Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 δυστυχώς ναι...
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Η νέα 8800GT. Κίνηση μάτ από nvidia. Ναι πως αμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ο καθενας με την αποψη του ε ναι διότι όλοι έχουν όρεξη να τρέχουν σε ταχυδρομία και να στέλνουν την κάρτα έξω με δικά τους έξοδα σε περίπτωση που πάθει κάτι...
Nik.K Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Πρεπει να εχω αλλαξει καμια 100αρια καρτες αυτα τα 20 χρονια, μονο 1 φορα ειχα προβλημα. Τωρα αν ο αλλος ειναι Τοσο ατυχος τι να πω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 δεν μου λέει κάτι αυτό, έχω διαβάσει αρκετά topics που έγιναν RMA κάρτες γραφικών για να ξέρω ότι υπάρχει αρκετή "ατυχία"...
Nik.K Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Αυτο γινεται παντου, και σε παρομοια αμαξια σαν το δικο μου εχουν σκασει Intercooler, σε μενα ολα καλα ομως, δεν σημαινει πως θα τυχει και σε μενα. Απο εκει και περα ο καθενας αποφασιζει με τις αναγκες του. Δεν μπορουμε ομως να κρινουμε κατι απο την τιμη στην Ελλαδα γιατι παιζουν πολλα ρολο, τελωνειο, ΦΠΑ, αντιπροσωπεια, καταστηματα πωλησης.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 προφανώς γίνεται παντού και για αυτό φυλάμε τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισά, το ότι δεν έτυχε σε σένα δεν σημαίνει ότι δεν θα τύχει σε άλλους. γιατί αν το πάθει άλλος και εσύ του έχεις προτείνει να αγοράσει από έξω αναλαμβάνεις τα έξοδα για να τη στείλει? όχι βέβαια... στην Ελλάδα ζούμε όμως και από εδώ θα το αγοράσουμε κατά κανόνα για αυτό κρίνουμε από εδώ τον παράγοντα τιμή και δεν κρίνουμε μόνο για την Nvidia αλλά για όλα τα προϊόντα μιας και όλα έχουν την ίδια αντιμετώπιση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.