Προς το περιεχόμενο

Gps/gprs tracker χρεώσεις

sokis8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αγόράσω μια συσκευή gps tracker η οποία δουλεύει με λειτουργία sms ή live με μεταφορά δεδομένων μέσω gprs με χρέωση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι όγκος δεδομένων κινείται σε Kb/Mb όταν η μονάδα δουλεύει σε gprs σύνδεση??? Το ρωτάω για να δω ποιό πακέτο δεδομένων σύνδεσης με συμφέρει να πάρω απο vodafon. Τί όγκος δεδομένων παίζεται??

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αγόράσω μια συσκευή gps tracker η οποία δουλεύει με λειτουργία sms ή live με μεταφορά δεδομένων μέσω gprs με χρέωση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι όγκος δεδομένων κινείται σε Kb/Mb όταν η μονάδα δουλεύει σε gprs σύνδεση??? Το ρωτάω για να δω ποιό πακέτο δεδομένων σύνδεσης με συμφέρει να πάρω απο vodafon. Τί όγκος δεδομένων παίζεται??

Εγώ είμαι σε εταιρία η οποία δε χρεώνει τα έξοδα κινητής τηλεφωνίας...το μοναδικό που πληρώνω είναι μία ετήσια συνδρομη (Φαντάσου ότι ούτε εγκατάσταση δεν πλήρωσα :-) )

Αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου δώσω στοιχεία..

Δημοσ.
Εγώ είμαι σε εταιρία η οποία δε χρεώνει τα έξοδα κινητής τηλεφωνίας...το μοναδικό που πληρώνω είναι μία ετήσια συνδρομη (Φαντάσου ότι ούτε εγκατάσταση δεν πλήρωσα :-) )

Αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου δώσω στοιχεία..

Την βρήκα τελικά την άκρη με κάρτα Vodafone και ενεργοποίηση υπηρεσίας internet με 1€ όλη την ημέρα. Ο όγκος δεδομένων όμως τελικά πρέπει να είναι πολύ μικρός αλλά σε καλύπτει η παραπάνω υπηρεσία της vodafone. Το σύστημα δουλεύει πολύ καλά. Ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια σου.

Δημοσ.

Αυτο ομως δεν εχει να κανει με το Live που ελεγεσ το πρωτο μηνυμα..Δηλαδή δεν έλυσες το θέμα του live που θες...

Δημοσ.
Αυτο ομως δεν εχει να κανει με το Live που ελεγεσ το πρωτο μηνυμα..Δηλαδή δεν έλυσες το θέμα του live που θες...

Το έλυσα και αυτό το θέμα. Κατά βάση λειτουργεί με sms. Όταν θέλω live μετάδοση με τα αντίστοιχα sms-εντολές στο μηχάνημα παρακολουθώ live πορεία μέσω google earth στο pc μου.

Δημοσ.

ξερω στους στολους με φορτηγα υπαρχει η λυση με δορυφορικο πιατο και συνδρομη για ινετ που και κει δεν αξιζει!

δεν γινετε να τα εχεις συνδεδεμενα ολη την ωρα σε wap/3g κτλ οποτε τι live tracking λετε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...