαστής υποστιριζει 64 βιτ? ριξε μια ματια στη σελιδα της ιντελ οι drivers ειναι προγραμματα απλα τους κανεις εγκατασταση
thanos713 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Επίσης τα Win7 τους βρίσκουν από μόνα τους... Μπορείς να μας πεις και πόση μνήμη έχεις μήπως δεν αξίζουν τα 64-bit?
fussyv Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Απ' ό,τι διάβασα ο E8400 μπορει να τρέξει 64bit, αλλά θα το ψάξω περισσότερο ευχαριστώ. Η μνήμη μου ειναι 4gb (2+2). Eίναι αρκετή? Βασικά θα χρειαστεί να δουλέψω με adobe premiere και μου είπαν οτι χρειάζομαι 64bit για να υποστηρίζει το πρόγραμμα, γι'αυτό το σκέφτομαι.
thanos713 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Ναι, είσαι μια χαρά από θέμα μνήμης, λογικά θα βρουν τα Win από μόνα τους drivers, πιστεύω θα υπάρχουν, καινούριο μηχάνημα φαίνεται... Μπορείς να μας πεις ακριβές μοντέλο μητρικής?
fussyv Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Ελπίζω. Παλιότερα είχα κάνει format με τα Xp και μετά ψαχνόμουν γιατί δεν είχα ήχο. Ούτε που ήξερα τι είναι drivers. Γι'αυτό προσπαθώ να μάθω λεπτομέρειες τώρα μην κάνω καμιά βλακεία. Η μητρική είναι MSI P43 neo
thanos713 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Εδώ είναι οι drivers... (Άμα κάνω λάθος διορθώστε με... ) Κάνε εγκατάσταση τα Win7 και άμα έχεις πρόβλημα κατέβασε από εκεί τους drivers... Τώρα όσον αφορά τα XP, δεν βρίσκουν από μόνα τους drivers γι αυτό είχες πρόβλημα, κι εγώ πέρσι δεν το ήξερα και δεν μπορούσα να συνδεθώ στο ίντερνετ, τώρα με τα 7 έχουν γίνει πιο εύκολα τα πράματα...
fussyv Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!! Να 'σαι καλά!
thanos713 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Τίποτα, και άμα έχεις κανένα ακόμα πρόβλημα εδώ είμαστε... Υ.Σ. Καλώς όρισες και στο Insomnia! Τώρα το πρόσεξα...
fussyv Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Thanks! Απο δω και πέρα θα βασίζομαι πάνω σας Ευχαριστώ.
sistah Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Οff topic: @fussyv σπουδαζεις κατι και θα χρησιμοποιεις premiere η για χαβαλε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.