Προς το περιεχόμενο

IP Για router connex

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωπ!! Δινει thomson ο πΟΤΕς??? Εξελιξεις!!

Να το! Αρα ουτε το manual χρειαζεται τωρα να διαβασεις! :)

o oτε δινει Thomson εδω και χρονια και παντα εδινε καποιο μοντελο απο 530 μεχρι 585.ποτε δεν σταματησε γιατι ηξερε οτι παιζει σταθερα.επισης πριν απο 4-5 χρονια ο οτε εβγαινε παντα για ραντεβου με ενα thomson στο χερι.αν επαιζε αυτο τοτε δεν υπηρχε βλαβη δεν πας να ειχες και cisco

Tελικα ενα Philips ηταν και αν δεν αλλαζαμε το pasword για το ασυρματο που δινει ο ΟΤΕ εβρισκε ασυρματο δικτυο , συνδεοταν αλλα δεν ανοιγε σελιδες.

Εκαναν απο τον ΟΤΕ reset το pasword του λογαριασμου αλλα και παλι δεν εμπαινε.Αφου μιλησηα με 3 ατομα στο τελος μια κοπελλα μου ειπε κατι ρυθμισεις , μια απο αυτες η αλλαγη του κωδικου ασφαλειας για το wlan και τοτε οχι μονο συνδεθηκε αλλα ανοιγε και σελιδες.

Με καλωδιο δεν υπηρξε σε καμμια περιπτωση προβλημα.

εκτος αν το password ειχε κανα παραξενο χαρακτηρα για αυτο μηπως δεν περνουσε σωστα στο pc.αφου το αλλαξατε οκ.καλυτερα θα ηταν να το βαζατε wpa απο wep.kai Καποιες φορες αλλαζεις καναλι και παιζει.

Δημοσ.
εκτος αν το password ειχε κανα παραξενο χαρακτηρα για αυτο μηπως δεν περνουσε σωστα στο pc.αφου το αλλαξατε οκ.καλυτερα θα ηταν να το βαζατε wpa απο wep.kai Καποιες φορες αλλαζεις καναλι και παιζει.

Σωστος!!

Αυτο παντως με το thomson δεν το ηξερα. Ηξερα οτι ο ΟΤΕ εδινε μια φορα κι εναν καιρο thomson (εμενα μου ειχε δωσει ενα 536 στην πρωτη μου συνδεση) αλλα δεν ηξερα οτι το συνεχιζε μιας και περισσοτερο κυκλοφορουν baudtec. Συν οτι τις προαλλες που ειχα παει με μια φιλη μου σε OTEshop για να κανει μια συνδεση (γρηγορη αριθμοδοτηση) και ειχα ρωτησει, εδιναν τοτε το baudtec και αλλο ενα που δεν θυμαμαι. Κουβεντα παντως για thomson.

Δημοσ.

δινουν σχεδον συνεχεια αλλα πολλες φορες δεν εχουν.ζηταγαν και τους ελεγαν δεν εχουμε τωρα τελειωσαν κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...