Προς το περιεχόμενο

προβλημα με card reader usb2 της realtek

lizabrahami7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.εχω ενα μεγαλο προβλημα.εχω ενα card reader usb 2 tis realtek και οταν το συνδεσω με τον υπολογιστη μου λεει οτι η συσκευη σας εγκατασταθηκε με επτυχεια και ειναι ετοιμο για χρηση.το μεγαλο ερωτημα πιο ειναι?που ειναι ο αφαιρουμενος δισκος?εχω βαλει και την καρτα μνημης του κινητου μου πανω στην καρτα ανγνωσης αλλ πουθενα δεν μπορω να το βρω.βοηθηστε βρε παιδια εχω windows xp pro.ευχαρηστω πολυ

Δημοσ.

H κάρτα έχει κάποιο partition; Αν όχι πρέπει να δημιουργήσεις ένα. Αν έχει, δες μήπως πρέπει να του αλλάξεις γράμμα ;)

Δημοσ.
H κάρτα έχει κάποιο partition; Αν όχι πρέπει να δημιουργήσεις ένα. Αν έχει, δες μήπως πρέπει να του αλλάξεις γράμμα ;)

δημιουργησα και ενα partition οπως μου ειπες{αν και δεν ξερω αν φταιει αυτο} και μου γραφει οτι το νεο σας υλικο εγκατασταθηκε με επιτυχια και ειναι ετοιμο για χρηση.παταω πανω στον υπολογιστη μου και τωρα μου εμφανιζει τι λεξη {αφαιρουμενος δισκος F}.εβαλα και την καρτα μνημης του κινητου και εκανα διπλο κλικ για να δω και το μονο που λεει :τοποθετηστε μια δισκετα στη μοναδα F.

τη μπορει να φταιει?μηπως δεν κανει για το netbook?γιατι στο netbook το χρησιμοποιω.

το netbook εχει και δικο του ενσωματωμενο card reader {μια υποδοχη δηλαδη}και οταν βαλω την καρτα μνημης του κινητου εκει απευθειας δουλευει.γιατι?και στο usb δεν δουλευει?

εχω φαει ωρες αμετρητες.η ωρα ειναι 3 τη νυχτα και κοντευω να σκασω.μου ρχετε να το πεταξω το usb και να παω να αγορασω αλλο,αλλα ειναι της realtek αυτο που εχω και ειναι καλο ρε γαμωτο.

τι να κανω αλλο βρε παιδια?

μηπως να κατεβαω τον οδηγο για αυτο το usb?αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζετε αφου τα windows το βρηκε κατευθειαν.

τι αλλο να κανω?:fear::fear::fear::fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...