Προς το περιεχόμενο

Φοιτητες στη Θεσσαλονικη

kate23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Επειδη θα δηλωσουμε Θεσσαλονικη (εγω και ενας φιλος μου) και στον οικονομικο τομεα δεν το χουμε καθολου :-( , ειπα να ρωτησω εσας που παντα βρισκετε λυση.

Θελουμε κατι πολυυυ οικονομινο, οποτε αν φευγει κανεις απο καμια γκαρσονιερα ή αν γνωριζετε καποιον που να νοικιαζει, πειτε μου για να εχω κατι στο μυαλο μου.

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

(Αν θελετε στειλτε και πμ)

Δημοσ.

Μπορείτε πάντα να δηλώσετε για εστία. Μια χαρα αξιοπρεπέστατες είναι της Θεσσαλονίκης και δίπλα στα πανεπιστήμια.

Δημοσ.

Δεν ξερω... δεν νομιζω να μας πειραζει και τοσο. Βεβαια το καλυτερο 8α ηταν κοντα στα πανεπηστημια αλλα ας μην τα 8ελουμε και ολα δικα μας.(εκτος αν μπορουμε να τα εχουμε!)

Για αυτο με τις εστιες, μου δινεις μερικες πληροφοριες?Τι πρεπει να εχω?

Δημοσ.

Θα πρέπει η οικογένειά σου να έχει χαμηλό εισόδημα. Πόσο χαμηλό δε γνωρίζω, θα έχεις το εκκαθαριστικό της εφορίας μαζί σου όταν θα πας για την αίτηση. Μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο να σου πουν λεπτομέρειες:

Φοιτητικές εστίες Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Αλλιώς όλο και κάπου θα βρείτε κάποιο φθηνό ισογειάκι στο οποίο θα μπορέσετε να μείνετε. Γύρω στα 200 ευρώ να πω;

Μπορείς να ψάξεις στο σπιτόγατο να δεις τιμές: http://www.spitogatos.gr/gr/homepage/rent

Δημοσ.

Επίσης όρισε και το "πολύ οικονομικό" σαν τι το έχεις στο μυαλό σου. Λύσεις υπάρχουν πάντα. Ιδιαίτερα εφόσον είστε 2 άτομα πιστεύω θα μπορέσετε να βρείτε κάτι πολύ οικονομικό ούτως η άλλως.

Οι εστίες πάντως είναι η καλύτερη λύση.

Αν δεν είστε μέσα στις προυποθέσεις για εστία και είστε αμφότεροι σίγουροι 100% οτι περνάτε εδώ ελάτε πρίν αρχίσει το ντού με τους φοιτητές και βρείτε ένα σπιτάκι ή κάντε μια γύρα. Ξενοίκιαστα σπίτια υπάρχουν άπειρα τελευταία στην Θεσσαλονίκη και δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρείτε κάτι αξιοπρεπέστατο και φθηνό.

Αν έρθει η μέρα εδώ είμαστε να προτείνουμε περιοχές κτλ κτλ ;p

Καλή επιτυχία και στην εισαγωγή σας αλλα και στην αναζήτηση.

Δημοσ.

στο spitogatos.gr βρηκαμε μερικα! Σιγουρα 8α παμε και να τα δουμε! Να σας πω... ΔΕΗ, ΟΤΕ και τετοια σας ερχονται ακριβα?

Δημοσ.
στο spitogatos.gr βρηκαμε μερικα! Σιγουρα 8α παμε και να τα δουμε! Να σας πω... ΔΕΗ, ΟΤΕ και τετοια σας ερχονται ακριβα?

γιατι να ειναι ακριβοτερα απο οπουδηποτε αλλου?νομιζω οτι οσο ξοδευεις τοσο πληρωνεις.τα κοινοχρηστα να δεις!

Δημοσ.
γιατι να ειναι ακριβοτερα απο οπουδηποτε αλλου?νομιζω οτι οσο ξοδευεις τοσο πληρωνεις.τα κοινοχρηστα να δεις!

Αυτο ακριβως. Η αδερφη μου εμενε μαζι με αλλες 3 κοπελες σε ενα σπιτι τεραστιο και πληρωναν απο 170 ευρω η καθε μια για το νοικι. Τα κοινοχρηστα καθε μηνα ηταν γυρω στα 100 ευρω. Αναλογα που θα βρεις φυσικα.

Δημοσ.
Τα κοινοχρηστα καθε μηνα ηταν γυρω στα 100 ευρω. Αναλογα που θα βρεις φυσικα.

:shock: 100e για κοινόχρηστα είναι τρελό ποσό, απορώ τι πληρώνανε. Εδώ εγώ 50 έχω και για κάποιους θεωρούνται σχετικά πολλά.

Δημοσ.

:shock: 100e για κοινόχρηστα είναι τρελό ποσό, απορώ τι πληρώνανε. Εδώ εγώ 50 έχω και για κάποιους θεωρούνται σχετικά πολλά.

Τα περισσότερα είναι πάντως για θέρμανση. Εξαρτάται και αν είναι ατομική ή κεντρική θέρμανση. Αν δε το καις πολύ συμφέρει η ατομική. Να ρωτάτε πάντως περίπου τι κοινοχρηστα έρχονται γιατί μια φίλη μου δε το άναβε σχεδόν καθόλου και πλήρωνε 200 ευρώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...