Orion_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα καλησπέρα. Αφήνω τα πολλά λόγια γιατί θα βάλω τα κλάματα και περνάω κατευθείαν στο ψητό. Ένα ωραίο και ήρεμο βράδυ εκεί που καθόμουν λέω νταξ 5 πήγε η ώρα ας πάω για ύπνο. Κλείνω κανονικά λοιπόν το PC και πάω για ύπνο. Την επόμενη μέρα σηκώνομαι πατάω το Power περιμένω περιμένω δεν ακούω το κλασσικό "μπιπ". Λέω μπα;. Εξακολουθώ να περιμένω περιμένω αλλά δεν εμφανίζεται τίποτα στην οθόνη. Απολύτως τίποτα. Το PC ακούγεται να δουλεύει κανονικά. Δοκίμασα χωρίς κάρτα γραφικών δεν αλλάζει τίποτα στον ήχο (την δοκίμασα και σε άλλο PC την κάρτα και δούλευε μια χαρά οπότε δεν φταίει αυτή). Δοκίμασα χωρίς RAM μπας και ακούσω κάνα μπιπ τίποτα, Δοκίμασα μόνο με CPU και RAM πάνω πάλι τίποτα. Άλλαξα τροφοδοτικό πάλι τίποτα. Έβγαλα και είδα την CPU δεν φαίνεται να έχει καεί κάπου. Έκανα clear CMOS πάλι τα ίδια. Τι μπορεί να έγινε? (Σ.σ.: Δεν έχω άλλον επεξεργαστή να δοκιμάσω (είναι s775) ούτε άλλη mobo) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πρόταση θα ακουστεί. Πείτε μου να πάω σε έναν λόφο τα χαράματα να σφάξω παρθένες. Θα το κάνω. Seriously.)
liopyr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Να πας σε έναν λόφο τα χαράματα να σφάξεις παρθένες. Πες μας από τι αποτελείται ακριβώς το σύστημα.
Orion_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 intel core 2 duo e6600 asus p5w dh deluxe nvidia geforce 7600 2GB RAM (2 dimmάκια δεν θυμάμαι μάρκα) Τροφοδοτικο Trust 370W Μόλις γύρισα απ τον λόφο... Δεν έγινε τίποτα ακόμα δεν ανοίγει
liopyr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 To "trust" είναι το νέο τροφοδοτικό; Αν ναι, ξαναβάλε το παλιό! Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τα πάντα από πάνω, από περιφερειακά (keyboard - mouse - usb συσκευές) μέχρι εσωτερικά, (σκληρούς - πιθανές κάρτες ήχου δικτύου κλπ), και άφησε αυστηρά μόνο πάνω psu - mobo - cpu - 1 dimm ram - κάρτα γραφικών και ξαναδοκίμασε. Το beeper υπάρχει σίγουρα στην μητρική;
Orion_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Το παλιό είναι. Τα αποσύνδεσα όλα αλλά και πάλι τίποτα. Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος (κάπου στο 90%) νομίζω ότι άκουγα beep σε κάθε εκκίνηση. Αν δεν έχει beeper πως αλλιώς μπορώ να checkάρω άμα είναι οκ η mobo? (Χωρίς την χρήση κάποιας άλλης προφανώς )
bnvdarklord Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Καλά οταν είδα το avatar σου σκάλωσα, νομιζα ότι εγω το ειχα ποστράει Απο ολα αυτα που εχεις δοκιμάσει, μαλλον προβλημα με mobo υποπτευομαι... edit: ισως βοηθάει αυτο http://www.ehow.com/how_4963670_motherboard-bad.html
liopyr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Εγώ ψυλλιάζομαι psu πάντως. Οικονομικά, αν εξαιρέσεις την ταλαιπωρία, πιο φθηνά θα σου βγει μία αλλαγή μητρικής, παίζουν ορισμένες στο stock house με 20-30 €.
Orion_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Θα βάλω και 3ο τροφοδοτικό μπας και αλλά δεν νομίζω. Εγώ είμαι σε δίλημμα mobo ή CPU? Τι τα κακάρωσε ? Μην πάω και δώσω τζάμπα λεφτά και μου μείνει στο χέρι μετά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω κανέναν γνωστό με s775 CPU και όλες οι δικές μου ή είναι παλιότερες ή είναι AMD
liopyr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Οι πιθανότητες λένε τροφοδοτικό, λιγότερο πιθανό είναι η μητρική, ο επεξεργαστής είναι σχεδόν απίθανο να έχει χαλάσει.
Orion_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μόλις πήρα ένα άλλο τροφοδοτικό απ το PC που μπαίνω τώρα (που δουλεύει μια χαρά) το έβαλα στο χαλασμένο PC και πάλι τα ίδια. Τώρα σε αυτό το PC είμαι με το τροφοδοτικό του "χαλασμένου" και δουλεύει μια χαρά. Οπότε δεν είναι ούτε τροφοδοτικό. BTW το λαμπάκι της motherboard ανάβει κανονικά (πράσινο) άμα αυτό βοηθάει κάπου.
qsis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 τελειως γτπ μητρικη μου ειχε σπασει τα νευρα και εκανε ενα καρο λεφτα.. μολις εβαλα και αλλα 2 ντιμμακια ram το θεμα χειροτερεψε.. μετα απο αυτη την αποτυχια αποφασισα να παρω διαζυγιο με την asus.. (ειχα ιδια mobo και cpu με σενα ) ---------- Προσθήκη στις 05:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:00 ---------- τελειως γτπ μητρικη μου ειχε σπασει τα νευρα και εκανε ενα καρο λεφτα.. μολις εβαλα και αλλα 2 ντιμμακια ram το θεμα χειροτερεψε.. μετα απο αυτη την αποτυχια αποφασισα να παρω διαζυγιο με την asus.. (ειχα ιδια mobo και cpu με σενα )
nem52 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Οταν λεω εγω οτι τα pc ειναι χειροτερα απο τις γυναικες με κοροιδευουν....:-( ΝΑ ΤΑ ΤΩΡΑ!
adi32 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Η μητρικη ειναι μου ειχε κανει κι εμενα κατι παρομοιο Δεν ημουν σιγουρος κι εγω αλλα ηταν εντος εγγυησης το πηγα στο Πλαισιο το επιβεβαιωσαν και μου εβαλαν αλλη
Orion_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 @nem52 Χαχαχαχα μα γιατί σε κοροϊδεύουν? Είσαι ΤΟΣΟ σωστός! @qsis Και σκέψου, την είχα πάρει το 2006... Οπότε πάω για άλλη mobo ε? Άντε ελπίζω να μην είναι τίποτα άλλο και πάνε χαμένα τα λεφτά. Ακούω προτάσεις για mobo μέχρι 60 ευρώ. Αυτή καλή είναι?
GTX-327 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 BTW το λαμπάκι της motherboard ανάβει κανονικά (πράσινο) άμα αυτό βοηθάει κάπου. Αυτό κατά την γνώμη μου σημαίνει πως η μητρική παίρνει ρεύμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.