slygeo87 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Κοίτα επειδή τράβαγα και 'γω ζόρι τα πρωϊνα όταν είχα αποφασίσει να το κοψω αυτό το πράγμα με βοήθησε. Αντί να κάνω τα τελευταία μου το βράδυ ξέρω γω τα έκανα το πρωϊ. Κάνε 1-2 μέρες ΜΟΝΟ το πρωϊ στο καφέ σου να ξυπνήσεις και μετά καθόλου. Ε και το τρίτο πρωϊ μην ανάβεις καθόλου.
htps Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Γυρισα απο την βολτα και επιτυχως ξεπερασα την πρωτη δυνατη φρικη των στερητικων...17 ωρες χωρις τσιγαρο κ αυτη την στιγμη νιωθω ηρεμια που δεν ενεδωσα στο τσιγαρο,ενω μαλιστα ειδα στο δρομο ενα τυπακι να καπνιζει σχεδον στο προσωπο μου...κυριος ομως,εδειξα χαρακτηρα!
htps Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 αν σταματαγες αλκοολ/οπιουχο/benzo τι θα εγραφες? Σε καποιες ερευνες η νικοτινη φαινεται να εχει αναλογη η μεγαλυτερη εξαρτησιμοτητα απο την ηρωινη,ειδικα στο σημειο της ψυχολογικης εξαρτησης
YiN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Είναι λάθος η νικοτίνη ρε συ. Γι' αυτό δεν κοιμάσαι. Τα στερητικά θα φύγουν σε τρεις μερούλες. Ένα τσιγάρο να κάνεις, ή ένα πατς να βάλεις χάλασες την αποτοξίνωση. Τρεις μέρες δάγκωσε τη λαμαρίνα και μετά θα είναι πιο εύκολο. Εμένα με βοήθησε να ασκούμαι όταν με έπιανε τρέλα. Ποδήλατο και τέτοια. Αν σε βοηθά η καταγραφή καλώς, αλλά η ενασχόληση με κάτι άλλο βοηθά περισσότερο νομίζω. Indeed, η άσκηση βοηθάει πάρα πολύ. Προσωπικά έγινε τέλεια αντικατάσταση στο μυαλό μου με αποτέλεσμα να γυμνάζομαι καθημερινά. Όσο περισσότερο βελτιώνονταν οι επιδόσεις μου (αντοχή κτλ) τόσο πιο λίγο το ήθελα. Καθαρίζεις στον μισό χρόνο, με τις ενδορφίνες έχεις natural high, και νιώθεις άμεσα μακράν πιο υγιής. Άσε που αποφεύγεις και τον κίνδυνο να παχύνεις. Τα στερητικά τύπου νεύρα και κακή διάθεση κράτησαν για 'μενα ένα 24ωρο, μετά ήταν περισσότερο η συνήθεια να καπνίζω πχ με τον καφέ μου. Α ναι, άρχισα να πίνω αισθητά περισσότερους καφέδες και να χρειάζομαι λιγότερο ύπνο χωρίς να νιώθω κουρασμένη. Και γενικότερα έγινα πιο δραστήρια. Οι φάσεις που πραγματικά τραβούσα ζόρι να μην καπνίσω ήταν όταν είχα πολύ άγχος.
frenzy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Τα ίδια κι εγώ, μόνο που έκοψα την πολλή άσκηση όταν χειμώνιασε γιατί δεν μπορώ μέσα στο σπίτι, ή σε γυμναστήριο, βαριέμαι. ---------- Προσθήκη στις 18:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:25 ---------- Το δύσκολο είναι όταν ακούω ένα κομμάτι που μου αρέσει, εκεί θέλω τσιγάρο.
YiN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μπα εμένα μου αρέσει στο γυμναστήριο. Μόνο επειδή ακούω μουσική όμως, αλλιώς θα βαριόμουν.
