haHa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Με ενημερωσανε απο τα multirama πως η Infoquest υποστηριζει πως ειναι φυσιολογικη λειτουργια του laptop ο θορυβος.Και να τους παρω εγω να το λυσω. Ρε παιδια εφοσον ο θορυβος δεν υπαρχε απο την αρχη και προεκυψε ξαφνικα πως γινεται να ειναι φυσιολογικος; Αν υπηρχε απο την αρχη ειναι δυνατον να το εστελνα; Ουτε που θα το παρατηρούσα δηλαδη; Καποιος με εμπειρία στο θεμα να με βοηθήσει στο τι να κανω; Να τους πω να το βαλουν διπλα με ενα καινουργιο ολοκαινουργιο και να το συγκρίνουν; Ρε συ, μηπως επειδη ειναι καλοκαιρακι τωρα, ζεσταινεται παραπανω το λαπτοπ και απλα γυρνανε πιο γρηγορα τα ανεμιστηρακια? Τον θορυβο τον κανει κατευθειαν με το που το ανοιγεις ή πχ μετα απο κανα 10λεπτο?
Tablet Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Εχω τσεκαρει τα παντα πριν βγαλει τον θορυβο ειτε ανεβαζα τα ανεμιστηρακια με το smc ειτε οχι δεν εκανε καθολου θορυβο. Μετα την εμφανιση του θορυβου τον εκανε με το που το αναβα.. Συνεπως καταληγω στο οτι πηρα ενα ελλατοματικο μηχανημα απο την αρχη που δεν εκανε κανενα θορυβο απολυτως και ξαφνικα εφτιαξε και τωρα κανει... Καποιος με ι7 17αρι ρε παιδια να το επιβεβαιωση δεν υπαρχει εδω;
ixthy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Tablet εμένα το παλιό mbp (πάνω από 2 χρόνια τώρα) με 5000 rpm και απλά ακούς το φύσημα του αέρα που βγαίνει... Το καινούργιο μου i7 ακριβώς σαν το δικό σου, αλλά με 5400 hdd είναι σα να μην υπάρχει. Πολλές φορές το αφήνω αναμμένο επειδή νομίζω ότι είναι κλειστό... Ζήτα επιστροφή και refund αν είσαι μέσα στα χρονικά όρια... Αλλιώς άσε τα νησάκια της Ελλάδας και έλα διακοπές στην Ευρώπη κάπου με λογικές τιμές στα ξενοδοχεία και σε μια πόλη με Applestore και ζήτα να σου κάνουν διάγνωση και να στο φτιάξουν αυτοί. Ερώτηση: Αφού πειράζεις τον ανεμιστήρα με το smc, όταν αυξάνεις τις στροφές αλλάζει ο θόρυβος; Αν ναι είναι κάποιο σκουπιδάκι ή άλλο πρόβλημα στον ανεμιστήρα... Αν πάλι είναι ο σκληρός, εσύ τσέκαρες καθόλου να δεις αν έχει πρόβλημα με κάποιο διαγνωστικό; Τέλος προσπάθησε εσύ να έρθεις σε απ' ευθείας τηλεφωνική επαφή με το service της Apple. Όλοι αυτοί οι άσχετοι των multiδράμα και info-don't-request δεν έχουν καμιά σχέση με τη φιλοσοφία της Apple και την εξυπηρέτηση που προσφέρεται σε ένα οποιοδήποτε Applestore.
Tablet Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 1ον Οταν ανεβαζα τερμα τα ανεμηστηρακια με το smc συνεχιζε να εχει μηδενικο θορυβο.. 2ον Οταν τους ειπα στην info don't request(καλα το εθεσες) να παω απο κει και να το chekaroume με ενα καινούργιο μου ειπαν οτι δεν γινεται γιατι δεν εχουν καινουργια ειναι μονο service.. Μου φαίνεται σε αυτό σε αυτό πρέπει να επιμείνω και αυριο μιλαω με apple service ..
haHa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Καποιος με ι7 17αρι ρε παιδια να το επιβεβαιωση δεν υπαρχει εδω; Σε 17αρι με i5 και 5400rp σκληρο, ακουω ελαχιστα τους ανεμιστηρες οταν τους βαζω πανω απο 3500rpm,σε ησυχο ομως περιβαλλον πχ το βραδυ, διαφορετικα δεν ακουγονται.
Tablet Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Έστειλα μήνυμα στο ΙΝΚΑ και τους ενημέρωσα και το ίδιο email θα στείλω και στην apple uk και θα τους παρω και τηλ. Τους προκαλώ να τσεκάρουμε το laptop μου μαζί με ένα καινούργιο και οι τύποι μου λένε δεν γίνεται τρελαίνεσαι η όχι ααμω το Ελλαντα δηλαδη Στην τελικη θα ψαξω μπας και βρω κανα εθελοντη με ιδιο laptop με το δικο μου και παω απο κει
mdr21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Πραγματικα κανενας με το ιδιο λαπτοπ και ελευθερο χρονο ας παει μαζι με το παλικαρι στο σερβις μονο και μονο για να τους το τριψει στη μουρη!! Αλληλεγγυη του καταναλωτη!! Οποτε απο τη στιγμη που δεν αναγνωριζει το προβλημα η ινφοκουεστ χανεις και τα προνομια της εεγυησης των μουλτιραμα!! Αλλη μια αποδειξη οτι στην Ελλαδα δεν πρεπει να πληρωνεις παραπανω για κανενα ειδος εξτρα εγγυησης. Αν μας καναν και 30% εκπτωση αφαιρωντας την κανονικη εγγυηση καλα θα ηταν!! (που λεει ο λογος...)
giorgos_k Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Tablet, γιατί δεν πάς απο κει ο ίδιος? Επι εποχές rainbow είχα κατέβει στο service center τους στο N.Κόσμο(μπορεί να είναι ακόμα εκεί) για εναν καινούριο iMac αγορασμένο απτο Πλαίσιο που δεν μπούταρε out of the box. Μου είπαν το χαριτωμένο αστο μας να το δούμε, και τους λέω δεν παίζει μόλις ακουμπήσαμε 1200ε μετρητά. Το κοίταξαν επι τόπου και αλλάξαν τις ram. Εδώ προσπαθούσαν να με πείσουν οτι δεν αλλάζουν έυκολα οι μνήμες στον iMac!!!!!!!!!!! Όσοι ξέρουν θα καταλάβουν. Θέλω να πω οτι αν πήγαινες ο ίδιος, ίσως τους έδινες να καταλάβουν καλύτερα το πρόβλημα. Είμαι σίγουρος οτι τα σαίνια εκεί δεν έχουν ξαναδεί MBP 17" i7!! Σε κάθε άλλη περίπτωση εγώ θα ζήταγα τα λεφτάκια μου πίσω! Καλή τύχη κ υπομονή!
artshadows Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 συμφορουμιτης με σημα το μηλαρακι μολις εδωσε συμβουλη και εφτασε τα 666 μηνυματα ! Τυχαιο!!!!!!!!!!δεν νομιζω...
giorgos_k Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 συμφορουμιτης με σημα το μηλαρακι μολις εδωσε συμβουλη και εφτασε τα 666 μηνυματα !Τυχαιο!!!!!!!!!!δεν νομιζω... :-D:-D:-D:-D Τυπολατρείες
Tablet Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Tον εχω 30 μερες μπορω να ζητησω τα χρηματα πισω;; Δε νομιζω..
haHa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Tον εχω 30 μερες μπορω να ζητησω τα χρηματα πισω;;Δε νομιζω.. Γιατι δεν διαβαζεις τους ορους της εξτρα εγγυησης που αγορασες απο το multirama?
Tablet Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δεν αναφερουν τιποτα σχετικο.. Να τους προειδοποιησω οτι θα παρω το ΙΝΚΑ και τελικα ποιος εχει την ευθηνη τα multirama που δεν μου τα αλλαζουν ή η info don't request ; Θελω την αποψη σας πριν κανω οτιδηποτε..
mdr21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δεν αναφερουν τιποτα σχετικο..Να τους προειδοποιησω οτι θα παρω το ΙΝΚΑ και τελικα ποιος εχει την ευθηνη τα multirama που δεν μου τα αλλαζουν ή η info don't request ; Θελω την αποψη σας πριν κανω οτιδηποτε.. Πιστευω οτι τα μουλτιραμα θα ισχυριστουν οτι απο τη στιγμη που το σερβις της αντιπροσωπειας δεν αναγνωριζει οτι υπαρχει βλαβη , δεν υποχρεουνται και αυτοι να στο αντικαταστατησουν με την εξτρα εγγυηση τους. Εδω που τα λεμε δεν φταιει καπου το μουλτιραμα , αυτοι της infoquest σου κανουν την π@@στια.
Tablet Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Σήμερα μου το επέστρεψαν σπίτι και μου είπαν ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα.. Ρε παιδια τι μπορω να κανω πειτε μου γιατι παω να τρελαθω.. Ποια ειναι η διαδικασια η οποια πρεπει να ακολουθησω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.