Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/NETGEAR-DGN2000B-WIRELESS-MODEM-ROUTER-N-300MBPS-ANNEX-B-DGN2000B.htm αυτό από μένα...
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Εισαι σίγουρος ότι θα πιανει το ασυρματο και στο δίπλα διαμέρισμα; θα πρέπει να εχεις το ρουτερ καπου στη μεση του χωρου. Και γω θα πρότεινα καλώδιο.
BlackScorpionX Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δεν παίζει καλώδιο, χρειάζομαι 50 μέτρα+ και θα περνάει εξωτερικά διότι τα διαμερίσματα δεν εφάπτονται! Ναι πιστεύω θα πιάνει, εδώ το χαζοbautec στο σπίτι και μου δίνει σε μια ακτίνα 30-50μ και το έχω στη μέση του σπιτιού... Άσε που ethernet καλώδιο θα μου στοιχίσει περισσότερα! (ίσως όχι αλλά ταλαιπωρία να το περνας γύρω γύρω, τοιχο-τοίχο!)
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 απλα το καλωδιο θα ειναι πιο σιγουρο και πιο γρηγορο.β.το Netgear θα ειναι μια χαρα επιλογη παρα τα level one απλα για να παιξεις σε protocol n θες και αντιστοιχες καρτες ωστε να εκμεταλευτεις και τις αναλογες ταχυτητες που μπορει να δωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.