htps Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Ανοιγω το τοπικ για να γραφω καπου πως βιωνω τις πρωτες κρισιμες μερες της διακοπης του καπνισματος...Ειναι η 4η φορα τα τελευταια δυο χρονια που προσπαθω και μαλιστα την τελευταια τα ειχα καταφερει για 6 μηνες περιπου... Ειμαι 15 ωρες χωρις τσιγαρο κ ηδη αρχιζω τα πρωτα στερητικα...Τα νιωθω...εφοδιασμενος με την συσκευη εισπνοων μιας θεραπειας υποκαταστασης νικοτινης ,αρχιζω κ οπου βγει Αντε να δουμε....Παντως την περασμενη φορα μου πηρε μεχρι κ 2 μηνες μεχρι ο υπνος να επιστρεψει κανονικα....φρικη!!!!Wish me luck!!
frenzy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Είναι λάθος η νικοτίνη ρε συ. Γι' αυτό δεν κοιμάσαι. Τα στερητικά θα φύγουν σε τρεις μερούλες. Ένα τσιγάρο να κάνεις, ή ένα πατς να βάλεις χάλασες την αποτοξίνωση. Τρεις μέρες δάγκωσε τη λαμαρίνα και μετά θα είναι πιο εύκολο. Εμένα με βοήθησε να ασκούμαι όταν με έπιανε τρέλα. Ποδήλατο και τέτοια. Αν σε βοηθά η καταγραφή καλώς, αλλά η ενασχόληση με κάτι άλλο βοηθά περισσότερο νομίζω.
liopyr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 ηδη αρχιζω τα πρωτα στερητικα...Τα νιωθω...πηρε μεχρι κ 2 μηνες μεχρι ο υπνος να επιστρεψει κανονικα....φρικη!!!! Άρχισε το πάλι να βρεις την υγειά σου! (good luck).
htps Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Είναι λάθος η νικοτίνη ρε συ. Γι' αυτό δεν κοιμάσαι. Τα στερητικά θα φύγουν σε τρεις μερούλες. Ένα τσιγάρο να κάνεις, ή ένα πατς να βάλεις χάλασες την αποτοξίνωση. Τρεις μέρες δάγκωσε τη λαμαρίνα και μετά θα είναι πιο εύκολο. Εμένα με βοήθησε να ασκούμαι όταν με έπιανε τρέλα. Ποδήλατο και τέτοια. Αν σε βοηθά η καταγραφή καλώς, αλλά η ενασχόληση με κάτι άλλο βοηθά περισσότερο νομίζω. Γινεται παραλληλα κ καταγραφη κ ενασχοληση και δουλεια ...cold turkey τα στατιστικα δειχνουν μολις 3% αποχη στον ενα χρονο.Συνδιασμος ψυχολογικης υποστιριξης και θεραπειας υποκαταστασης νικοτινης δινει 35% + αποχη ενα χρονο μετα την εναρξη της προσπαθειας...Επισης εχω ελαφρως πιο θετικη προγνωση μιας και εχω κανει αλλεπαληλες προσπαθειες στα τελευταια δυο χρονια κ μαλιστα η μια αρκετα μακροχρονια...will see Η καταγραφη γινεται στα πλαισια της υποστηριξης που δεχομαι κ την δημοσιοποιω εδω διοτι θα ειναι λιγο βαρετο για μενα απο το να καθομαι να γραφω μονος!!Anyways βγαινω για βολτα ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ...η φρικη βαραει γερα αυτη την στιγμη
Skia11 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Καλή τύχη, εγώ το έχω κόψει 1 χρόνο τώρα και είναι super. 2 φιλικές συμβουλες: a) Αν το έχεις πάρει πραγματικά απόφαση και το θές θα είσαι Ok σε μια εβδομάδα maximum αν όχι...dont even bother Όταν το κόψεις μη κάνεις το λάθος να το ξαναβάλεις στο στόμα σου ΠΟΤΕ, ούτε μια τζούρα ever...είναι συνήθεια ετών και γυρνάει διακόπτης στον εγκέφαλο με τη μια. Το όλο ωραίο στο κόψιμο είναι το πόσο απίστευτα καλά θα νιώθεις με το σώμα σου μέρα με τη μέρα. Last but not least, θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τρόπο ζωής αν αρχίσεις και άσκηση όσο το κόψεις. GOOD LUCK και μη κολώνεις.
