Προς το περιεχόμενο

σφήκες!!

dvlsakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποιες καημενες ρε? Σε εχει τσιμπησει ποτε σφηκα? Το πιθανοτερο ειναι μετα απο μια τετοια εμπειρια να θελεις να τις σκοτωσεις ολες.

Ούτε μια , ούτε δύο.Αρκετές κ όχι μόνο σφήκες, το μόνο που δε με έχει τσιμπήσει ακόμα από τα ντόπια είναι σκορπιός. Στην επαρχία μεγάλωσα και μένω πλέον. Το σχόλιό μου ήταν ειρωνικό.:rolleyes:.

Ο κύριος που έχει τρίχα για πουλόβερ, ας γίνει πιο σαφής παρακαλώ, αυτά που γράφει είναι ακαταλαβίστικα.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αναλαμβάνω να τις σκοτώσω εγώ με τα χέρια. Αμοιβή κάποιο απ' τα φουστάνια του σπιτιού να το δώσω στη γιαγιά μου.

Και γενικά, μη χαλάτε φωλιές.

Δημοσ.

Κροκόδειλε : έτσι.

Μαζί σου κι'εγώ.

Σου συστήνω μάλιστα να μην αρκεστείς σε όσα λες.

Να τα κάνεις και πράξη.

Να δημιουργήσεις μια σφηγκοφωλιά/μελισσοφωλιά ή να πάρεις κάποιο συμπαθέστατο έντομο -λέγε με σκορπιό,κατσαρίδες- ή ερπετό ή ζωάκι -λέγε με ποντίκι- και να τα εγκαταστήσεις ΜΕΣΑ στο δωμάτιο σου.

Τι λες ?

Δημοσ.
Κροκόδειλε : έτσι.

Μαζί σου κι'εγώ.

Σου συστήνω μάλιστα να μην αρκεστείς σε όσα λες.

Να τα κάνεις και πράξη.

Να δημιουργήσεις μια σφηγκοφωλιά/μελισσοφωλιά ή να πάρεις κάποιο συμπαθέστατο έντομο -λέγε με σκορπιό,κατσαρίδες- ή ερπετό ή ζωάκι -λέγε με ποντίκι- και να τα εγκαταστήσεις ΜΕΣΑ στο δωμάτιο σου.

Τι λες ?

Τελειως χαζομαρα αυτο που λες. Γιατι να τα κανω ολα αυτα? Γιατι να δημιουργησω μια σφηκοφωλια πχ στο δωματιο μου? Θα ηταν πολυ επικινδυνο για μενα μην τυχον και με τσιππησουν, κινδυνος αρρωστιας απο τα ποντικια, κλπ.

• Super Moderators
Δημοσ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ; Ακόμα δε βγήκε κανείς να πεί γιατί τις σκοτώνει τις καημένες τις σφηκούλες;

Δεν έχει καμία σχέση η ζωοφιλία! Όλα είναι θέμα I.Q. και αντίληψης!

B)

Δημοσ.
Δεν έχει καμία σχέση η ζωοφιλία! Όλα είναι θέμα I.Q. και αντίληψης!

B)

Ναι εννοείται πως όποιος τα λέει αυτά είναι αυτομάτως πανέξυπνος.Και πολιτισμένος. Μέχρι να τον τσιμπήσουν.B)

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι εννοείται πως όποιος τα λέει αυτά είναι αυτομάτως πανέξυπνος.Και πολιτισμένος. Μέχρι να τον τσιμπήσουν.B)

Έντομα, ζώα κλπ δεν σε τσιμπάνε/δαγκώνουν χωρίς λόγο γιατί είναι ...αιμοβόρικα! Με αυτή τη λογική ας ξεχυθούμε παντού και να αρχίσουμε να σκοτώνουμε οτιδήποτε μπορεί κάποια στιγμή να μας δημιουργήσει πρόβλημα (και τους γείτονες επίσης).

B)

PS: Για να μην αφήσω πάλι υπονοούμενα κλπ κλπ, να ξεκαθαρίσω απλά πως θεωρω κάποιον που όταν βλέπει ένα έντομο κάπου κοντά του (χωρίς να τον ενοχλεί άμεσα εννοώ) και προσπαθεί να το σκοτώσει, απλά ηλίθιο!

:)

Δημοσ.
Ναι σωστά.

Ενώ για τον δημιουργό του τοπικ δεν είναι επικίνδυνο .

Εσυ μου λες να παρω να τις βαλω ο ιδιος και μαλιστα στο ιδιο μου το δωματιο. Τελειως ΑΚΥΡΟ παραδειγμα.

Στον ΤΣ πηγαν μονες τους στο μπαλκονι του και δεν ειναι στο ιδιο του το δωματιο για να ειναι η επικινδυνοτητα τεραστια. Βεβαια η θεση τους εκει στο μπαλκονι τους εχει καποια επικινδυνοτητα σαφως, για αυτο και προτεινω να τις διωξει. Αλλά οχι και να τις σκοτωσει. Αν τις θεωρει πια τοσο επικινδυνες ας τις σκοτωσει με οποιον τροπο μπορει.

