Προς το περιεχόμενο

αγορα μεταχειρισμενου 50αριου..

AntonisG21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Ενας φιλος πουλαει ενα 50αρι το οποιο το εχει κανει 72αρι αλλαζοντας κυλινδροπιστονο και σκεφτομαι να το αγορασω.

Ειμαι 16 ετων και εχω αδεια κυκλοφοριας για 50cc,θα ηθελα να μαθω σε περιπτωση που γινει καποιο ατυχημα,αν με καλυπτει η ασφαλεια ή αν δεν ελεγχθετε σε τετοιες περιπτοσεις οτι ειναι 72cc.

Επιπλεον θα ηθελα να ξερω,εφοσον το παω 50cc,αν ειναι δυνατον να το κανω μεσω ρεκτιφιε οπως μου ειπε ενας φιλος περισσοτερα κυβικα και ποσο κοστιζει αυτο.

Επισης αν μπορειτε να μου πειτε την διαδικασια μεταβιβασης και το κοστος της,θα σας ημουν ευγνωμων.

Παρακαλω να απαντησουν μονο οσοι γνωριζουν.

Ευχαριστω εκ των προτερων,

Αντωνης

---------- Προσθήκη στις 21:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:43 ----------

κανεις που να μπορει να βοηθησει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πες μας και τι λεφτα το ζηταει ποσα χλμ εχει κανει αν ειναι το πρωτο χερι κτλ ,για μενα καλυτερα να παρεις απειρακτο,τωρα για την ασφαλεια αν δεν εχεις αλλαξει μοτερ πχ να εχεις βαλει 110 cc μαλλον δεν τρεχει τιποτα να ξερεις μονο οτι οσο πιο πολλα πειραγματα τοσο περισσοτερα προβληματα και κοστος.

http://www.mybike.gr/topic/30565-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-50cc/

πες μας και τι λεφτα το ζηταει ποσα χλμ εχει κανει αν ειναι το πρωτο χερι κτλ ,για μενα καλυτερα να παρεις απειρακτο,τωρα για την ασφαλεια αν δεν εχεις αλλαξει μοτερ πχ να εχεις βαλει 110 cc μαλλον δεν τρεχει τιποτα να ξερεις μονο οτι οσο πιο πολλα πειραγματα τοσο περισσοτερα προβληματα και κοστος.

http://www.mybike.gr/topic/30565-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-50cc/

ευχαριστω για την απαντηση σου,

450 ευρω ζηταει για daytona dy 8500 χιλιομετρα σε καλη κατασταση(μονο λαδια εχει προβλημα) με motorsport,το οποιο αγορασε 2 χρονια πριν.

Ρωτησα για τα 72cc αν εχω προβλημα γιατι φοβαμε να μην γινει καμια στραβη και δεν με καλυπτει η ασφαλεια.

Τι εννοείς; :S

καιει λαδια,θα το φτιαξει αυτο ο μαστορας.

Τελος παντων το θεμα το εφτιαξα κυριως για να μου πειτε αν εχω προβλημα με την ασφαλεια,αμα ξερει καποιος τι γινεται σε τετοιες περιπτοσεις......

Αν και λαδακια τοτε μαλακια παιχτηκε κυριως με το στρωσιμο με αποτελεσμα τα ελατηριακια γυρω απο το πιστονι να μην εχουν παρει σωστα την φορμα τους( κατι τετοιοα γινεται κατα την διαρκεια κυριως του ΣΩΣΤΟΥ στρωσιματος) με αποτελεσμα το λαδακι να περναει στον χωρο καυσης...

Αν καιει πολυ λαδι τοτε δεν αξιζει με την καμια...

Θα χρειαστεις σιγουρα αλλαγη πιστονιου ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...

παιδες επειδη μαλλον η μεταβιβαση θα γινει αυριο και βιαζομε μπορειτε να μου πειτε τι θα κανω με τα 72 κυβικα,γιατι φοβαμε.

Λετε να το γυρισω σε 50αρι και μετα να δω αν γινετε να το ανεβασω με ρεκτιφιε;

ή να το αφισω 72αρι και να κανω τροχισμα εκει που λεει 72;

απαντηστε μου γιατι βιαζομε.....

ευχαριστω...

Δεν σε πειραζει κανενας..

Κοιτα μονο εκει που λεει τον αριθμο κινητηρα να ταιριαζει με τον αριθμο που αναγραφεται στην αδεια..

Εσυ τον χαβα σου ομως...Θα το παρεις λες και δεν εβρισκες αλλα 50αρακια να παρεις..

Τεσπα οπως θες...

• Moderators

:lol::lol::lol:

Σοβαρα το λες αυτο;

Πλεον καθημερινα βλεπω στρουμφακια να σταματανε τα απογευματοβραδα παπια "50ρια" και με φακο να κοιτανε στο χωρο της μηχανης...

Και προς τον topic starter, ρε φιλε ολοι σου ειπαν να μη το παρεις γιατι θα το μετανιωσεις, και τωρα: "απαντηστε γρηγορα γιατι βιαζομεαι"?

Οπως θες, αλλα και λιγη ευγενεια δεν βλαπτει...

:lol::lol::lol:

Σοβαρα το λες αυτο;

Πλεον καθημερινα βλεπω στρουμφακια να σταματανε τα απογευματοβραδα παπια "50ρια" και με φακο να κοιτανε στο χωρο της μηχανης...

Και προς τον topic starter, ρε φιλε ολοι σου ειπαν να μη το παρεις γιατι θα το μετανιωσεις, και τωρα: "απαντηστε γρηγορα γιατι βιαζομεαι"?

Οπως θες, αλλα και λιγη ευγενεια δεν βλαπτει...

Ρε εννοω οτι αρκει να προκεται για το ιδιο μοτερακι..

Δεν παιζει αλλο προβλημα τουλαχιστον εγω δεν ειχα ποτε και κανενα φιλαρακι μου δεν ειχε με υπερκιβυσμενο παπακι..

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ...

Τωρα το τι κυλινδροπιστονα φορας εσυ πως θα το καταλαβει;;; :rolleyes:

Για μενα παντως μην το παρεις αν καιει υπερβολικο λαδι γιατι η λυση ειναι τουλαχιστον πιστονακι... :-)

Πλεον καθημερινα βλεπω στρουμφακια να σταματανε τα απογευματοβραδα παπια "50ρια" και με φακο να κοιτανε στο χωρο της μηχανης..

ψαχνουν και για αλλα .....πραγματα :-) συνηθως ειναι Διας

AntonisG21 ρωτα κανα ασφαλιστη να σου φυγει το αγχος και πες μας και μας

Κοιτα μονο εκει που λεει τον αριθμο κινητηρα να ταιριαζει με τον αριθμο που αναγραφεται στην αδεια..

Εσυ τον χαβα σου ομως...Θα το παρεις λες και δεν εβρισκες αλλα 50αρακια να παρεις..

Τεσπα οπως θες...

Σας ευχαριστω ολους....

τελικα το πηρα το daytona dy 72cc και μου ειπαν και στο συνεργειο οτι δεν θα εχω προβλημα.

Ο λογος που το πηρα ηταν επειδη δεν εχει καποιο σοβαρο προβλημα,αλλα και επειδη εχει εξατμιση motorsport με σιγαστιρα και nikkel,οπως και επειδη δεν εβρισκα ευκολα αλλο και βιαζομουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...