bati Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2003 γεια σας καταρχην μια διευκρινιση.....ειμαι τελειως ασχετως με το θεμα .....ποιο ειναι το θεμα τωρα???το θεμα ειναι οτι εχω ψιλοσιχαθει την ελληνικη τηλεοραση και θα ηθελα να παρω ενα "πιατο" για να πιανω ελευθερα δορυφορικα καναλια.... το αφηνω ετσι πολυ γενικα και ελπιζω να βρεθει καποιος που ασχολειται με τετοια πραγματα και ειχε τετοιες εμπειριες..... ασ πουμε ενα παραδειγμα ...θα ηθελα να πιανο αν γινεται οσα ελευθερα πιανουν οι κατοχοι του νοβα.... και φυσικα δεν ενδιαφερομαι να κανω κανα φοβερο ανοιγμα......μεχρι 20 30 χιλιαρικα κατι και κατι ακομα το πιατο πηγαινει πακετο με το"μαυρο κουτι"?? ευχαριστω εκ των προτερων
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2003 Καλώς ήρθες στο φόρα! Δεν νομίζω να υπάρχει λύση μέχρι 30 χιλιάρικα. Δεν μιλάμε για πιάτο μόνο, αλλά και για LBN που πηγαίνει μαζί με το πιάτο, για SAT 75 καλώδιο Α ποιότητας και "μαύρο κουτί". Υπάρχουν οι έτοιμες λύσεις πακέτων όλων των παραπάνω, αλλά οι ψαγμένοι διαλέγουν κομμάτι-κομμάτι για το καλύτερο δυνατό.
telikiasmenos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2003 Mallon prepei na pas sta doryforika!!!
bati Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2003 timiman μου εκανες την καρδια...... δηλαδη δεν γινεται να βαλεισ σκετο πιατο ...ειναι τεχνικα αδυνατο???πανε πακετο αυτα...? καπου ειχα δει πιατα με 11000 20 30 κλπ...
bati Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2003 το βαλα και στα δορυφορικα...για να δουμε ...ασ πουμε τιμιμαν οτι θελω να πιανω τα ιταλικα ραι πρεπει να βαλω ολα εκεινα που μου ειπες?? ξεχασα να πω καλως σας βρηκα
jimakos00 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2003 Εγω έχω βρει ένα πλήρες πακέτο με 50.000 . Δηλαδή περιλαμβάνει πιάτο 1.20, LNB, βάση και ψηφιακό δέκτη αλλά μόνο για ελεύθερα κανάλια και χωρίς τη δυνατότητα για επέκταση. Καλή τιμή αλλά από ποιότητα δε ξέρω. Ψάξε σε κανένα μαγαζί με ηλεκτρικά είδη.
Gabriel Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2003 ʼσε που αυτός είναι μάλλον αναλογικός και όχι ψηφιακός,συνεπώς μόνο για κανένα CyprusSat σε κόβω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.