iced Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Krokodile συμφωνω, χαζαμαρα... Καλη η ιδεα σου να τις διωξει.... Ολα αυτα ειναι πολυπλοκα πανωε, καπνοι κτλ.. Να παρει ενα μακρυ ξυλο, να κουνησει την φωλια δυνατα ωστε να πεσει κιολας.. Αυτες θα φυγουν, θα την καταστρεψει γρηγορα και ολα καλα!
prothipourgos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Λοιπόν, ο νούμερο 1 θάνατος για τις σφήκες είναι το πετρέλαιο!!!!!! Αν είναι σχετικά μικρή η φωλιά πάρε ένα άδειο AZAX βάλε πετρέλαιο και ξεκίνα να ψεκάζεις, όποια την πετύχει το πετρέλαιο δεν προλαβαίνει να πετάξει ούτε 2 δευτερόλεπτα!!!!! tip: αν έχεις κάτι άλλο που να πετάει το πετρέλαιο "γραμμή" και όχι όπως το σύστημα του άζαξ που το διασκορπίζει, ακόμα καλύτερα!!! ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ άπειρες φορές, μέχρι και με κομπρεσέρ έχω βάλει να πετάξω σε μεγάλη φωλιά!!!!
GiorGhino Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕ ΤΟΣΟ Π ΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ??? ΟΧΙ ΟΧΙ Λοιπον υστερα απο τοσα που ακουστηκαν αυτο π θα πω δνε θα ναι και τοσο Extreme. Κάλεσε την Ειδική Κατασταλτικη Αντιτρομοκρατική Μονάνα κοινός Ε.Κ.Α.Μ.-Αντιτρομοκρατικη. Κατι θα ξερουν να κανουν. Υ.Γ. χχαχα ρε παιδια το μαμησατε το θμεα οτυε διδακτορικη διατρηβη να κανε. Μια απλη κοινη λυση ελεως. νομιζω αυτο με τη φωτια σε ενα ξυλο και το καπνο πιανει
liopyr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 dvlsakos, μπορείς με άπειρη υπομονή να τις μαζέψεις στην γνωστή μπουκαλοσφηκοπαγίδα.
ChocoBanana Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Διψάω και θέλω να πιω νερό. Μπορεί κάποιος να μου δώσει συμβουλές ή ότι χρήσιμες πληροφορίες έχει?
slipknot Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Διψάω και θέλω να πιω νερό. Μπορεί κάποιος να μου δώσει συμβουλές ή ότι χρήσιμες πληροφορίες έχει? Θα χρειαστείς ένα άδειο ποτήρι ή ένα μπουκάλι. Στην περίπτωση που δεν έχεις τίποτα από αυτά τα 2 η χούφτα σου αρκεί, να ξέρεις όμως ότι θα χαθεί λίγο νερό κατά τη διάρκεια της πόσης. Αν έχεις πηγή νερού (βρύση) στο σπίτι σου, πήγαινε εκεί. Άνοιξε την, γέμισε το ποτήρι ή το μπουκάλι σου και κλείσε την βρύση. Στη συνέχεια πιες το νερό. Αν δεν έχεις βρύση τώρα, υπάρχουν εναλλακτικές. Μπορείς να πας σε οποιοδήποτε σουπερ μάρκετ ή περίπτερο και να αγοράσεις νερό. Αν δεν έχεις λεφτά τώρα, θα πρέπει να καταφύγεις σε πιο guerilla μεθόδους. Σε αυτό το σημείο τα πάντα εξαρτώνται από το ένστικτο επιβίωσης σου και από το πόσο κόβει το μάτι και το μυαλό σου. Έχω παρατηρήσει ας πούμε πως στη στάση των τρόλευ στην περιοχή μου -που τυχαίνει να είναι και αφετηρία- υπάρχει ψύκτης έξω από έναν θάλαμο οδηγών. Μπορείς να πας εκεί λοιπόν και να πιεις νερό, ακόμα και να γεμίσεις το μπουκάλι σου. Μια άλλη μέθοδος εξεύρεσης νερού είναι η καθιερωμένη φραπεδιά. Μπορεί να μην έχεις λεφτά για νερό αλλά ως γνωστόν, ο Έλληνας χωρίς τον καφέ του δεν μπορεί. Πηγαίνεις λοιπόν κανονικά, παίρνεις τον καφέ σου και έχεις και το νερό δίπλα. Αν ανήκεις στην τρίτη κατηγορία, απλά άφησε το μυαλό σου ελεύθερο και όλα θα έρθουν. Καλό κουράγιο.
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μπορείς να καταβρέξεις καλά την φωλιά. Δεν θα πεθάνει και κανένας και θα αναγκαστούν να την εγκαταλείψουν
marantonis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μισω τις σφηκες με ολο μου το ειναι. Δωστους να καταλαβουν, μη τις λυπασαι.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Λοιπόν, ο νούμερο 1 θάνατος για τις σφήκες είναι το πετρέλαιο!!!!!! Αν είναι σχετικά μικρή η φωλιά πάρε ένα άδειο AZAX βάλε πετρέλαιο και ξεκίνα να ψεκάζεις, όποια την πετύχει το πετρέλαιο δεν προλαβαίνει να πετάξει ούτε 2 δευτερόλεπτα!!!!! tip: αν έχεις κάτι άλλο που να πετάει το πετρέλαιο "γραμμή" και όχι όπως το σύστημα του άζαξ που το διασκορπίζει, ακόμα καλύτερα!!! ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ άπειρες φορές, μέχρι και με κομπρεσέρ έχω βάλει να πετάξω σε μεγάλη φωλιά!!!! Κονφλερ μηπως θελεις να πεις? Ακου εκει κομπρεσερ
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Λοιπόν επειδή κατάντησε γελοίο, γέμισε ένα βαποριζατερ από καθαριστικό τζαμιών με πετρέλαιο θέρμανσης,ψέκασε μερικές φορές, μακριά από τη φωλιά για να γεμίσει η αντλία και μετά ψέκασε το με γρήγορες κινήσεις πάνω στη φωλιά. Κιχ δε προλαβαίνουν να κάνουν. ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΙΑ!!! Το πετρέλαιο είναι ακαριαίος θάνατος για τα περισσότερα έντομα. Τα υπόλοιπα "ειδικοί" κτλ είναι σαχλαμάρες. Ειδικούς παίρνουμε μόνο σε μέρη που δε μπορούμε να φτάσουμε και σε δύσκολα έντομα, μυργμήγκια , σαράκια κτλ. Edit : Τώρα είδα τη δεύτερη σελίδα. Ότι είπε ο γιωργάκης παραπάνω. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ; Ακόμα δε βγήκε κανείς να πεί γιατί τις σκοτώνει τις καημένες τις σφηκούλες;
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Ποιες καημενες ρε? Σε εχει τσιμπησει ποτε σφηκα? Το πιθανοτερο ειναι μετα απο μια τετοια εμπειρια να θελεις να τις σκοτωσεις ολες.
The_Judas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Όχι στην βιαιοπραγία... Υπάρχει και άλλη λύση
frenzy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Σωστός, γέμισε τη φωλιά με φενιστιλ. Εναλλακτικά, ρίξε μια μέδουσα και let them fight it out.
Toufas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=6fTrSOFyfxs[/ame]
prothipourgos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Κονφλερ μηπως θελεις να πεις? Ακου εκει κομπρεσερ Δεν ξέρω πως λέγεται το μαραφέτι μπροστά που έχει ένα δοχείο και πετάει το πετρέλαιο και αέρα.... Αλλα ήταν σαν το υγρό πυρ! ΘΑΝΑΤΟΣ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.