Lucifer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Το να υπάρχει σφηγκοφωλιά -που είναι πιο κακές από τις μέλισσες Και πιο κουτσομπόλες. Και πολύ αφερέγγυες, ποτέ δανεικά σε σφήκα.
De@th L0rd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Έχετε προωθήσει τη μαλακία σε επιστήμη, αυτό λέω 'γω. Απλά τα πράγματα.
paschalia Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Λούσι : Κουτσομπόλες μόνο ? Αν ανοίξεις το λεξικό,θα βρεις στην ετυμολογία της κουτσομπόλας να γράφει σφίγγα. Αλλά οκ. Προφανώς δεν έχεις γνώσεις επί των συγκεκριμένων εντόμων,γι'αυτό και το χιουμοράκι.
Lucifer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Έχω πάρα πολλές γνώσεις. Όντως τις σκότωνα από μικρός με τα χέρια, με τσιμπούσαν, τους μαδούσα φτερά, γενικά μια παρέα ήμασταν, τα βρίσκαμε. Και το παιζα μάγκας γιατί το τσίμπημά τους δε με πονούσε, ακόμα και όταν είχε μπλεχτεί μία στα μαλλιά μου και βαρούσε συνεχόμενα στο ίδιο σημείο. Ύστερα με τσίμπησε μέλισσα και μου 'φυγε το καλτσόν, ΜΑ ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ ΛΕΓΩ, δεν είπα για ζώο πως είναι "κακό". Και ποτέ δε χάλασα φωλιά, είτε ιστό, είτε κυψέλη, είτε μυρμηγκοφωλιά. Αν έβρισκα καμία μέσα στο σπίτι (κυψέλη, όχι μυρμηγκοφωλιά) τη μετέφερα έξω με καμιά τανάλια.
paschalia Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Διαφορετικά βιώματα και διαφορετικές απόψεις. Και αν ρωτήσεις,θα σου πουν ότι η σφήγκα είναι πιο κακό έντομο από την μέλισσα. Όσον αφορά φωλιές,ιστούς κ.λ.π.,ε πρέπει να χαλιώνται και αυτές κάπου κάπου. Είναι θέμα υγείας και ενίοτε επιβίωσης. Υ.γ. Μια ερώτηση. Τις έπαιρνες με την τανάλια -τις φωλιές- και τις πήγαινες που ?
slipknot Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Όσον αφορά φωλιές,ιστούς κ.λ.π.,ε πρέπει να χαλιώνται και αυτές κάπου κάπου. Τι να κάνεις, μερικές φορές δεν "πιάνουν" το μήνυμα.
deesnider Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Όλα τα έντομα - από σφήκες και κοπρόμυγες μέχρι τζιτζίκια και νυχτοπεταλούδες - όπως και αυτά που μοιάζουν με έντομα, αλλά δεν είναι - κατσαρίδες, αράχνες, σκορπιοί - επιβάλεται όπως αφανιστούν το ταχύτερο δυνατόν, ακόμα κι αν χρειαστεί θερμοπυρηνικό ολοκαύτωμα!!! Χίλιες φορές νεκρός, παρά ζωντανός στον ίδιο πλανήτη με ότι πιο σιχαμένο δημιούργησε ο σατανάς (τα έντομα και οι υπολογιστές είναι δικά του έργα. Όλα τ' άλλα, τα έφτιαξε ο καλός Θεούλης)!!! Δε γ....ται! Ας διακοπεί η διατροφική αλυσίδα. Το πολύ πολύ να πεινάσουν τα χελιδόνια και οι ...Ταϋλανδοί!!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΑΜΟΥΝΙΑ!!!
Tenshi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Ας του πεί κάποιος οτι οι κατσαρίδες έχουν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης απο τον άνθρωπο σε μια post-apocalyptic εποχή...
