imr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δεν πιανετε ακριβως σαν πτωση αλλα το γραφω Κινητο Siemens M65 Σκηνικο πριν 3-4 χρονια Παρκαρω, στην σχολη εξω απο τα γραφεια των καθηγητων βγαινω απο το αμαξι, σε κανα 20 λεπτο γυρναω και φευγω Μετα απο μερικα λεπτα δεν βρισκω το κινητο μου, μετα απο ψαξιμο στο αυτοκινητο τρωω την φλασια μηπως μου επεσε απο την τσεπη οπως κατεβαινα Οποτε γυρναω να ψαξω στην θεση που ειχα παρκαρει ηταν ενα Subaru forester (Τζιπακι ειναι αρκετα μεγαλο ) κοιταω απο κατω, γυρω γυρω τιποτα Σε μια φαση ενω κανω αναπαντητη στο κινητο βλεπω κατι να αναβοσβηνει κατω απο την ροδα του τζιπ (ειχε κατι λεντακια στο πλαι) Ε το ειχε πατησει με την πισω αριστερη ροδα ,ολο το κινητο ηταν κατω απο την ροδα του Τζιπ στο κεντρο της!!!!!!!! Μετα απο καμια ωρα βρηκα τον κατοχο του suv, το πηγε λιγο μπροστα και πηρα το κινητο Το οποιο δεν ειχε καν κλεισει!!! δουλευε αψογα και δεν ειχε ουτε καν γρατζουνια!!!!!! (Παρεδωσε πνευμα μετα απο κανα 2 βδομαδες για αγνωστο λογο και απλα μου το αλλαξαν στην εγγυηση , δυστυχως δεν ειχαν το ιδιο και πηρα το επομενο μοντελο )
mokas1234567 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Eμενα η εξης τουμπα μου εδωσε ενα Iphone3GS (8) Eιναι ενας πανω σε μηχανακι και τραβαει σουζα και του φευγει απο την κολοτσεπη,φερνει 4-5 σβουρες και σερνεται για 10 περιπου μετρα,παω και το βρισκω τιγκα στην γρατζουνια αλλα πληρος λειτουργικο και ετσι το πηρα
imr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Αγνωστος λογος 2τονοι βαρος? Ναι αλλα για λιγο καιρο δουλευε κανονικα , μετα απο κανα 2 βδομαδες σταματησε , αρχισε να κανει κατι ακυρα restart μεχρι που εκλεισε μονιμα (μαλλον software προβλημα ειχε )
dreez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 εγω προσωπικα δεν εχω να θυμηθω προσωπικη πτωση σε κινητο,αλλα θυμαμαι ενος παιδιου στο στρατο, που πηγε στην τουαλετα, και αφου τελειωσε οτι εκανε τελος παντων πηγε να βαλει το κινητο στο τσεπακι στο χιτωνιο αλλα του εφυγε και επεσε μεσα στην 'μαυρη τρυπα' μαζι με οτι αλλο ειχε εκει μεσα.πολυ αδοξος τροπος να παει ενα κινητο... σε αυτη την περιπτωση,η την περιπτωση με τον υπονομο,φανταστειτε τι θα σκεφτει ο αρχαιολογος του μελλοντος μολις βρει τετοια ευρυματα! Στην Σπαρτη εγινε αυτο?? Ιδιο σκηνικο ετυχε και σε ενα φιλο μου σειρα!! το ψαχναμε στην υδροροη της αποχετευσης αλλα τζιφος!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Ericsson T68i, βουτιά στη χέστρα...nuff said
Galio Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Ericsson 318 ειμαι στο σκαφος το εχω στην τσεπη μου, σκυβω καποια στιμγη ακουω ενα πλουτς στο νερο κοιταω αλλα δεν εβλεπα τιποτα, δενω το σκαφος φευγω παω σπιτι ψαχνω το κινητο αφαντο, μετα θυμηθηκα το πλουτς...
Voodooman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Καλές σαβούρες είναι αυτές που αρχικά δεν τους φαίνεται, αλλά που εξελίσονται δραματικά στη συνέχεια... Siemens SX1, το είχε μεγάλο καμάρι ο Voodooman. Μιλούσα στο μπαλκόνι και μου γλιστράει από το χέρι με τροχιά προς το δάπεδο. Επειδή την είδα τσακαλάκος, πάω να το πιάσω και του δίνω άλλη μία στο αέρα. Τώρα πια παίρνει τροχιά για έξω από το μπαλκόνι, με κατεύθυνση στο από κάτω παρτέρι. Νέα προσπάθεια, νέο σκαμπίλι, το κινητό πια έχει επιταχύνει σοβαρά και φεύγει για τα καλά έξω από το κάγκελο και πάει και σκάει στο δρόμο, ευτυχώς από τον πρώτο όροφο. Ο απολογισμός ένα μεγάλο ράγισμα σε μία γωνία και το πίσω καπάκι αρκετά πιο εκεί με αρκετά σημάδια. Μάλλον έπαθε εγκεφαλικό και από τότε άρχισε τα restart και τις χαμομαρούλες κάπου κάπου!
