Προς το περιεχόμενο

κατοικιδια

marthapan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,ειμαι ο πανος,νεος στην παρεα σας και αρρωστος παπαγαλοφιλος. ποσοι απο μας εχουν κατοικιδιο στο σπιτι τους και τι?

Δημοσ.

κατοικιδιο στο σπιτι? οχι δεν εχω! οχι πως δεν μου αρεσουν απλα δεν εχω χωρο για τα κατοικιδια που θα μου αρεσε να ειχα ψαρια- χελωνες.σε καμμια περιπτωση δεν θα εβαζα στο διαμερισμα μου γατα η σκυλο θα'ταν δυσυχισμενα, δεν μα'ρεσει οταν βλεπω σκυλια στα μπαλκονια των πολυκατοικιων...(αφαιρεθηκα παλι:) ).

Δημοσ.
σε καμμια περιπτωση δεν θα εβαζα στο διαμερισμα μου γατα η σκυλο θα'ταν δυσυχισμενα,

Απο που το συμπεραίνεις αυτο?

δεν μα'ρεσει οταν βλεπω σκυλια στα μπαλκονια των πολυκατοικιων...(αφαιρεθηκα παλι:) ).

Εδω συμφωνούμε! :-)

Δημοσ.

Ενα west highland white terrie εχω τωρα!Γενικα ειχα 2 παπαγαλους zagor(καπως ετσι) τους γκριζους με κοκκινη ουρα,γατες,σκυλους,χελωνες,καρδερινες,ψαρια μεχρι και κοτσιφα στο χωριο που τον ειχαμε εκπαιδευσει!Λατρευω τα ζωα πιο πολυ απο τους ανθρωπους!

Δημοσ.

Μπα όσο πιο έξυπνο είναι ένα ζώο τόσο πιο πολύ κερδίζει το ενδιαφέρον μου εμένα. Γιαυτό εμένα μ'αρέσουν οι άνθρωποι περισσότερο. Βέβαια και τα σκυλιά είναι πολύ συμπαθητικά και έξω καρδιά. Εγώ ζώ σε μονοκατοικία και έχω σε όλο το σπίτι ελέυθερο ένα χάσκι/γερμανικό ποιμενικό...Πάει και κάνει ότι του κ@υλώσει και είναι το πιο ευτυχισμένο σκυλί που έχω γνωρίσει. Είναι 10-11 χρονών και ακόμα όλη την ώρα θέλει να παίζει (μην σου πώ πιο πολύ θέλει απο ότι πρίν μερικά χρόνια)...

Δημοσ.
το συμπαιρανα απο το γεγονος οτι πρεπει να ειναι ελευθερα και οχι να περιοριζονται σε μερικα τ.μ.

Τα σκυλιά θέλουν αγάπη και ανθρώπους να ασχολούνται μαζί τους αρκετές ώρες την ημέρα. Βέβαια μπόλικο φαϊ (ανάλογα το σκυλί), επίσης να έχουνε έναν χώρο ανάλογα με το μεγεθό τους και 2-3 βόλτες την μέρα.

Πίστεψε με τα αδέσποτα που είναι ελεύθερα και δυτνατά είναι τα δυστυχισμένα της υπόθεσης. Και δεν είναι και δύσκολο να καταλάβεις πότε ένα σκυλί είναι ευτυχισμένο, κάνει μπάμ γιατι τα άτιμα είναι ανοιχά βιβλία.

Δημοσ.

Για το θέμα σκυλιά συμφωνώ με τον rottenlungs.Οι γάτες δεν έχουν και τόσο μεγάλη ανάγκη για χώρο.Εγώ πάντως όταν είχα κατοικίδιο ήταν ένα βατραχάκι!!Έχει πεθάνει εδώ και κάτι χρόνια βέβαια αλλά ήταν θεός...Αυτή τη στιγμή δεν θα έπαιρνα κάποιο ζώο για κατοικίδιο γιατί πέρα από τροφή και στέγη δεν θα μπορούσα να του προσφέρω κάτι άλλο...τώρα κατοικίδια του τύπου ψάρια, πουλιά(ειδικά), χελώνες κ.τ.λ τα λυπάμαι...Ακόμα και το βατραχάκι μου τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να το λάτρευα αλλά δεν ήταν και στο φυσικό του περιβάλλον...

Γι αυτό και θέλω να γίνω μέλος κάποιου συλλόγου για τα αδέσποτα ζώα για να προσφέρω ότι μπορώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...