Fotis1993drama Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδια πρωτο μου ποστ εδω καλως σας βρηκα... Εχω ενα μεγαλο προβλημα... Καθε φορα που παω να εγκαταστησω ενα παιχνιδι η ενα μεγαλο προγραμμα μου βγαζει Δεν ειναι δυνατη η προσβαση στην υπηρεσια windows installer.Αυτο μπορει να συμβει αν το windows installer δεν εχει εγκατασταθει σωστα. 1: Kατεβασα το πιο καινουριο windows installer το εκανα setup παλι τιποτα... 2: πηγα στο run εγραψα msconfig ηταν τσεκαρισμενο 3:Εκανα σχεδον ολες τις πιθανες λυσεις... καμια βοηθεια????
jim_p Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Στο services.msc (start > run > services.msc) εκτελειται η υπηρεσια του windows installer?
Fotis1993drama Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Στο services.msc (start > run > services.msc) εκτελειται η υπηρεσια του windows installer? Πριν απο λιγο υπηρχε η υπηρεσια τωρα δεν μπορω να τη βρω...ελεος... Εγκατεστησα τον πιο νεο. Και ναι πριν τουλαχιστον ...η υπηρεσια ηταν αυτοματη-εκκινηση-εφαρμογη (το εκανα και παλι τα ιδια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.