TheoKent Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Αρκετά χρόνια πριν, K550, 2η μέρα χρήσης, είχα συνηθίσει το grip του γιγάντιου P910, ήμουν πάνω σε σκάλα και όπως πάω να απαντήσω και να το φέρω μέχρι το αυτί μου, απλά χαλαρώνει το χέρι μου και γλιστράει,, πέφτει από 3 μέτρα, 2 εκατοστά δίπλα από ένα κουβά γεμάτο νερό. (Σε slow motion: ΟΟΟοοοοοοοοχχχχχχχχχχιιιιιιιιι........ παφ), μόνο που δεν γκρεμοτσακίστηκα να το προσπαθήσω να το πιάσω... Αποτέλεσμα: μια γρατζουνιά στο κάτω αριστερό κομμάτι και ένα restart... και ακόμα λειτουργεί άψογα και βγάζει τρομερές φωτογραφίες (για τα 2Mpixels που έχει)
hackerW32 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 με το προηγούμενο κινητό μου, w580i . ήμουν στο φροντιστήριο και για να περάσει η ώρα έφτιαχνα σαΐτες και τις πετάγαμε ο ένας στο άλλον..(2 ήμασταν) μια μέρα (γρρρρ) είχα στο χέρι μου το κινητό μαζί με μια σαΐτα, έλα ώμος που είχα ξεχάσει ότι είχα και το κινητό στο χέρι!!! πετάω την σαΐτα,και ακολουθεί το κινητό με καθοδική πορεία... ΜΠΑΜ!!! χτυπάει πάτωμα και εξοστρακίζετε στον τοίχο. αποτέλεσμα? να φύγει η πρόσοψη και μαζί της η οθόνη, δύστυχος η οθόνη δεν ξεκούμπωσε... σκίστηκε το καλώδιο της οθόνης!! αλλά το κινητό συνεχίζει ακόμα και σήμερα και λειτουργεί,χωρίς οθόνη... αυτά!
TheoKent Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Ενός φίλου μου, το πανάρχαιο Siemens mc60 αν θυμάμαι καλά, τρώμε σε μια σουβλακερί, πάει να μου το δώσει στο χέρι, του φεύγει και πέφτει στο τζατζίκι, λίγο σκούπισμα μετά και λειτουργούσε τέλεια, αλλά κάθε φορά που μιλούσε σε αυτό το τηλέφωνο τον έπιανε νοσταλγία για σουβλάκι με μπόλικο τζατζίκι...
hammerd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 t610i..μετα απο 4 χρονια και ενω επαιζε ασταματητα αλλαζω την προσοψη και ολα τα πλαστικα μπρος πισω.. ηταν αλουμινενια και μεσα στα βαθουλοματα και γραντζουνιες..35€ τοτε που εδωσα ηταν πολλα για αυτο το κινητο.. το παιρνω παω σπιτι το αλλαζω..βγαινω εξω..παω σε ενα πεζοδρομιο να το βγαλω εξω απο την μπανανα που εχω στη μεση, καπου κολλαει στο φερμουαρ και πεφτει στο πεζοδρομιο..εγινε οπως ηταν πριν 3 ωρες..
kanesaxo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 R380 = πεσιμο και σπασμένη οθόνη,μετα απο σχεδον 2 χρονια συντροφιας 8210 = επεσε απτην τσεπη του πουκαμισου σε τεκίλα,το στεγνωσα,και υπο-λειτουργουσε για λιγο καιρο,ποτε ομως δεν εφυγε απο πανω του η μυρωδια. sony Z5 (τηλεφωναρα!) = δε θυμαμαι απο τι,αλλα τα χε παιξει Ρ800 = ετσι απλά σταμάτησε να λειτουργει. Και το τηλ που εκλαψα πιο πολυ απ'ολα,αν και το χω ακομη το P990i... Εχει πεσει σε απειρες θεσεις,σε οτιδηποτε δαπεδο,απο διαφορετικα υψη και δεν επαθε ποτε τπτ.ΜΕχρι που επεσε σε μπαρ σε ΞΥΛΙΝΟ παρκε (!!!) και εσπασε η οθονη του,μολις ενος μηνα... Το χω ακομη,απλως δεν λειτουργει το touch screen.
SPANK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Ενός φίλου μου, το πανάρχαιο Siemens mc60 αν θυμάμαι καλά, τρώμε σε μια σουβλακερί, πάει να μου το δώσει στο χέρι, του φεύγει και πέφτει στο τζατζίκι, λίγο σκούπισμα μετά και λειτουργούσε τέλεια, αλλά κάθε φορά που μιλούσε σε αυτό το τηλέφωνο τον έπιανε νοσταλγία για σουβλάκι με μπόλικο τζατζίκι... :lol::lol:
Vasilisxd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Siemens S35i τινάχτηκε μαζί με την κουβέρτα που το είχα αφήσει , από την μάνα μου από τον 2ο. Κατέβηκα και μάζεψα τα κομμάτια τα οποία ευθείς εναπόθεσα στον διπλανό κάδο. Κρίμα που πήγε έτσι αυτό το υπέροχο κομμάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.