sugata Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Καταγραφή, όπως λέμε "αγαπητό μου ημερολόγιο, σήμερα...." κτλ κτλ? Χμμμμ Δεν 'ν' κακή σαν ιδέα. Θα το δοκιμάσω. Για να μην αρχίσω να πετάω πέτρες στην προσπάθεια.
chill Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Καλή τύχη, εγώ το έχω κόψει 1 χρόνο τώρα και είναι super. 1 χρόνο και 3 μήνες απέχεις . Το θυμάμαι γιατί όταν σου είχα αναφέρει εγώ το ξεκίνημα της προσπάθειας να το κόψω εσύ ήσουν ήδη στο τετράμηνο. Σε 28 ημέρες κλείνω χρόνο εγώ \0/ Προσπάθησε να αποφύγεις χώρους με καπνό (αν είσαι Ελλάδα, κλειδώσου σπίτι ) και απέφυγε όσο μπορείς φίλους καπνιστές μέχρι να απεξαρτηθείς (αφού τους πεις τον λόγο βεβαίως για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις) Κατά δεύτερον δεν ξέρω τι παίζει με τα οικονομικά σου. Αλλά σε περίπτωση που είσαι χαμηλόμισθος, πάρε ένα γουρουνάκι κουμπαρά (μπορείς και προβατάκι ή ότι άλλο τραβάει η ψυχή σου) και βάζε καθημερινά μέσα τα χρήματα που θα ξόδευες για τσιγάρο. Αν αντέξεις ένα τρίμηνο μακριά και σπάσεις μετά το γουρουνάκι-προβατάκι-whatever δεν θα το ξαναπιάσεις με τίποτα στα χέρια σου ΠΟΤΕ. 11 μήνες μετά εξακολουθώ να βάζω, φράγκα στο γουρουνάκι (πλέον και με την αύξηση του ΦΠΑ, αμέ) και περιμένω να συμπληρώσω χρόνο για να πάω να ξοδέψω την αποταμίευση του τελευταίου τριμήνου Καλά κουράγια!
frenzy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 cold turkey τα στατιστικα δειχνουν μολις 3% αποχη στον ενα χρονο. Γι' αυτό δεν παίρνω μέρος σε έρευνες και δημοσκοπήσεις, τους βρωμίζω το δείγμα.
Τάσος_Δ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 http://skeftomai.gr/kapnisma/download.html Αρκετά καλό βιβλίο, το συνηστώ σε κάθε καπνιστή ή μη.
The_Judas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μπράβο σας που κόψατε το κάπνισμα. Κάλως ήρθατε στον δικό μου κόσμο... με το παραδοσιακό υγιεινό παθητικό κάπνισμα
Freakster Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 λες να κάνω μια προσπάθεια και γω; ο .. εχμ.. παραγωγικός βήχας έχει αρχίσει να μου δίνει στα νεύρα.
RottenLungs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μακάρι να μπορούσα να το κόψω κι εγώ. Απλά το λατρέυω ρε γαμώτο. Λογικά όσοι το κόβουν θα πρέπει πρώτα να το έχουν σιχαθεί, αλλιώς τσάμπα η προσπάθεια...
liopyr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 To βράδυ το σιχαίνομαι το πρωί το λαχταρώ! Όταν βρω τρόπο να μη καπνίσω το πρωί, θα καταφέρω και να το κόψω.
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Αν θες να το κόψεις το πρωϊ, κάπνισε το πρωϊ 2-3 με το καφέ σου να στανιάρεις και κούμπωσε καμία τσιχλίτσα. =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.