Προς το περιεχόμενο

PaysafeCard και Eshops

N.Bestgirl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση αν ναι ζητάω συγνώμη και μπορεί να κλειδώσει το θέμα μου.

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν γνωρίζετε online καταστήματα κυρίως εξωτερικού που να δέχοντε πληρωμή με paysafe.

Δημοσ.

δεν νομιζω να το θεωρησουν διαφημιση...

για τι ειδη ψαχνεις??? κομματια υπολογιστη??? εξαρτηματα μηπως??? παιχνιδια??? βιβλια??? κηπουρικα ειδη???

παντως εγω απο οσο γνωριζω paysafe δεχονται μονο υπηρεσιες οπως rapidshare, netload, skype κτλ. (οι υπηρεσιες που εβαλα ηταν τυχαιες και δεν ξερουν αν υποστηριζουν paysafe απλα σαν παραδειγμα)

Δημοσ.

Κυρίως για ηλεκτρονικά είδη (υπολογιστές κάμερες κλπ), μουσικά καταστήματα, petshops (μιας και πάρα πολλα πράγματα δεν τα βρίσκω εδώ για τα ερπετά μου που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα)

Δημοσ.

Γιατί δεν βγάζεις μια χρεωστική κάρτα να γλυτώσεις δια παντός από μικροπροβλήματα (εκτός από την γενική έλλειψη χρημάτων); Θα σου φάει μισή ώρα να πας μέχρι την Πειραιώς ή την Eurobank, ανοίγεις ένα λογαριασμο, παίρνεις την κάρτα, βάζεις όσα χρήματα θες και κάνεις τις αγορές σου. Δεν είναι πιστωτική. Επιπλέον ανοίγεις και ένα λογαριασμό paypal, βάζεις την κάρτα και κάνεις και ασφαλείς συναλλαγές. Ο αριθμός των online καταστημάτων που δέχονται χρεωστική ή/και paypal είναι ασύγκριτα μεγαλύτερος από αυτά που δέχονται paysafecard.

Δεν σε έπεισα; Αν κάνεις μια αγορά με paysafecard και γίνει κάποιο λάθος/πρόβλημα ΠΟΥ θα σου κάνουν refund τα χρήματα;

H paysafecard είναι για ανήλικους ή για λύση ανάγκης. Μήπως είσαι ανήλικη και γράφω τόση ώρα τζάμπα;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Με ενδιαφέρει κι εμένα για τα e-shops που δέχονται paysafecard. Κυρίως για βιβλία και e-shops ηλεκτρονικών υπολογιστών, εξαρτημάτων αυτών, περιφερειακών κτλ...

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...