patsi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα παιδία θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση(αν και καθυστερημένα)και αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει.Πριν μια βδομαδα με πήραν απο τον ΟΤΕ(13888) γιστι ειχα μια προσφρά για conn-x tv και τελικα το παρείγειλα και περιμένω τον εξοπλισμό. Ηθελα λοιπον να που πειτε αν με την 2αρα ταχυτητα που έχω θα αντιμετωπίσω προβλήματα στην προβολή των καναλιών?Τον υπαλληλο που ρώτησα μου είπε(οπως ηταν φυσικό)οτι δν θα έχω πρόβλημα. Ευχαριστω εκ των προτέρων
lukopoulaki Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 δεν υπάρχει πρόβλημα... όταν έρθει η ώρα και συνδέσεις τον αποκωδικοποιητή στο interface του router σου θα δεις ότι θα έχει κλειδώσει από 6,4MB-8MB περίπου αλλά εσύ πρόσβαση στο διαδίκτυο θα έχεις με 2MB..
alexb_10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Νομίζω ότι για να βάλεις Connex TV, πρέπει να εισαι στο 24αρι πακέτο.
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Oχι και σε 2αρι παίζει. Το conn-x tv λειτουργεί ανεξάρτητα δεσμεύοντας 4Μbps και δεν επηρεάζεται από το τι κανεις στo internet με το pc. Πολλες γραμμες πάντως δεν μπορουν να το σηκώσουν.
patsi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Εδώ και 2 ημέρες μου ήρθε ο εξοπλισμός και δουλεύει super οπότε όλα μια χαρά και σας ευχαριστώ όλους.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.