htps Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Indeed, η άσκηση βοηθάει πάρα πολύ. Προσωπικά έγινε τέλεια αντικατάσταση στο μυαλό μου με αποτέλεσμα να γυμνάζομαι καθημερινά. Όσο περισσότερο βελτιώνονταν οι επιδόσεις μου (αντοχή κτλ) τόσο πιο λίγο το ήθελα. Καθαρίζεις στον μισό χρόνο, με τις ενδορφίνες έχεις natural high, και νιώθεις άμεσα μακράν πιο υγιής. Άσε που αποφεύγεις και τον κίνδυνο να παχύνεις. Τα στερητικά τύπου νεύρα και κακή διάθεση κράτησαν για 'μενα ένα 24ωρο, μετά ήταν περισσότερο η συνήθεια να καπνίζω πχ με τον καφέ μου. Α ναι, άρχισα να πίνω αισθητά περισσότερους καφέδες και να χρειάζομαι λιγότερο ύπνο χωρίς να νιώθω κουρασμένη. Και γενικότερα έγινα πιο δραστήρια. Οι φάσεις που πραγματικά τραβούσα ζόρι να μην καπνίσω ήταν όταν είχα πολύ άγχος. Εχω προνοησει κ για αυτο...καφε κανονικο εχω να πιω κανα 3μηνο...πινω πλεον ντεκαφ ετσι για την μυρωδια κ για να ξεχνιεμαι.Αρα υποθετω κ να ανεβασω τους καφεδες μου δεν θα μου κανει κ κατι...Επισης εχω βαλει στοχο να περιορισω το calory intake κατα 500θερμιδες την μερα ωστε να αποφυγω την επιπλοκη του να παρω βαρος...προληπτικα δλδ το κανω
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Το έχω κόψει εδώ και 10 μήνες και είναι πολύ ωραία. Οι δύσκολες καταστάσεις είναι με σειρά προτεραιότητας: -Άγχος με δουλειά κτλ. -Συναυλίες. -Τσίπουρα με φίλους που καπνίζουν. -Τσίπουρα με φίλους. -Στις διακοπές/παραλία/βουνό/χαλαρά -Με τη μπυρίτσα. Παρόλ' αυτά δεν έχω κάνει ούτε ένα από τότε που το έκοψα. Είναι λίγο καταπιεστικό, αλλά είναι για καλό και με τον καιρό πιστεύω θα φύγει.
yannis27gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 1. Παρ'το απόφαση ότι από δω και πέρα ΔΕΝ θα ξανακαπνίσεις. Καν'το κηδεία κανονικά. άμα σπαράξεις στο κλάμα, γάμα το, δεν είσαι έτοιμος. Ξανάρχισε το και περίμενε να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αν απλώς νιώσεις θλίψη, πάμε στο επόμενο βήμα. 2. Ξανακάνε το 1ο βήμα. είναι το πιο σημαντικό. 3. Απέφυγε χώρους/φίλους που καπνίζουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να το κόψεις αν το κολλητός ή/και γκόμενα καπνίζουν. Ειδικά στην αρχή. 4. Άρχισε γυμναστική. Να κοιτιέσαι στον καθρέφτη και να λες πόσο υγιής είσαι πλέον, πόσο έχει καλυτερέψει η ζωή σου τώρα που τα πνευμόνια καθαρίζουν, κτλ 5. Διάβασε βιβλία, άρθρα, κτλ για το ΠΟΣΟ βλαβερό είναι το τσιγάρο και ΠΟΣΟ καλύτερα είσαι πλέον. Μετά ξαναδιάβασέ τα. and again and again and again. Είναι σημαντικό να ξέρεις γιατί το έκοψες. 6. Αντιστάσου στη φωνούλα που κάθε τόσο θα σου λέει "έλα μωρέ, μια τζούρα μόνο, ένα τσιγαράκι, τι κακό είναι ένα τσιγαράκι, ένα=κανένα, κτλ". Όταν το κόβεις το κόβεις. Αυτά.
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Ρε μαν, τις μετράς σαν τους νέους στο στρατό... Ξέχνα το τελείως.
htps Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Ρε μαν, τις μετράς σαν τους νέους στο στρατό...Ξέχνα το τελείως. Νο way..θελω να φυγουν οι 4 πρωτες γρηγορα... Το πρωινο τωρα ΠΟΛΥ δυσκολο...παλευω με τον καφε κ κανω εισπνοες συνεχεια για να συγκρατηθω ....πακετο!!!!!!
klainmaingr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Και όλο αυτό το άγχος πρωί πρωί για να αυξήσεις τις πιθανότητες καρκίνου; Απόλαυσε εκεί την καφεδάρα σου στο μπαλκόνι με τον ήλιο.. και χαλλλλάραωσεεεεε. Και γω νομίζω οτι το παραέχεις υπερεκτιμημένο το κωλοτσίγαρο. Απο τη στιγμή που ξέρεις τους λόγους για τους οποίους το κόβεις θα έπρεπε να το σιχαίνεσαι, παρόλο που ο οργανισμός σου το θέλει. Ά ρε νόμιμα drugs την τρέλα μου μέσα. Άντε συνέχισε έτσι. Το 90% του κοψίματος στο μυαλό σου είναι. Σε τίποτα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.