aris1986 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Πόσα λεφτά παίρνει ενας δόκιμος; Απο ο,τι ξέρω ειναι 5 μήνες πιο πάνω η θυτεία αλλα δεν ξέρω πόσα πληρώνεται τον μήμα ενας δόκιμος και τι αλλα ισχύουν. Αμα ξέρει κανεις να απαντήσει! Ευχαριστώ
aris1986 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 ανάλογα τί θα δοκιμάζει..... Oπλα,χειροβομβίδες και καλασνικόφ! Ξερω ξεχαστηκα αλλα οπως θα καταλαβες για στρατο μιλάω!
aris1986 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 απο 500 μεχρ 700 ευρω Παίζει ρολο στα λεφτα η παραμεθώριος?
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 εκει ειναι η διαφορα απο τα 500 στα 700 πανω κατω,δεν λεει μην πας,δεν θα σου φτανουν τα 700 στην παραμεθώριο,θα πρπει να νοικιασεις και σπιτι,δεν κοιμασαι μεσα εκτος της μερες υπηρεσιας 3-4 το μηνα.
BritGreek Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Ζήτα να πας στην ΕΛΔΥΚ. Δεν θα φας κανένα κρύο, θα παίρνεις το μισθό του δόκιμου στην Ελλάδα, και εκεί ένα πάρα πολύ καλό μισθό (αποζημίωση εξωτερικού). Καμία σχέση η αντιμετώπιση στους Δόκιμους από τους Μόνιμους με αυτά που ακούς για την Ελλάδα. Εκεί είσαι σαν δημόσιος υπάλληλος. Ελάχιστες υπηρεσίες το μήνα, αν έχεις Σάββατο παίρνεις Δευτέρα ρεπό και αν έχεις Κυριακή παίρνεις ρεπό την Παρασκευή, γιατί δικαιούσαι διήμερο. Επίσης, τα σπίτια στη Λευκωσία είναι πολύ ωραία και θα βρεις να πάρεις και αυτοκίνητο καλό με 1000 ευρώ. Αν θέλεις μπορείς να πάρεις και το δικό σου από δω. Ένα πολύ βασικό είναι το ότι δεν κάνεις ΑΥΔΜ (μόνο οι μόνιμοι). Αυτό σημαίνει σαφώς λιγότερες ευθύνες. Αν επιλέξεις (ή δεν έχεις μέσο) να μείνεις στην Ελλάδα, δεν φτάνουν τα χρήματα ούτε για πλάκα. Αλλά δόκιμος και πάλι δόκιμος, κατά τη γνώμη μου. Σπουδαίο πράγμα να μπορείς να πλυθείς στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ μπάνιο και να πηγαίνεις στη ΔΙΚΗ ΣΟΥ τουαλέτα. Είναι άριστα και θα έχεις σήμα καμπάνα. Υ.Γ. Πρόσεξε μόνο μη γυρίσεις παντρεμένος.
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 από τι άκουσα πλέον δεν πανε δόκιμοι στην ελδυκ
aris1986 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Ζήτα να πας στην ΕΛΔΥΚ. Δεν θα φας κανένα κρύο, θα παίρνεις το μισθό του δόκιμου στην Ελλάδα, και εκεί ένα πάρα πολύ καλό μισθό (αποζημίωση εξωτερικού). Καμία σχέση η αντιμετώπιση στους Δόκιμους από τους Μόνιμους με αυτά που ακούς για την Ελλάδα. Εκεί είσαι σαν δημόσιος υπάλληλος. Ελάχιστες υπηρεσίες το μήνα, αν έχεις Σάββατο παίρνεις Δευτέρα ρεπό και αν έχεις Κυριακή παίρνεις ρεπό την Παρασκευή, γιατί δικαιούσαι διήμερο. Επίσης, τα σπίτια στη Λευκωσία είναι πολύ ωραία και θα βρεις να πάρεις και αυτοκίνητο καλό με 1000 ευρώ. Αν θέλεις μπορείς να πάρεις και το δικό σου από δω. Είναι άριστα και θα έχεις σήμα καμπάνα. Υ.Γ. Πρόσεξε μόνο μη γυρίσεις παντρεμένος. Πηγε φιλος μου 287 έπαιρνε στην Κυπρο.Εχει διαφορα απο τα 500-700! Μου πε τα καλα της Κύπρου αλλα του μείναν και καποια ψυχολογικά...\Θα το σκεφτω Αυγουστο μπαίνω και να δω τι θα κάνω... Ξερει κανεις τι εκπαίδευση ακολουθεί στους δοκιμους?
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Αναλογα σε ποιο κεντρο εισαι,στην αυλονα τους τρέχανε αρκετά,ηράκλειο σεαπ ειναι πιο χαλαρά τωρα απο τι ακουσα,
BritGreek Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Και τι έγινε που θα τους τρέξουν; Θα κάνουν υπομονή μόνο για τους μήνες της Σχολής, όπου ΚΑΝΕΙΣ δεν δικαιούται να σε ακουμπήσει, να σου κάνει καψόνι, κλπ, και μετά θα πάνε να πάρουν την ειδικότητά τους. Σιγά τα δύσκολα ρε παιδιά. Τα δύσκολα δεν είναι στο Στρατό. Μετά είναι. Στην Κύπρο παίρνουν Δόκιμους. Τουλάχιστον μέχρι πριν πολύ λίγο καιρό. Επίσης, για να αποκτήσει κάποιος τα ψυχολογικά του στην ΕΛΔΥΚ, πρέπει να είναι είτε μαμάκιας, είτε μίμου άπτου. Δηλαδή, τί ακριβώς του έκαναν που του δημιούργησε ψυχολογικά προβλήματα; Δεν ήταν καλά ψημένες οι τσιπούρες; Το μόνο που πρέπει να προσέξει είναι να πάει στη Λευκωσία (απίστευτα σημαντικό αυτό).
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 παντός το σίγουρο είναι ότι αν πεις οτι οκ να πας,και μετα αλλάξεις γνώμη με 2 τρόπους φεύγεις η ι3 η αναβολή και μπαίνεις στην επόμενη σειρά,δεν το λεω για να σε φοβίσω απλα για να ξέρεις τι παίζει,γιατι αυτα δεν τα λενε
Whiteyez Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 παντός το σίγουρο είναι ότι αν πεις οτι οκ να πας,και μετα αλλάξεις γνώμη με 2 τρόπους φεύγεις η ι3 η αναβολή και μπαίνεις στην επόμενη σειρά,δεν το λεω για να σε φοβίσω απλα για να ξέρεις τι παίζει,γιατι αυτα δεν τα λενε Μέχρι να ορκιστεί δόκιμος όμως μπορεί να φύγει κανονικά. Το μετά είναι δύσκολο . ΕΛΔΥΚ δεν παίρναν πάντως όταν ήμουν εγώ (300 σειρά) και δεν νομίζω ούτε τώρα. Καλά φράγκα πέφτουν στις ειδικές δυνάμεις λόγο ασκήσεων.
imr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέχρι να ορκιστεί δόκιμος όμως μπορεί να φύγει κανονικά. Το μετά είναι δύσκολο .ΕΛΔΥΚ δεν παίρναν πάντως όταν ήμουν εγώ (300 σειρά) και δεν νομίζω ούτε τώρα. Καλά φράγκα πέφτουν στις ειδικές δυνάμεις λόγο ασκήσεων. Ναι εκει ηταν η τελευταια σειρα δοκιμων που μπηκαν (301 εγω ) μετα αρχισανε να φερνουν μονιμους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.