Δημοσ.
Και γενικά, μη χαλάτε φωλιές.

+1, με μόνη εξαίρεση όταν την φτιάχνουν μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα στο πίσω μέρος της τηλεόρασης. Tην φωλιά όμως, το έντομο δεν υπάρχει λόγος, μετά την κάνει με ελαφρά.

και +1000 στον krokodilo

Δημοσ.

Απλώς σου πρότεινα να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα.

Αλλά μου το έβγαλες άκυρο και επικίνδυνο.

Το να υπάρχει σφηγκοφωλιά -που είναι πιο κακές από τις μέλισσες- στο σπίτι σου,αποτελεί κίνδυνο.

Επίσης,ίσως δεν διάβασα καλά.

Πρότεινες να τις σκοτώσει ?

7 ρίχτερ θα πέσουν στο σπίτι σου και θα το καταπλακώσουν.

Δημοσ.

Παιδια βρηκα ενα χαρτι στο δαπεδο. Πως να το σηκωσω?

Να σκυψω η να γονατισο να μη παθεω τιποτα στη μεση

Η να παω να αγορσαψ κανα καλλαμι?

Δημοσ.

Να το θανατώσεις αμέσως γιατί απ'όσα μου έχει μάθει η μαμά επιστήμη, ακόμη κι αν δεν το ενοχλήσεις, μπορεί να σηκωθεί έτσι στα καλά καθούμενα και να σε κόψει.

Δημοσ.

Επίσης,ίσως δεν διάβασα καλά.

Πρότεινες να τις σκοτώσει ?

7 ρίχτερ θα πέσουν στο σπίτι σου και θα το καταπλακώσουν.

Μα αν κατι απειλει την υγεια σου αμεσα και δεν υπαρχει ευκολος τροπος διαφυγης εκτος της βιαιοπραγιας, ναι ειμαι υπερ της βιαοπραγιας με οποια αποτελεσματα εχει αυτη, πχ θανατος.

Αλλά το να εκμεταλλευεσαι ως ανθρωπος τον ανυπερβλητο (συγκριτικα με τα άλλα ζωντανα οντα) εγκεφαλο σου και του σωματικου μεγεθους σου (ως προς τις σφηκες) για να αυτοϊκανοποιηθεις με αυτα, αισθανομενος ανωτερος, με μια πραξη υποτιθεμενης ανωτεροτητας(πραξη δειλιας, θρασυδειλιας, ηλιθιοτητας και μλκιας την λεω εγω) σκοτωνοντας ενα ον που δεν σου εφταιξε σε τιποτα και απλως ηθελε να κανει την φωλια του στον μικρο χωρο που του εχει απομεινει επειτα απο την καταληψη, την τσιμεντοποιηση που εχει δημιουργησει ο ανθρωπινος εγκεφαλος παντου, ε αυτη η εκμεταλλευση ειναι τραγικη και με αηδιαζει.

Για αυτο καλο θα ηταν να επεφτε ενας μετεωριτης και να κατεστρεφε τον παροντα πολιτισμο μας γιατι νευριαζω οταν νομιζουμε(οι ανθρωποι-οι περισσοτεροι) οτι ειμαστε "κατι" και δεν σκεφτομαστε κανενα αλλο ον, απλως ζουμε μεσα στα εγωιστικα προτυπα μας.

Δεν λεω να χασουμε χρονο απο την μικρη ζωη μας και να βοηθησουμε τα άλλα οντα. Απλως να μην τα σκοτωνουμε εαν δεν μας πειραζουν.

Σιγα μην καθομαι να χανω χρονο για να ακουω την greenpeace στα σημεια που σε σταματουν ή για να μοιραζω φυλλαδια για τα νεκρα φιδια, τις νεκρες φαλαινες, κλπ. Απλως να μην σκοτωσω ενα φιδι εαν μπορω και απλως να απομακρυνθω και να διαφυγω απο τον κινδυνο.

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια καταλαβατε πως η φωλια ειναι στο μπαλκονι του σπιτιου του ετσι? Επισης ειναι καλοκαιρι σωστα? Επιπλεον οι σφηκες τεινουν να πλησιαζουν τις πηγες φωτος (βλ. φως δωματιου ενα καλοκαιρινο βραδυ με ανοιχτο παραθυρο). Αρα οι πιθανοτητες να μπουν οι σφηκες μεσα στο σπιτι ειναι περισσοτερες απο το να ζησουν παρεα στο οικοσυστημα του διαμερισματος του ε?

Επιπλεον διωχνοντας τες μαλλον θα πανε στο μπαλκονι του γειτονα. Βεβαια μετα παυει να ειναι προβλημα μας :-) Τοπικ σταρτερ τι εκανες τελικα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...