Προς το περιεχόμενο

Νέο PC μόνο κουτί στα 2600 ευρώ

PanosCy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, μπορείτε να μου κάνετε προτάσεις για μηχάνημα που θα χρησιμοποιηθεί για multitasking, κυρίως eclipse, photoshop, gaming, ταινίες, μετατροπή video από την αναλογική μου SONY σε ψηφιακή μορφή. Η οθόνη μου είναι η DELL η 27άρα, δεν θέλω κάποια πρόταση για περιφερειακά, το budget αυτό είναι μόνο για τη σύνθεση του κουτιού. Επίσης μόνο INTEL προτάσεις.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εφοσον μπορεις να διαθεσεις ενα τοσο μεγαλο ποσο ,δεν χρειαζεσαι συμβουλη.Η συμβουλη ειναι για αυτους που εχουν πιο χαμηλα χρηματικα ορια και θελουν,επειδη δεν ξερουν,να ακουσουν γνωμες ατομων που ειναι γνωστες για να ξοδεψουν τα χρηματα τους οσο γινεται πιο σωστα.

Το μονο που αξιζει σαν συμβουλη ειναι να παρεις εναν Intel SSD δισκο που θα επιταχυνει παρα πολυ τις εργασιες σου.Κατα τα αλλα απλα μπες στο Πλαισιο πες τους περιπου τις θες και ποσα διαθετεις και θα σου φτιαξουν ενα πολυ ισχυρο μηχανημα.

Καλες αγορες.

Δημοσ.

@benign Νομίζω ανεξαρτήτως budget υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος ξοδέματος. Π.χ. μπορεί να είναι υπερβολικό ένα τροφοδοτικό στα 1000 W. Για αυτό και ζητάω τη συμβουλή σας, γιατί και στο ίδιο price range υπάρχουν καλές και κακές επιλογές.

---------- Προσθήκη στις 14:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:37 ----------

π.χ. @simon23196 σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, αλλά θεωρώ καλύτερη επιλογή για τα λεφτά της την UD3 αντί της UD7

Επισκέπτης
Δημοσ.

σε κάθε περίπτωση, πεταμένα λεφτά είναι...(απο ένα σημείο και μετά...)

μάλλον σε αυτό αναφέρεται ο benign

Δημοσ.

έχετε δίκιο, αλλά φταίει η επιδότηση για το μεγάλο budget :). Πάντως το συνδυασμό i7 UD3 και για κάρτα γραφικών μοντέλο της ΑΤΙ θα προτιμήσω, από εκεί και πέρα δεν ξέρω που να κινηθώ... Θα με βοηθούσατε αν στην πρότασή σας βάζατε λινκ και για review ωστε να ξεστραβωθώ :o

Δημοσ.

case:CoolerMaster Cosmos Pure Black Edition Case 188,01€

psu:CORSAIR 750 WATT 113,70€

cpu:Intel Core i7 930 LGA1366 284,03€

cpu cooler:Prolimatech Megahalems Rev.2 CPU Cooler 56,80€

m/bGigabyte Socket 1366 GA-X58A-UD3R GLan Audio Raid 211,74€

Ram:G.Skill NQ 6GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz 191,70€

GPU:Gigabyte Radeon HD 5970 2GB 578,41€

ΗDD:Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ SATA II 7200rpm 32MB Χ2 122€

SSD:INTEL SOLID STATE DRIVE X25-M 160GB 392€

optical drive:Asus 24B1ST DVD-RW +/- Sata Black Bulk 22.30€

Συνολο 2160€

απο εκει και περα βαλε αν θες και Blu-ray και αλλα 6gb μνημη(συνολο 12gb) και παλι τα 2600€ δεν θα τα εξαντλήσεις....

Αν και γνωμη μου ειναι οτι το pc ειναι ενα "αναλώσιμο" είδος που καλυτερα λιγα λιγα χρηματα για αναβαθμίσεις παρα 2500€ τωρα και σε ενα με δυο χρονια να εχει χασει την αξια του κατα 50%

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε dropsreef

να ρωτήσω RAID 0 με SSD θα μου προτείνατε ή δεν παίζει σαν σενάριο; Επίσης η συγκεκριμένη m/b (UD3) μήπως δεν υποστηρίζει 1600 RAM; Πρέπει να τα ξοδέψω τώρα, αν έχετε υπόψη το επιδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για ελ. επαγγελματίες...

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα, οι ATi σε γενικές γραμμές κατέχουν το value/money, απλά εσένα δε σε απασχολεί το /money.

:D

Δημοσ.
Όχι απαραίτητα, οι ATi σε γενικές γραμμές κατέχουν το value/money, απλά εσένα δε σε απασχολεί το /money.

:D

νομίζω ανεξαρτήτως budget όλοι θέλουμε να πάρουμε όσο περισσότερο γίνεται για τα λεφτά που θα δώσουμε. Θεωρείτε τελείως άκυρη επιλογή ανώτερου επεξεργαστή από τον 930;

Δημοσ.

Ναι, 200+€ για ένα overclock που μπορείς να κάνεις και μόνος σου σε λίγα λεπτά, είναι πεταμένα λεφτά ακόμα και για την περίπτωσή σου.

:P

Δημοσ.

8 ή 12gb ram + μια 5970 και 160άρη intel είναι τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό... τώρα είτε 930 είτε 1090Τ μια χαρά θα είναι :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...