Alexisssss Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Οπως λεει και ο τιτλος εχω προβλημα με την 4870 μου Αρχικα ξεικινησε με artifacts στα windows και σε οποιοδηποτε 1080p αρχειο προσπαθουσα να αναπαραγω αλλα υστερα ξεκινησε να το κανει και στο boot screen πρωτου μπει σε λειτουργικο... Ε λεω παει η καρτα και κανω και ενα stress test να σιγουρευτω ομως δυστυχως το τεστ δεν εβγαλε ουτε ενα αρτιφακτ στα 35 λεπτα που το ετρεξα και με θερμοκρασια μεχρι 80 βαθμους... Τα αρτιφακτς στο λειτουργικο τα βγαζει οποτε γουσταρει... Καμια ιδεα παιδες ή μηπως να την πεταγα;;
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Απο την στιγμή που έβγαλε artifacts θα σου έλεγα να την πας πίσω να στην τσεκάρουν αν είναι και στην εγύηση, τo οτι έβγαλε artifacts και στο boot χρήζει συζήτησης..Μπορείς να τσεκάρεις τι θερμοκρασία έχει η κάρτα σε idle κατάσταση ? Επίσης καλό θα ήταν να την δοκίμασεις σε κανένα άλλο pc αν έχεις η φίλου σου να δείς εκει πως συμπεριφέρεται. Πάντως οι περισσότερες περιπτώσεις με artifacts ειναι οτι έχεις πρόβλημα με την ψήξη της κάρτας δηλαδή η έχει πιάσει πολύ σκόνη (τσέκαρε το και αυτό) η οτι δεν δουλεύει κάποιο απο τα ανεμιστηράκια της σωστά οπότε καλό θα ήταν να ανοίξεις μια το κουτί να τσεκάρεις τι γίνεται μέσα.
Alexisssss Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Απο την στιγμή που έβγαλε artifacts θα σου έλεγα να την πας πίσω να στην τσεκάρουν αν είναι και στην εγύηση,τo οτι έβγαλε artifacts και στο boot χρήζει συζήτησης..Μπορείς να τσεκάρεις τι θερμοκρασία έχει η κάρτα σε idle κατάσταση ? Επίσης καλό θα ήταν να την δοκίμασεις σε κανένα άλλο pc αν έχεις η φίλου σου να δείς εκει πως συμπεριφέρεται. Πάντως οι περισσότερες περιπτώσεις με artifacts ειναι οτι έχεις πρόβλημα με την ψήξη της κάρτας δηλαδή η έχει πιάσει πολύ σκόνη (τσέκαρε το και αυτό) η οτι δεν δουλεύει κάποιο απο τα ανεμιστηράκια της σωστά οπότε καλό θα ήταν να ανοίξεις μια το κουτί να τσεκάρεις τι γίνεται μέσα. Eυχαριστω για την απαντηση σου. Καταρχην δεν ειναι θεμα σκονων.. Η ψυξη νομιζω ειναι ενταξει 50-56 βαθμους idle 89 MAX που εχω δει ποτε... Και να την δοκιμασω δε θα μπορω να ειμαι σιγουρος καθως δεν βγαζει αρτιφακτς στα στρες τεστς...
Alexisssss Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Kανει ρε παιδες δεν εχει καμια γνωμη τι μπορει να παιζει;;;
caution Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Στα games είναι οκ; Τσέκαρε αν είσαι οκ από συνδέσεις/οθόνη. Dsub ή DVI;
Vatos_locos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 ακόμα με αυτή την κάρτα παλεύεις ρε ; πέτα τη είπαμε αν βγάζει και στο post Αrtifacts και δεν είναι από ζέστη είναι χαλασμένες μνήμες... flashαρέ την με κανα άλλο bios αν και πάλι δεν θα δεις φως πρόσεχε το bios να κάνει για την κάρτα μην την καταστρέψεις τελείως
Alexisssss Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Στα games είναι οκ; Τσέκαρε αν είσαι οκ από συνδέσεις/οθόνη. Dsub ή DVI; Ναι στα games δεν ειχα ποτε προβλημα εως τωρα.. ---------- Προσθήκη στις 10:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:17 ---------- ακόμα με αυτή την κάρτα παλεύεις ρε ; πέτα τη είπαμε αν βγάζει και στο post Αrtifacts και δεν είναι από ζέστη είναι χαλασμένες μνήμες... flashαρέ την με κανα άλλο bios αν και πάλι δεν θα δεις φως πρόσεχε το bios να κάνει για την κάρτα μην την καταστρέψεις τελείως Πανο,στο ποστ δεν μου ξαναεβγαλε αρτιφακτς προς το παρον και δεν μπορω να την πεταξω αν δεν το σιγουρεψω... Εξαλλου στο stress test του furmark ειναι stable για πανω απο μιση ωρα... Οποτε μηπως παιζει κατι αλλο..;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.