Προς το περιεχόμενο

Σαβούρες Κινητών

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Samsung GT-5600V μιας φιλης αλλα δε πειραζει..μια σαβουρα ακομα :P Σημερα στο Riba's στην παραλιακη ειχαμε παει για βουτιες (εκει απο κατω στα βραχια...) και ενω εμεις βουταγαμε αυτη καθοταν και της πεφτει απο το πιο ψηλο σημειο, σκαει στα βραχια πριν πεσει στο νερο, εγινε ΒΙΔΕΣ και μετα επεσε μεσα...το μαζεψαμε και τωρα κανω μια προσπαθεια να το αναστησω...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

SE K750i

2-3 χοντρες βουτες που αφησαν μονο σημαδια αλλα το χειροτερο ειναι πως μια φορα μου χε σπασει ενας σωλινας στο σπιτι και πηρα τηλεφωνο να μου πουν απο που κλεινει η βανα,στο ενα χερι ειχα το κινητο και στο αλλο εναν κουβα ωστε να πεφτουν μεσα τα νερα μαζι ομως με αυτα επεσε και το κινητο μεσα :lol: ακομα ομως λειτουργει αψογα(μονο το ακουστικο καμια φορα δεν ακουγεται καλα) και το χρησιμοποιω ως δευτερο κινητο.

Δημοσ.

Κινηματογραφική βούτα σε κινητό του κολλητού μου:

Είχε ένα p900 (ή p910 ή p910i ... δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς ήταν) και περπατάμε για να πάμε για καφέ.

Είχε δεμένο στην θέση που έχουν τα περισσότερα SE ένα λουράκι και το έκανε κομπολόι. Το γυρνούσε από την μία μέχρι να τεντώσει το λουράκι και μετά από την άλλη και ξανά από την αρχή.

Σε κάποια στιγμή του φεύγει το κινητό με τέτοιο τρόπο ώστε να μην σκάσει κάτω αλλά να πέσει με την οθόνη στο τσιμέντο και να συρθεί με φόρα κάτω από το πόδι μου την ώρα που έκανα βήμα !!!

Οπότε το πατάω και εγώ μια καλή και εκεί άφησε και την τελευταία του πνοή.

Δημοσ.

SAMSUNG C6112. Το έχω στη τσέπη του jean και είναι συνδεμένο με το Handsfree, μέσα από το κράνος. Πάω να βγάλω το κράνος -ξεχνώντας ότι έχω το handsfree- πετάγεται το handsfree, παίρνει το κινητό μαζί του -πήγαινα με τη μηχανή γύρω στα 70km/h- κάνει 5-6 κωλοτούμπες, σέρνεται. Πετάχθηκε δεξιά το καπάκι και η μπαταρία εκσφενδονίστηκε πιο πέρα. Την μπαταρία την πάτησε ένα διερχομένο αυτοκίνητο.

Αποτέλεσμα: 2 γρατζουνιές στην κάτω αριστερή πλευρά, 2 στην πάνω αριστερή και λίγο ξέφτισμα το πίσω καπάκι. Η μπαταρία έγινε σαν πατατάκι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...