dvlsakos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα σε όλους !! Θέλω την βοήθεια σε οποίους ξέρουν για το θέμα που θα αναφέρω! Βρήκα στο μπαλκόνι μου μια φώλια από σφήκες στο μέγεθος μια χούφτας περίπου!! Πως μπορώ να τις σκοτώσω? Έχω ακούσει ότι μπορείς να την κάψεις την φώλια …να τους ρίξεις εντομοκτόνο.. Τι παίζει?
Deponakias Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Πιο αποτελεσματικο παντως ειναι το καψιμο... Εχω καψει εγω σφηκοφωλιες και ξερω
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Ψέκασε και φύγε γρήγορα. +1 εκτός και αν είναι τόσο μεγάλη φωλιά οπότε πρέπει να φωνάξεις κάποιον ειδικό
antonl Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Πέτα τους μια μολότωφ να τελειώνειςή βάλε φίδια. Τρώνε τα φίδια σφήγκες; Νόμιζα πως ήταν μόνο για τα σπουργίτια.
dvlsakos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Το θεμα ειναι οτι εχουν κανει φωλια διπλα σε κατι ναυλον και αμα την καψω θα γινουμε παραναλομα εκει.. Να ψεκασω και να φυγω??και αμα της θυμωσω?
antonl Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 ωραιος .. Καλά ωρέ μη στραβώνεις Φίλη σε αντίστοιχη περίπτωση κάλεσε την πυροσβεστική. Μου φάνηκε extreme λύση αλλά έκανε τη δουλειά της. Παίζει να ταν λίγο μεγαλύτερη σφηκοφωλιά.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Να ψεκασω και να φυγω??και αμα της θυμωσω? Τότε θα πεθάνουν θυμωμένες Before After:
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Ο,τι ειναι να κανεις παντως να το κανεις βραδυ. Χωρις ανοιχτα φωτα. Για να μην τσεκαρουν τα χαρακτηριστικα σου και σε περιμενουν σε καμια γωνια μετα. Σοβαρα παντως, βραδυ για να τις πιασεις στον υπνο και ολες μαζεμενες μεσα. Συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις οντως μια φωτια κανει δουλεια, να βγαλεις τα ναυλον δεν γινεται? Το αλλο που μπορω να σκεφτω ειναι χοντρα γαντια (εργασιας) και κανενα χοντρο υφασμα. Τυλιγεις την φωλια και μετα την καταστρεφεις. Αλλα παντα βραδυ. Για ποσταρε καμια φωτο να δουμε το μερος.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Βρες ενα φλογιστρο, βρες τη φωλια και κανε την τσοντα. Μονο φροντησε να μην ειναι απο εξω οι ιδιες. Αν ειναι μεσα θα καουν μαζι με τη φωλια τους. Φορα κανενα σακακι και καμια κουκουλα στο κεφαλι σου καλου κακου και εχε και τιποτα σπρει ειδικο για τετοια εντομα.
Krokodilos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Oh dear. Τι αιμοβοροι που ειστε ολοι σας. Τι δυνατοι! Μπραβο. Αντι να τις σκοτωσεις με καθε δυνατο τροπο που βγαζουν τα καταραμενα μυαλα σας, δημιουργησε καπνο με καποιον τροπο, πχ καψε κατι που βγαζει πολυ καπνο ή φτιαξε μια smoke bomb(δες πχ youtube για πως να το κανεις) και βαλτον κοντα στην φωλια τους για λιγη ωρα(συνηθως 1 λεπτο αρκει). Μην φοβασαι, δεν θα σε τσιμπησουν οσο διαρκει ο καπνος, θα ειναι ζαλισμενες(για καλο και για κακο παντως καλυψε τα ματια και τους βλενογονους σου). Μολις βγουνε ολες κατεστρεψε την φωλια τους. Θα φυγουν και θα φτιαξουν αλλη. Βρήκα στο μπαλκόνι μου μια φώλια από σφήκες στο μέγεθος μια χούφτας περίπου!! Πως μπορώ να τις σκοτώσω? Σε οσους το λενε αυτο εγω προσωπικα ευχομαι να γινει σεισμος 7 ριχτερ και πανω, με επικεντρο το σπιτι τους, και να καταστραφει. Με λιγα λογια οσους δεν σεβονται άλλα ζωντανα οντα που δεν τους πειραζουν αμεσα και θελουν να τα σκοτωσουν, δεν τους σεβομαι και εγω. Πχ αμα παει να σε τσιμπησει σφηκα και την σκοτωσεις το βρισκω λογικο. Αμα ομως δεις μια φωλια σφηκων στο μπαλκονι σου και τις σκοτωσεις αντι να προσπαθησεις να τις διωξεις, σε μισω και θελω να καταστραφεις και εσυ. Εχουμε κατακλυσει με τσιμεντο ολη την φυση, και τωρα που να κανουν τις φωλιες τους τα μυρμηγκια, οι μελλισες, οι σφηκες κλπ? Σκασιλα μας ε? Και οταν δουμε μια μυρμηγκοφωλια στην αυλη μας την καταστρεφουμε ετσι? Μακαρι να καταστρεφοταν ολος ο πολιτισμος μας με εναν γιγαντιο μετεωριτη μπας και μας εδινε ενα μαθημα ταπεινοφροσυνης και σωφροσυνης γιατι νομιζουμε οτι η γη μας ανηκει. Για τους ανθρωπους μιλαω φυσικα.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Θα φυγουν και θα φτιαξουν αλλη.. Nαι... Κατα πασα πιθανοτητα στο σπιτι του γειτονα. Αλλα μετα not our problem anymore. Oh dear, the altruism...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.