thegreeklover Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Καλημεεραα... Με αυτο το λαπτοπ το pro evolution σε full hd (συνδεση με plasma) θα παιζει; yep or nop? Πως σας φαινεται εγω το βρισκω πολυ ωραιο.. Ειναι και new... Ωραιο design.. Και αφου σας εχω πριξει τοσο καιρο με το λαπτοπ (και σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας) λεω να καταληξω εδω.. Δεν ψαχνω τερας επιδοσεων.. Το πολυ pro να παιζω.. Ψαχνω ενα ωραιο λαπ για moovies (blue ray), interner, αντε και λιγο office/photoshop.. Καλουτσικη οθονη να χει.. Αυτη εδω εχει ειναι HD ready πο οτι ειδα.. Για πειτε λεω να το παρω.. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/SONY-Vaio-VPC-EB2Z1E-BQ-VPCEB2Z1E-BQ-GC2.htm Awaiting orders.. ;P Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
akalos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 δεν ξερω απο παιχνιδια φιλε μου αλλα ειλικρινα σαν κατοχος πλεον σου προτεινω να παρεις το EB1Z1E με κλειστα τα ματια και να χαμηλωσεις την αναλυση της οθονης η τα φιλτρα του παιχνιδιου εαν δεν ειναι smooth. σορυ για την παρεμβαση μου.
thegreeklover Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Το λαπ που προτεινα εχει λιγο καλυτερο εξοπλισμο και μαλλον πρεπει να ειναι η νεοτερη εκδοση απο αυτο που εχεις.. Δεν μπορω να βρω κατι αναλογο για τη χρηση που προοριζεται.. Κατα το απογευματακι θα το checkαρω... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
tasosvel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Η κάρτα γραφικών του είναι ακρετά καλή, αλλα΄για full hd δεν ξέρω αν θα παίζει.
thegreeklover Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Λετε να μην το τρεξει; Αν το ιδιο συστημα ειχε πανω την Nvidia GT330 θα ειχε σημαντικη διαφορα στα fps? Αν π.χ. αυτη η VGA βγαζει στο pro σε Full HD 23 fps η της Nvidia ποσα θα εβγαζε? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
akalos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Το λαπ που προτεινα εχει λιγο καλυτερο εξοπλισμο και μαλλον πρεπει να ειναι η νεοτερη εκδοση απο αυτο που εχεις.. δεν βλεπω κατι οσο για την καρτα ειναι στα επιπεδα μιας gts250m http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5650.23697.0.html
thegreeklover Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Akalos πολυ καλο το site. Κοιταξα λιγο πλητοφοριες και τη διαφορα που εχει με τη GT 330M.. Δεν εχουν διαφορα αυτες οι δυο.. Μερικες φορες ειναι ανωτερη η Ati.. Εκλεισε, αυτο θα παρω .. Thx πολλα :/) Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
jobous Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Το λαπ που προτεινα εχει λιγο καλυτερο εξοπλισμο και μαλλον πρεπει να ειναι η νεοτερη εκδοση απο αυτο που εχεις.. Δεν μπορω να βρω κατι αναλογο για τη χρηση που προοριζεται.. Κατα το απογευματακι θα το checkαρω... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Για EB1Z1E δεν θα έλεγα ότι έχει χειρότερο εξοπλισμό. Αντιθέτως έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και έχει ανάλυση 1920*1080 σε σχέση με αυτό που έχει 1366*768. Για κοίτα το λιγάκι, αν σου κάνει η ανάλυση φυσικά. Δεν πιστεύω ότι αξίζει να δώσεις 200 € παραπάνω (κοντά 300 € αν το πάρεις απο γνωστή αλυσίδα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.