mynam3 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Τι εχετε να προτεινετε? Σε ολα τα ειδη Αν δεν βαριεται καποιος ας κανει μια λιστα, ευχαριστω!
marantonis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 χμ.. δυσκολα βαζεις γιατι απαιτει αρκετη καταναλωση ενεργειας απο τον εγκεφαλο ωστε να γινει σωστα. Θα κανω μια φιλοτιμη προσπαθεια και συμπληρωνουν οι αλλοι Παντος ειδους και κατα τη γνωμη μου φυσικα: 2009: -Antichrist -Avatar -The Hangover -Inglorious Basterds -Up -A single man -Terminator Salvation -The Last House on the left -Everybody's Fine -Thirst* -Harry Brown -Agora -Crank: High Voltage -Rec 2 -Five Minutes of Heaven -Dogtooth -X-Men Origins: Wolverine -District 9 *Αυτο δε μπορω να πω οτι μου αρεσε (δεν ειμαι σιγουρος αν το χω καταλαβει καν ακομη) αλλα ακουω πολυ καλες κριτικες κι ετσι το εβαλα Αυτα. Σιγουρα θα 'χω ξεχασει καποια και καποια δε θα 'χω καν δει αλλα νομιζω ειναι οι περισσοτερες απο τις "καλες" ταινιες του 2009, με τις οποιες διαφωνιες που μπορει να υπαρχουν για καποιες. Οσο για την τωρινη χρονια, ας περιμενουμε να τελειωσει.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 +1 για watchmen. Για εμενα ηταν εκπληξη παντως.
CmPunk39 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Watchmen District 9 (για μένα η μεγάλη έκπληξη) Inglorious Bastards Avatar Shutter Island (μόνο που το σκηνοθέτησε ο Scorsese φτάνει) Agora Wolfman Sherlock Holmes The Hangover και το Friday the 13th το τελευταίο που βγήκε τον Φεβρουάριο του 09' είναι καλό αλλά ντάξει δν είναι και πολύ must...
PeterHeppner Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Hurt Locker +1 για watchmen. Για εμενα ηταν εκπληξη παντως. ανοησία κολοσσιαίων διαστάσεων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Wolfman τραγικό στη καλύτερη imho... +1 για watchmen. Για εμενα ηταν εκπληξη παντως. πράγματι, we didn't see it coming! Hurt Locker good lord έκοψα φλέβες σε αυτή την ταινία... Passion Of the ChristEternal Sunshine of the Spotless Mind Stevie Wonder εσύ?
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 echelon conspiracy law abiding citizen the reader rock n rolla δσαφαδσφ
yanc Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Mesrine: Public Enemy No. 1 Mesrine: Killer Instinct Mary and Max The chaser Fantastic mr.Fox Black dynamite The White Ribbon The Road The Secret in Their Eyes
trib Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 μόνο μία ταινία θα προτείνω, είναι του 2004, παιδιά πανεπιστημίου τη γύρισαν και κόστισε περίπου 10.000 δολλάρια. Πανέμορφη και πολύ έξυπνη ταινία και αναλογιζόμενος το budget είναι πλέον στο TOP 3 αγαπημένων μου ταινιών. Primer (2004) ψάχτε τη και να είστε αρκετά ανοιχτόμυαλοι όταν την παρακολουθείτε, γίνονται ωραία πράγματα μέσα.
xavier Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 mary and max mr nobody jcvd the fall la antenna shootem up wanted district 9
marantonis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Ε όχι και must see το A serious man γραψε λαθος, δεν εχω δει το a serious man, το μπερδεψα με το "Everybody's Fine". Το remake του Friday 13th που αναφερθηκε ειναι παναθλιο..
CROM271 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 μόνο μία ταινία θα προτείνω, είναι του 2004, παιδιά πανεπιστημίου τη γύρισαν και κόστισε περίπου 10.000 δολλάρια. Πανέμορφη και πολύ έξυπνη ταινία και αναλογιζόμενος το budget είναι πλέον στο TOP 3 αγαπημένων μου ταινιών. Primer (2004) ψάχτε τη και να είστε αρκετά ανοιχτόμυαλοι όταν την παρακολουθείτε, γίνονται ωραία πράγματα μέσα. Ειχα ακουσει καλα λογια γι'αυτην και τελικα την ειδα. Ακομα κλαιω τις δυο ωρες που εχασα απο την ζωη μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.