mynam3 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Με ποιον τροπο μπορει καποιος να δει ταινια 3d? Αν υποθεσουμε οτι εχω καποιες ταινιες σε .avi τις οποιες εχω μεταφερει στο media player,. μπορω να τις δω με γυαλια η θα χρειαστω κατι παραπανω? Εχω κρατησει ενα ζευγαρι γυαλια απο αυτα που εδιναν με το Avatar στα Village. Κανουν για τις περισσοτερες η ηταν ειδικη κατασκευη για την συγκεκριμενη ταινια? Ειναι καλυτερα τα αλλα...τα πιο κλασσικα με το ενα γυαλι κοκκινο και το αλλο μπλε? Η τηλεοραση στην οποια ειναι συνδεδεμενο το media player wd ειναι μια περιπου 10ετιας, συνηθως dvd rip βλεπω και dvd
SMIRNOFF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Προφανώς αναφέρεσαι σε anaglyph 3d.. Τα γυαλιά από το Avatar δεν κάνουν.. Χρειάζεσαι γυαλιά χρώματος "magenta/green" ή "κόκκινο/κυανό" σε στυλ: Εγώ είχα πάρει κάτι πλαστικά από Κίνα με 1,5 ευρώ, εδώ θα σου πιάσουν τον ... για τα αντίστοιχα.. Αλλά μην περιμένεις να δεις και κανα 3d σε στυλ Avatar.. καμία σχέση :Ρ.. καλύτερα να το δεις χωρίς 3d για την ακρίβεια lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.