Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με PC, δεν έχω ιδέα τι παίζει

Orion_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό κατά την γνώμη μου σημαίνει πως η μητρική παίρνει ρεύμα...

Και κατά την δική μου το ίδιο σημαίνει. Αλλά το θέμα είναι πως μπορεί να χάλασε έτσι στα ξαφνικά??

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συμβαινει

Εμενα εκει που σερφαρα ξαφνικα κλεινει το pc

Παω να το ξαναναψω και εκανε ενα συνεχομενο μπιπ και εμενε εκει στη μαυριλα

Δημοσ.

@qsis Και σκέψου, την είχα πάρει το 2006...

κι εγω το 2006 την ειχα παρει 260 νομιζω.. μαζι με τον ε6600 που εκανε τοτε 340 ευρω.. δε κρατιομουν να τα σκασω χοντρα.. :P

εδω και κανα 6μηνο αλλαξα υπολογιστη, εβαλα gigabyte και ειδα το φως το αληθινο :-D

Δημοσ.

Αν δοκιμασες και αλλη μνημη ( που να δουλευει ) και παλι δε δινει σημα τοτε ειναι κλασικο προβλημα μητρικης....

Κλασικοτατο .... :-)

Δημοσ.

Πόσα διαθέτεις;

Δε ρίχνεις μια ματιά και σε κανα stock house όπως σωστά πρότεινε κι ο liopyr;

Εγώ θα δοκίμαζα κι ένα BIOS update πάντως κι ας μη δίνει πολλές πιθανότητες για κάτι θετικό.

Δημοσ.

Ε μέχρι 60 μπορώ να δώσω γιατί έρχονται και διακοπές και δεν βγαίνουμε :lol:

Μήπως μπορείς να προτείνεις εσύ κάτι άμα δεν σε βάζω σε κόπο?

Τώρα BIOS Update τζάμπα ταλαιπωρία νομίζω θα είναι γιατί άμα έφταιγε το BIOS κάτι δεν θα εμφάνιζε στην οθόνη? Τώρα η οθόνη λέει No signal, δεν παίρνει τίποτα.

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Campaign/Quick/StockHouse/Computers/Hardware/Motherboards.htm

Δε μπορώ να πάρω link από συγκεκριμένο προϊόν στο stock house.

Πριν πας, πάρε ένα τηλέφωνο να δεις αν υπάρχει, εγώ έχω φάει κάμποσα άκυρα με προϊόντα που υπήρχαν μέρες στο site αλλά ήταν άφαντα εκεί.

Δημοσ.
Εδώ δεν την βλέπω τη συγκεκριμένη, βλέπω άλλες καλές περιπτώσεις όμως..

Αααα, μη με ξαναβγάλεις τρελό, θα αρχίσω τα ψυχοφάρμακα.

:lol:

Δεξιά δεξιά περίπου στην μέση της σελίδας είναι, 15,98€

Δημοσ.

Up το θέμα γιατί έχουμε νεότερα.

Πήγα και πήρα λοιπόν την foxconn p45a και τώρα που τα σύνδεσα όλα με το που ανοίγω το τροφοδοτικό (χωρίς καν να πατήσω το power) ανοίγει το pc μόνο του και σβήνει μετά από 3 second. Ακούω ιδέες :D

Λέτε να κάνω ευχέλαιο?

---------- Προσθήκη στις 21:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:10 ----------

Οκ αφήστε το κάτι δεν πάει καλά στην motherboard με τo power led και το reset και θα το ανοίγω με κατσαβιδάκι το PC :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...