Προς το περιεχόμενο

θέλω να φτιάξω μια απλή φορμα παραγγελίας

panos009

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους θα ήθελα να φτίαξω μια απλή φόρμα παραγγελίας για μια ιστοσελίδα!Θα μπορούσε να μου πει καποιος πως γινετε?

Δημοσ.

Μια φόρμα αποτελείται από δυο πράγματα. Πρώτον από την σελίδα που βλέπει ο επισκέπτης και συμπληρώνει τα στοιχεία και δεύτερον το script(προγραμματάκι) που λαμβάνει τα δεδομένα και τα κάνει κάτι (π.χ. ελέγχει αν είναι τα στοιχεία σωστά και τα καταχωρεί σε μια βάση δεδομένων). Το script απαιτεί να ξέρεις λίγο προγραμματισμό και υπάρχουν προυποθέσεις ανάλογα με τον server που φιλοξενεί την σελίδα σου. Αν θες να δέχεσαι και πιστωτικές, τότε το πράγμα είναι ακόμα πιο περίπλοκο. Εσύ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ θέλεις να φτιάξεις;

Αν τα παραπάνω σου φαίνονται κινέζικα, τότε θα σου πρότεινα να φτιάξεις μια απλή φόρμα, η οποία να σου στέλνει με email την παραγγελία. Κάνε μια εγγραφή στο emailmeform και χρησιμοποιώντας την δωρεάν έκδοση (έχει και επι πληρωμή) φτιάξε μια απλή φόρμα και βάλε την στο site σου. Έχει απλές οδηγίες.

Δημοσ.

Ευχαριστώ και τους δυο για τη βοήθεια.Oχι δε θελω τιποτα περίπλοκο με καρτες και τετοια μια απλη φορμα θελω με μερικα checkbox και dropdown μενου που θα μπορει ο χρηστης να επιλεξει προιοντα κ αυτα θα ερχοντε στο mail μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...