Krokodilos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Όλα τα έντομα - από σφήκες και κοπρόμυγες μέχρι τζιτζίκια και νυχτοπεταλούδες - όπως και αυτά που μοιάζουν με έντομα, αλλά δεν είναι - κατσαρίδες, αράχνες, σκορπιοί - Οι κατσαριδες ανηκουν στα εντομα. επιβάλεται όπως αφανιστούν το ταχύτερο δυνατόν, ακόμα κι αν χρειαστεί θερμοπυρηνικό ολοκαύτωμα!!! Χίλιες φορές νεκρός, παρά ζωντανός στον ίδιο πλανήτη με ότι πιο σιχαμένο δημιούργησε ο σατανάς (τα έντομα και οι υπολογιστές είναι δικά του έργα. Όλα τ' άλλα, τα έφτιαξε ο καλός Θεούλης)!!! Δε γ....ται! Ας διακοπεί η διατροφική αλυσίδα. Το πολύ πολύ να πεινάσουν τα χελιδόνια και οι ...Ταϋλανδοί!!!ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΑΜΟΥΝΙΑ!!! 1ον αν γινει θερμοπυρηνικο ολοκαυτωμα(ο,τι και αν ειναι αυτο) οι κατσαριδες και μερικα άλλα μαμουνια εοχυν πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες να επιβιωσουν απο εμας. 2ον αν εξαφανιστουν ολα τα μαμουνια οπως τα λες, τοτε θα πεθανουν και τα πουλια, θα πεθανουν και τα φυτα, θα πεθανουν και αυτα που τρωνε τα φυτα, θα πεθανουν και οι αγαπημενες σου αγελαδες και τα γουρουνια δηλαδη και θα πεθανουμε και εμεις. 3ον πρεπει να εισαι πολυ δυστυχισμενος ζωντας σε αυτον τον κοσμο που ειναι γεματος με μαμουνια ε? Ω ναι χαιρομαι πολυ με αυτην την δυστυχια σου! Πολυ απλα γιατι δεν βαζεις το μυαλο σου κατω να σκεφτει οτι τα ολα αυτα τα μαμουνια δεν ειναι δημιουργημα ουτε του σατανα, ουτε ειναι και τιποτα δαιμονια οντα που θελουν το κακο σου.
cake4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 ο καλός Θεούλης μας τα εμπιστευτικέ δεν είναι σωστό να τα εξολοθρεύουμε άπλα αν μπει μεστό δωμάτιο σου μια σφήκα ανοίγεις το παράθυρο και φεύγει η τη παγιδεύεις κάπου δεν πρέπει αμέσως να σκεφτόμαστε το σκότωμα αυτή πάντα είναι η τελευταία λύση .τώρα άμα πας στη φύση και βρεις κοντά σου σκόρπιο,αράχνες και σαρανταποδαρούσες δεν νομίζω πως θα σε πειράξουν αν δεν ασχοληθείς μαζί τούς εγώ μια φορά καθόμουν σε ένα παγκάκι και από πάνω μου ήταν κάτι δεντρά και σε μια στιγμή κάτι νιώθω στα χεριά μου ήταν μια μεγάλη παχιά καφέ σαρανταποδαρούσα αμέσως σηκώθηκα και τίναξα το χέρι μου και έφυγε ούτε με τσίμπησε δεν τη πάτησα μετά δεν υπήρχε λόγος αυτό το έκανα παλιά μικρός.
deesnider Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Οι κατσαριδες ανηκουν στα εντομα. (Ανακαλώ! Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν είναι έντομα αλλά κάτι άλλο που δε θυμάμαι πως λέγεται. Μάλλον η πληροφορία ήταν λανθασμένη. Συνεχίζουν όμως να κατέχουν τα πρωτεία ...σιχαμάρας!!!) 1ον αν γινει θερμοπυρηνικο ολοκαυτωμα(ο,τι και αν ειναι αυτο) οι κατσαριδες και μερικα άλλα μαμουνια εοχυν πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες να επιβιωσουν απο εμας. (Φτου ρε π....! Έχει πεθάνει κι ο Αϊνστάϊν! Τώρα ποιος θα ανακαλύψει κάτι πιο ισχυρό;...) 2ον αν εξαφανιστουν ολα τα μαμουνια οπως τα λες, τοτε θα πεθανουν και τα πουλια, θα πεθανουν και τα φυτα, θα πεθανουν και αυτα που τρωνε τα φυτα, θα πεθανουν και οι αγαπημενες σου αγελαδες και τα γουρουνια δηλαδη και θα πεθανουμε και εμεις. (Από που βγήκε το συμπέρασμα ότι τα γουρούνια και οι αγελάδες είναι ...