Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για αγορά νέου router.

Tassos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς το baudtec που μου έδοσαν δώρο μαζί με τη σύνδεση σε conx τα έφτυσε. Ενώ όλα τα λαμπάκια είναι αναμένα, δηλαδή μου δείχνει πος όλα λειτουργούν φυσιολογικά, δεν μπορώ να συνδεθώ πουθενά. Έβαλα ένα παλιό router που είχα και συνδέθηκα κανονικότατα. Επειδή δε νομίζω να φτιάχνεται, θέλω να πάρω ένα καινούργιο. Η κύρια χρήση είναι τα online games και γι αυτό θέλω σταθερότητα και χαμηλό ping (αν και δεν ξέρω κατά πόσο ένα καλό router μπορεί να βελτιώσει το ping). Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω το εξής:http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/NETGEAR-DGN1000-WIRELESS-MODEM-ROUTER-N150-150MBPS-ANNEX-A-DGN1000.htm

Τι λέτε γι αυτό? Έχετε μήπως να μου προτείνετε κάτι καλύτερο στην ίδια περίπου τιμή?

Δημοσ.

Ευχαρηστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση! Μήπως θα μπορούσες να μου πεις όμως τι καλύτερο έχει που να δικαιολογεί τα 10 ευρώ παραπάνω (εκτός της ταχύτητας που πιστεύω πως 150mbs είναι υπεραρκετά για οικιακό δίκτυο-έχω άλλα δύο pc συνδεδεμένα)? Ή κάνω λάθος?

• Super Moderators
Δημοσ.

πιστεύω ότι είναι κρίμα να μην πάρεις modem router χωρίς WiFi-N και επιπλέον δεν ξέρω αν το DGN1000 είναι το ίδιο καλό...

Δημοσ.

Δεν την είχα προσέξει αυτή τη διαφορά:shock: Άρα θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου μιας και για 10ευρώ παραπάνω αξίζει πιστεύω. Εκτός κι αν κάποιος φίλος προτήνει κάτι καλύτερο που δε νομίζω να υπάρχει στα ίδια λεφτά και μάλλιστα με τέτοια εγγύηση. Ευχαρηστώ και πάλι!!:-D

Δημοσ.

τα 10 ευρω μαλλον ειναι οτι το ενα ειναι 150mbps και το αλλο 300.για 10 ευρω μην το σκεφτει καν.ουτε καφες δεν ειναι που λεει ο λογος.καλη επιλογη ειναι εκτος αν εχεις καμια τελειως χαλια γραμμη.

Δημοσ.

Η γραμμή είναι εώς 24 αλλά κλειδώνω στα 7. Το ping στα games που παίζω είναι άψογο. Κυμένεται απο 55-90. Ευχαρηστώ για τη βοήθεια και τις απαντήσεις παίδες.

Δημοσ.

Αν μου θύμιζες πού τα βλέπω αυτά θα με έβγαζες απο μεγάλο κόπο:-)

Edit: Εντάξει θημήθηκα που είναι. Έχουμε λοιπόν:

snr: 8.4 (downstream) - 8.8(upstream)

attenuation: 36.3 (downstream) - 22.5(upstream)

Δημοσ.

παιδες και εμενα το Linksys WAG354g μας αποχαιρετησε και το Baudtec του ΟΤΕ μου κανει αποσυνδεσεις καθημερινα . να αγορασω το dgn2000 ?

τα στατιστικα της γραμμης μου απο το Baudtec ειναι αυτα

op5vt2.jpg

Δημοσ.
παιδες και εμενα το Linksys WAG354g μας αποχαιρετησε και το Baudtec του ΟΤΕ μου κανει αποσυνδεσεις καθημερινα . να αγορασω το dgn2000 ?

τα στατιστικα της γραμμης μου απο το Baudtec ειναι αυτα

op5vt2.jpg

δεν παιζει με τετοια χαρακτηριστικα να σου κανει αποσυνδεσεις.η η γραμμη ειναι κοματια η το ρουτερ εχει θεμα η εχεις ξεχασει κανα φιλτρο σε κανα συναγερμο κτλ κτλ.παντως το baudtec sucks οποτε παρε το Netgear ετσι και αλλιως.

Δημοσ.

να μην ανοίγω νέο θέμα, να ρωτήσω και εγώ;;;;

Λοιπόν, στο γραφείο έχουμε isdn σύνδεση με adsl 2αρα (δεν ξέρω μπορεί ο οτες να την αναβάθμισε κιόλας αλλά αυτό δεν έχει σημασία).

Έχουμε ακόμα ένα παλιό alcatel over isdn modem router ενσύρματο. Επειδή το γραφείο επεκτάθηκε και στο απέναντι διαμέρισμα και επειδή τα καλώδια δε λένε (50m καλώδιο είναι...!@#$%) θέλω να πάρω ΑΣΥΡΜΑΤΟ MODEM ROUTER (ADSL over ISDN).

σκεφτόμουν είτε αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616650 ή αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616608

Να σημειώσω ότι το γραφείο δεν έχει μεγάλες ανάγκες, απλά χρειαζόμαστε μεταξύ μας δίκτυο για file sharing και φυσικά internet παντού.

Να σημειώσω επίσης ότι στο γραφείο υπάρχει και ενα mac!

(Υ.Γ. μη μου πείτε τίποτα που κοστίζει πολλά, κρίση γαρ!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...