hammerd Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 εχω μια συνδεση adsl forthnet εως 24 mbps... εχω 1 pc και 1 laptop και θελω να την κοψω με καποιο software η ρυθμιση απο το ρουτερ ωστε να μην παιρνει το laptop πανω απο το μισο.. επισης δεν ξερω αν μπορω με καποιο τροπο να κρατησω το ping χαμηλα στα games γιατι π.χ. οταν παιζω battlefield 2 στο pc και κανω ταυτοχρονα κατι απαιτητικο στο λαπτοπ, το ping παει απο 95 στα 120 και μου κανει κολληματακια στο παιχνιδι.. ρουτερ εχω το tg585v7 thomson... ξερει κανενας καποιο κολπο η ρυθμιση να μου πει ?
isay Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Πρέπει να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα netlimiter σε οποιο υπολογιστή θες να βάλεις περιορισμούς. Για περισσότερες λεπτομέρειες, πάνω δεξιά που λεει Αναζήτηση, γράψε netlimiter και πάτα enter
isay Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Όχι δεν το ρυθμίζει (άμεσα). Το ping είναι ένας έμμεσος τρόπος να δεις πόσο καλή και καθαρή είναι μια σύνδεση.
hammerd Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 το εγκατεστησα..ολα οκ..αλλα..παω απλα στο ονομα του η/υ μου και βαζω τα ορια στα download/upload και τα τσεκαρω ? η πρεπει να παω σε καθε μια proccess και να ρυθμισω ξεχωριστα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.