Προς το περιεχόμενο

κρυμμένες σελίδες κάτω από index.php

xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω σε πολλά site να φαίνεται το κλασικό index.php άσχετα με το σε ποια σελίδα βρίσκομαι. Πως γίνεται αυτό;

Αυτό που θέλω να πετύχω είναι, έχω μία δομή

/joomla

/wordpress

/phplist

και θέλω άσχετα με το που βρίσκομαι και σε ποια σελίδα να φαίνεται πάντα στην μπάρα του browser το /index.php

Δημοσ.

Βασικά, δεν είναι σκέτο index.php, είναι κάτι σαν index.php?page=gallery το οποίο δίνει την παράμετρο $_GET στη βασική σελίδα index.php η οποία κάνει include το αντίστοιχο αρχείο.

Σκέψου το ως εξής: header & footer είναι standard, και παράμετρος που περνάς στην index.php γίνεται include ως body της σελίδας. Υπεραπλουστευμένο, αλλά ελπίζω να το καταλαβαίνεις.

Δημοσ.

xalia το site της neoset ειναι φτιαγμένο με frames. Μένει σταθερή μια σελίδα (η βάση) και αλλάζουν κάποιες σελίδες εντός αυτής. Πήγαινε το ποντίκι πάνω σε ένα link και δες στην status bar τη διεύθυνση

Δεν είναι δυναμική και δεν χρησιμοποιεί μεταβλήτες εντός του url

Δημοσ.

xalia το site της neoset ειναι φτιαγμένο με frames.[...]

Τη δεκαετία του 90 που πιθανόν σχεδιάστηκε, τα frames ήταν το σήμα κατατεθέν :>

IE 4, netscape navigator 4 ...

Δημοσ.

isay, αυτό μου είχε κάνει και μένα εντύπωση! Γιατί έβλεπα τα nodes/xxx αλλά το url στην μπάρα παρέμενε πάντα index!

Αν κάποιος βάλει ακριβώς τα link η σελίδα έχει το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα! Δεν υπάρχει καμία οπτική διαφορά. Είναι σαν το frame να προσπαθεί απλά να κρύψει το πραγματικό url. Αυτό είναι που μου έκανε εντύπωση και ήθελα να ψάξω παραπάνω

Δημοσ.

Μια βασική λεπτομέρεια, έτσι για τη γνώση. Τα frames είναι εχθρικά στις προσπάθειες SEO. Δηλαδή αν θέλεις να ανεβάσεις τη θέση σου στο google, ένα από τα λάθη που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις frames.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...