Προς το περιεχόμενο

Γίνεται η δουλειά με wifi ?

giannisv6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην καλησπερα:-) ,θα ηθελα να σας ρωτησω απο την εμπειρια σας αν μου επαρκει το ασυρματο wi fi για τις ενεργειες που με ενδιαφερουν,το ρούτερ ειναι AVM FRITZ! BOX FON WLAN 7140 ANNEX A 802.11b/g/g++ ,το δωματιο δεν επικοινωνει με το ρούτερ ωστε να χρησιμοποιήσω ethernet,η συνδεση με ενδιαφερει να ειναι αρκετα καλη ωστε να παιζω κανα online παιχνιδι (οπως το NFS Shift :-D ) μερικα mp3 να παρακολουθω video στο youtube με ανεση(!),και να ανταποκρινονται ''φυσιολογικα'' γρηγορα οι σελιδες στο internet :-)

Αυτo

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Network-Cards/Wireless-Network-Cards/Belkin-F6D4050-Wireless-USB-Adapter-N150-150Mbps-F6D4050.htm

ειναι καλο για αυτα που το χρειαζομαι ?

Δημοσ.

Το usb στικ που έχεις επιλέξει υποστηρίζει 802.11n ενώ το ρούτερ σου δεν το υποστηρίζει. Επίσης πρέπει να γνωρίζεις πως το g++ παρουσιάζει προβλήματα σε μερικούς κατασκευαστές και δεν λειτουργεί πάντα στα 128 mbps. Αν θες να βλέπεις τα video σε υψηλή ανάλυση θα πρέπει να πας για σιγουριά σε κάποιο ρούτερ που θα υποστηρίζει το πρωτόκολο n και να έχεις σίγουρα 3/5 του σήματος.

Δημοσ.

Δηλαδη η προεπιλογη του router ειναι να λειτουργει με το g++ ?

Aν ναι γινεται να λειτουργει με το g ?ή θα υπαρχουν συμαντικες απωλειες ??

Μηπως τοτε με καποιο απο αυτα

http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=20&Category=69980764&Products=760951,1265822,902039

εχουμε λογικη ταχυτητα καλη ανταποκριση και λιγο online gaming ??

Το λαπιτοπ hp 550 εχει 2 με 3 μπαρες περιπου στο εν λογο δωματιο και κατεβαζει με 100kb περιπου (4shared).

Συγγνωμη για την ασχετοσυνη μου στον τομεα των δικτυων

Δημοσ.

Το εγραψα και σε ενα παραπλησιο θεμα, απο τη στιγμη που εχεις οροφο ενδιαμεσα, αυτοματα εχεις πλακα απο οπλισμενο μπετον αρα εχει μεσα ενα πλεγμα απο σιδερα που θα λειτοργει σαν ανακλαστηρας. Πολυ δυσκολα ως αδυνατον να περασεις απο εκει. Εχε το υποψιν σου στις δοκιμες που θα κανεις. Ενα τοιχο απο τουβλα τον περνας ευκολα, σε ενα τοιχο με σιδερα μεσα δυσκολευει αρκετα η κατασταση.

Εντιτ: τωρα το ειδα, αν ηδη εχεις σημα με το λαπτοπ, τοτε λογικα δεν θα εχεις προβλημα με την πλακα που ανεφερα πιο πανω.

Δημοσ.

Καταλαβα...,οποτε ειναι εφικτη η σκεψη αυτη.

Αλλα ειναι κατα πολυ καλυτερα μια pci card οπως αυτες που ανεφερα πιο πανω ???

Ή δεν εχει μεγαλη διαφορα σε συγκριση με το USB Wireless ???

(το οποιο εχει το πλεονεκτημα οτι χρησιμοποιητε και αλλου,αλλα αν ειναι κατα πολυ καλυτερα για σταθεροτητα συνδεσης με pci wireless,ε τοτε pci.Τελος.)

Δημοσ.

Καλυτερα usb απο ολες τις αποψεις. Και ενα εξτρα πλεονεκτημα, ειναι οτι μπορεις σε μια ακραια περιπτωση να παρεις πχ ενα 5μετρο καλωδιο usb να βαλεις πανω του το στικακι, και να το μετακινεις σε ακτινα 5 μετρων (ακομη κι εξω στο μπακλονι) για να αυξηθει το σημα, σαν κεραια δηλαδη, χωρις να χρειαζεται να κινεις ολο τον υπολογιστη.

Δημοσ.

Καλωδιο 5 μετρων δεν μου ακουγεται καθολου καλο ποσο μαλλον usb,φοβαμαι οτι δεν θα υπαρχει καθολο σταθερο σημα και παρα πολλες αποσυνδεσεις :-( Το σημα που θα λαμβανω θα ειναι σιγουρα απο το ρουτερ του σπιτιου,και οχι..''δανεικο'' ;) απο γειτονες.

Το online gaming εχει μεγαλες απαιτησεις σηματος?Δηλαδη θα παιζω με 2-3 γραμμες ?:rolleyes:

Δημοσ.

εγώ απλά να σου συμπληρώσω οτι το fritz έχει εσωτερική ρύθμιση για την ένταση εκπομπής, εμένα τουλάχιστον ήταν ρυθμισμένο από defautl σε μεσαίο. Ψάξε λίγο το μενου για να το τσιτώσεις.

Επίσης, αν όντως δεν "περνας" έυκολα από την πλακα του πατώματος, η λύση να κινηθείς προς τα τζάμια και στους δύο ορόφους που αναφέρθηκε πιόπάνω έχει βάση: εγω με την ισχύ το fritz στο max και βάζοντάς το δίπλα στο παράθυρο με μακρύ καλώδιο δικτύου, έπιανα καλό σήμα από τον 5ο όροφο στο δρόμο και σερφάριζα κανονικά από το κινητό!

Δημοσ.
εγώ απλά να σου συμπληρώσω οτι το fritz έχει εσωτερική ρύθμιση για την ένταση εκπομπής, εμένα τουλάχιστον ήταν ρυθμισμένο από defautl σε μεσαίο. Ψάξε λίγο το μενου για να το τσιτώσεις.

Επίσης, αν όντως δεν "περνας" έυκολα από την πλακα του πατώματος, η λύση να κινηθείς προς τα τζάμια και στους δύο ορόφους που αναφέρθηκε πιόπάνω έχει βάση: εγω με την ισχύ το fritz στο max και βάζοντάς το δίπλα στο παράθυρο με μακρύ καλώδιο δικτύου, έπιανα καλό σήμα από τον 5ο όροφο στο δρόμο και σερφάριζα κανονικά από το κινητό!

Ααα δεν το ξερα!Για πες,που την βρισκουμε την επιλογη αυτη ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...