αγαπημένα μου 3ον πρεπει να εισαι πολυ δυστυχισμενος ζωντας σε αυτον τον κοσμο που ειναι γεματος με μαμουνια ε? Ω ναι χαιρομαι πολυ με αυτην την δυστυχια σου! (Α, μπα! Έχω πιο σοβαρούς λόγους, οι οποίοι μπορούν να με κάνουν δυστυχισμένο. Τα ζουζουνοσιχάματα, απλά με κάνουν και ανατριχιάζω. Άσε που, όταν τα συνθλίβω με το παπούτσι μου, μου κάνουν τη σόλα σκ....! Χαρά μου να μπορώ να σε κάνω να χαίρεσαι!) Πολυ απλα γιατι δεν βαζεις το μυαλο σου κατω να σκεφτει οτι τα ολα αυτα τα μαμουνια δεν ειναι δημιουργημα ουτε του σατανα, ουτε ειναι και τιποτα δαιμονια οντα που θελουν το κακο σου. (Το πλέον εντυπωσιακό - και ίσως ...ανησυχητικό... - είναι ότι υπάρχουν αντιδράσεις σε σοβαρό ύφος, στο μύνημά μου! Που χάθηκε η φαντασία σας; "γιατι δεν βαζεις το μυαλο σου κατω να σκεφτει";;; και "αν εξαφανιστουν ολα τα μαμουνια οπως τα λες, τοτε θα πεθανουν και τα πουλια....θα πεθανουμε και εμεις.";;; Έεεελα! Ολοκαίνουργια γνώση πλούτισε το μυαλό κι έδωσε νέο νόημα στην ύπαρξή μου! Ευτυχώς δηλαδή που δεν έχω πρόσβαση σε ...πυρηνικά, διότι θα τα χρησιμοποιούσα για να εξοντώσω τα ...μαμούνια! Ησυχάστε! Η ανθρωπότητα δεν κινδυνεύει - τουλάχιστον, όχι από 'μένα! Απλά περιέγραψα - με αρκετά γλαφυρό ύφος, πρέπει να ομολογήσω... - το γεγονός ότι ...απεχθάνομαι κάτι. Αυτό δεν αλλάζει... Να περιμένω μήπως και καμιά καταγγελία στη ...Green Peace; Όσο αυτά τα μεταλλαγμένα τέρατα μένουν έξω από το σπίτι μου, κοιτάμε ο καθένας τη δουλειά του. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Αν τώρα κάποιο, αποφασίσει να παλέψει, να κουραστεί, να ιδρώσει και καταφέρει να περάσει από τις σήτες που υπάρχουν ΣΕ ΚΑΘΕ παράθυρο και μπαλκονόπορτα του σπιτιού μου... ε, τι να πω; Τα 'θελε ο κ....άκος του!!!) Σημ: Κάθεσαι αμέριμνος στη βεράντα σου το καλοκαιράκι και απολαμβάνεις τον καθαρό αέρα. Είσαι απορροφημένος, διαβάζοντας, ακούγοντας μουσική, ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Εντελώς μηχανικά, διώχνεις με το χέρι σου "κάτι" που νιώθεις να περπατάει στο σβέρκο σου και να σε γαργαλάει. Το "κάτι", τσαντισμένο επειδή του χάλασες την τσάρκα - εντάξει! επειδή φοβήθηκε! - σου 'ξηγιέται ένα κέντρισμα κάνοντάς σε να δεις το Μανιτού κασκαντέρ και καθιστώντας το χέρι σου άχρηστο για κάμποσες ώρες και αφήνοντάς σε να πονάς σαν κολασμένος... Μπορεί να μη θέλουν το κακό μου, αλλά το προκαλούν. Τι πρέπει να κάνω; Να ανοίξω κουβέντα μαζί τους και να τους εξηγήσω ότι - περιέργως... - θα αισθανόμουν αρκετά καλύτερα αν δε με τσιμπούσαν; Θα το έκανα, αλλά που να τρέχω τώρα να μαθαίνω ξένη γλώσσα στα 42 μου;... Έχεις απόλυτο δίκιο! Ούτε καν ο Σατανάς δε θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι τέτοιο! Μπροστά σ' εκείνη την άγνωστη, καταχθόνεια δύναμη που το δημιούργησε, ακόμα και ο άρχων του σκότους θα το 'βαζε στα πόδια...:devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.