Alchemist` Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 εκτός του οτι τα 64 bit παίρνουν παραπάνω ram τι άλλο πλεονέκτημα έχουν σε σχέση με τα 32? Καλό διάβασμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=332175
katsikoula Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Λογικό πλεον αφου ολοι εχουν 4gb και περισσσοτερο,επισης όλο και περισσοτερες εφαρμογες υποστηριζονται απο την 64μπιτη αρχιτεκτονική. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app παντως ως χρηστης Windows 7 64bit εχω να πω οτι το Microsoft Visual Studio 2010 υπαρχει μονο σε 32bit αν ειναι δυνατον δηλαδη! και βγαινουν και λενε διαφορες δικαιολογιες που δεν βγαζουν 64bit εκδοση
antonl Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 εκτός του οτι τα 64 bit παίρνουν παραπάνω ram τι άλλο πλεονέκτημα έχουν σε σχέση με τα 32? Ελάχιστες εφαρμογές τρέχουν λίγο ταχύτερα. Αν έχεις κάτω από 3GB RAM συνήθως δεν έχεις κάποιον καλό λόγο να προτιμήσεις την 64bit έκδοση.
qsis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Και λίγο είναι το 50%... Φαντάζομαι ότι όλα τα 32αρια προέρχονται από τους ηλίθιους κατασκευαστές λάπτοπ... Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος, που εν γνώση του αγόρασε (γκουχ γκουχ) και έβαλε 32μπιτα Win7 στον υπολογιστή του... υπαρχει αρκετος κοσμος που υποστηριζει οτι υπαρχει ασυμβατοτητα σε πολλα πραγματα και κυριως επειδη φοβουνται τα πιθανα προβληματα (χωρις να εχουν διαπιστωσει οτι οντως υπαρχει ασυμβατοτητα) μενουν στα 32 bit αυτο που δε ξερω ειναι αν τα 32μπιτα προγραμματα τρεχουν πιο αργα σε 64μπιτο λειτουργικο, αν και δεν εχω δει κατι τετοιο ακομα και το διπυρηνο λαπτοπ μου που ειχε svista μου φαινεται οτι απογειωθηκε μολις μπηκαν 64αρια 7 και δεν ειχα το παραμικρο θεμα με drivers, τα 7 βρηκαν τα παντα, μονο για gpu εβαλα driver απο την nvidia , δεν ασχοληθηκα με τιποτα αλλο
Darth_Fanis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Kαιρός ήταν. Μείναμε στα 32 bit με τα ΧP, μείναμε στα 32 bit με τα Svista, ε καιρός ήταν να πάμε στα 64 bit κάποτε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 μπα και στα Vista 64bit "είχαμε" αρκετά ενθαρυντικό πάντως το 50% των Win7 να είναι 64bit...
wgibson Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 υπαρχει προγραμμα που να ελεγχει εαν υπαρχουν στα προγραμματα που εχω εγκαταστησει στο Pc μου αντιστοιχα 64bit εκδοσεις? ενα τετοιο να βγει και τελειωσε η υποθεση...
dimitris2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 υπαρχει προγραμμα που να ελεγχει εαν υπαρχουν στα προγραμματα που εχω εγκαταστησει στο Pc μου αντιστοιχα 64bit εκδοσεις? ενα τετοιο να βγει και τελειωσε η υποθεση... Στα Windows 7, τα προγράμματα που είναι σε 32bit, είναι εγκατεστημένα στο Program Files (x86). Στο κανονικό Program Files είναι τα 64bit
kalampakas. Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 να η καλυτερη δικαιολογια για να βγαλουν τα επομενα windows ΜΟΝΟ σε 64bit εκδοση...αυτο δεν ειχαν ζητησει αλλωστε και οι κατασκευαστες για τα windows 7 ??
wgibson Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 οχι εννοω να σκαναρει το pc σου και να σου λεει πχ εχεις το winamp 32 bit το οποιο υπαρχει και σε 64 bit εγω ας πουμε που εχω 5-10 mainstream προγραμματα να μπορω να περασω σε 64 bit φαση....ευκολα...
tritonas00 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 οχι εννοω να σκαναρει το pc σου και να σου λεει πχ εχεις το winamp 32 bit το οποιο υπαρχει και σε 64 bit εγω ας πουμε που εχω 5-10 mainstream προγραμματα να μπορω να περασω σε 64 bit φαση....ευκολα... δηλαδη ειναι δυσκολο να μπει στην σελιδα του καθε προγραμματος και να κατεβασει την 64 bit εκδοση?
qsis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 οταν πας να κατεβασεις ενα προγραμμα συνηθως αναφερεται διπλα αν υπαρχει και σε 64bit απο το πιο απλο (πχ ο driver για το mouse μου -logitech- υπηρχε σε 64 bit και κατεβασα αυτον ), μεχρι κατι πιο σημαντικο (driver για gpu) καποια (ελαχιστα) 64μπιτα προγραμματα βεβαια μου εχει τυχει να μη δουλεουν και πολυ καλα, μαλλον γιατι τα εκαναν προχειρα, αλλα τα περισσοτερα δεν εχουν κανενα προβλημα γενικα δεν ειναι καθολου δυσκολο να τα βρεις, ολα υπαρχουν εκει που ειναι και τα 32 bit
rafeek Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Το 70% των φορητων έρχονται πια με 7 και 64bit Sent from my iPad using Insomnia.app
21century Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Εχω ενα φορητο με celeron και ακομα δεν τον δουλεψα αλλα με 64μπιτα windows λεει οτι παιρνει μεχρι 8 γιγκα, οποτε σκεφτομαι να αναβαθμισω τα 2 που ειναι τωρα σε 4....
DimAslan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Celeron 64μπιτος; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα