Tigran Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Επειδή είναι harman kardon όμως, δεν σημαίνει αυτόματα ότι τα ηχεία είναι σουπερ-wow και ότι η ποιότητα είναι εξασφαλισμένη. Τα συγκεκριμένα ηχεία, ναι όντως βγάζουν εξαιρετικό ήχο, αλλά harman kardon ηχεία έχω δει να φοράνε και κάτι laptop στα οποία ο ήχος είναι ολίγον τι gtp. Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα σετάκι της Logitech κοντά στα 50-60€ και θα είσαι πολύ ευχαριστημένος.
phanispal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Απ' το λίγο που την είχα ψάξει με το Pixmania, θυμάμαι ότι τα μεταφορικά δεν είναι μόνο αυτά που φαίνονται στην αρχική σελίδα το προϊόντος (35€ στην προκειμένη), αλλά μέχρι να ολοκληρώσεις το checkout έχουν προστεθεί κι άλλα. Εξάλλου λέει από 34.99€ Πάντως έλεος, πότε έπεσαν τόσο τα συγκεκριμένα;
nick#18 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Επειδή είναι harman kardon όμως, δεν σημαίνει αυτόματα ότι τα ηχεία είναι σουπερ-wow και ότι η ποιότητα είναι εξασφαλισμένη. Τα συγκεκριμένα ηχεία, ναι όντως βγάζουν εξαιρετικό ήχο, αλλά harman kardon ηχεία έχω δει να φοράνε και κάτι laptop στα οποία ο ήχος είναι ολίγον τι gtp. Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα σετάκι της Logitech κοντά στα 50-60€ και θα είσαι πολύ ευχαριστημένος. Ποτε ενα λαπτοπ ειχε ολοκληρομενο καλο ηχοσυστημα? μονο κατι dell θυρια ειχαν κατι sub ξερω γω πανω και καλα και κατι τετοια που δεν εχω ιδεα πως ακουγονταν...παντος η harman kardon γενικα εχει εξερετικης ποιοτητας ηχεια...
jimmy007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 τελικά παρήγγειλα τα logitech z-2300 από pixmania. ελπίζω να είναι καλά . Μην ανυσηχείς θα μεινεις απολυτα ικανοποιημενος απο τα συγκεκριμενα!!!
FaRMaKhs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 H Ηarman ειναι μια εταιρια προσανατολισμενη στο High Fidelity και το οτι καποια laptop φορανε ηχεια της επουδενι δεν αντικατοπτριζει την ποιοτητα της εταιριας!
eftihios1986 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Τα Harma Kardon τα εχει ενας φιλος μου και ειναι απιστευτα ηχεια Φοβερη ποιοτητηα και δεν παραμορφονουν καθολου τον ηχο
Voodooman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δεν σε πρόλαβα ρε topic starter! Και εγώ έχω πρόβλημα χώρου και δεν μπορώ να πάω σε 2.1, οπότε σκέφτομαι να πάω σε 2.2 με ενσωματωμένο από ένα sub σε κάθε ηχείο! Περίεργα μου φαίνονται, αλλά είναι γνωστή μάρκα, ακριβά είναι, δεν έχω και τρελές απαιτήσεις, οπότε λέω να τους δώσω μία ευκαιρία. Δεν περιμένω να έχουν το τρελό μπάσο και έχουν λιγότερα watt από αυτά που ζήτησες, αλλά, από όσο διαβάζω στο νετ, την δουλειά τους την κάνουν καλά.
tmjuju Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Ρίξε μια ματιά σε ηχεία τύπου mini monitor και πήγενε να κάνεις μια ακρόαση υποχρεοτικά πριν επιλέξεις ηχεία! Λ.χ. http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Speakers-Sound-Cards/Speaker-Monitor.htm Και καλό είναι να μην εντυπωσιαζόμαστε από τα watt δε λένε τίποτα ούτε για την ποιότητα ούτε για την ένταση του ήχου
yiannis_1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ρίξε μια ματιά σε ηχεία τύπου mini monitor και πήγενε να κάνεις μια ακρόαση υποχρεοτικά πριν επιλέξεις ηχεία! Ψιλοστουντιακά. Μορεί να τον εκνευρίσουν με την υπερβολική ακρίβεια. Δεν είναι για όλους τα ηχεία αυτά. Αμα τα θέλει για να γράψει μουσική και να ακούει τον πραγματικό ήχο όπως βγαίνει απο τα όργανα είναι κορυφή και τα maudio και τα behringer.
gamanos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ, Κορυφή δεν είναι σε καμία περίπτωση, είναι entry level μονιτοράκια με ικανοποιητικό value for money . Όπως λες κι εσύ ΨΙΛΟστουντιακά Μορεί να τον εκνευρίσουν με την υπερβολική ακρίβεια.Δεν είναι για όλους τα ηχεία αυτά. +1
drvang Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 κοιτάξτε, εγώ τα θέλω πιο πολύ για ταινίες, μουσική και λίγο για call of duty 2 πιστεύω πως η logitech είναι καλή σε αυτόν τομέα. αν δεν έρθουν σήμερα τα θηρία μου θα τους κάνω καταγγελία. (τους πήρα τηλέφωνο την Παρασκευή)
drvang Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 τους πήρα τηλέφωνο επειδή δεν ήρθαν τα λογιτεψη ζ2300 και μου είπαν ότι έρχονται, όμως δεν είναι πουθενά..!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι να κάνω?
drvang Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 σας ευχαριστώ όλους για την χρήσιμη βοήθειά σας και ειδικά τον jimmy007
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.