Προς το περιεχόμενο

Σαβούρες Κινητών

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι τα αγαπάμε άλλοι λιγότερο αλλοι περισότερο,έχουν περάσει αρκετά κινητά απο τα χέρια μας, αλλα έχουν χαραχθεί μέσα στο μυαλό μας οι σαβούρες που έχουν φάει αλλες φορές θανατηφόρες άλλες φορές έχουν πέσει πιο μαλακά

Αρχίζω με τις δικιές μου λοιπόν.Τo google nexus one που έιχα φέρει απο το εξωτερικό δεν κράτησε πάνω απο 2 μήνες διότι μια καταραμένη μέρα βγαίνοντας απο το αμάξι καταληγει στο φρεάτιο ενος υπονόμου.(και ναι ήταν γεμάτο full ):cry::cry:

2o περιστατικό φέρνει το όνομα iphone 3gs ,και η βουτιά του μέσα σε ενα συντριβάνι με νερό,αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να δουλεύει κανονικά αλλα για πόσο ακόμα :fear:

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

άστο σήμερα έπεσε το magic του αδερφού μου και έγινε η οθόνη 1000 κομμάτια (ράγισε παντού), κατα περίεργο τρόπο δουλεύει ακόμα άψογα το touch.

Εμένα 4 φορές μου έπεσε (τα πείραμε μαζί) δεν έπαθε τίποτα, τι να πεις, αμα είσαι γκαντέμης..

Δημοσ.

Το πιο ανθεκτικό τηλέφωνο που έχει περάσει από τα χέρια μου είναι αυτό που χρησιμοποιώ τώρα,το Nokia 6120 Classic.Το χειρότερο που έχει πάθει είναι να πέσει από φορτηγάκι και να συρθεί 2 μέτρα.

Eαν ήταν αλεξιπτωτιστής θα είχε πάρει ήδη την πουλάδα από τις πτώσεις που έχει κάνει,και παρ'όλα αυτά λειτουργεί άψογα :-)

Δημοσ.

SPANK αυτο με το Νexus πολυ δραμα ε? :s

Qtek s200 (HTC Prophet): Ειμουν στο χωριο πανω σε κατι πετρες και εβγαζα φωτος τη θεα προς τα κατω απο εκει και ειχα σχετικα κοντες τσεπες... Λεω δε καθομαι λιγο σε καμια πετρα? Τι το θελα? εκανε μια βουτια 1μισι μετρο και εσκασε με τη γωνια κατω. Λεω τωρα παει τελειωσε και τελικα στραβωσε μονο η αλουμινενια προσοψη του εκει που εσκασε κατω... απορω πως...

Sony ericsson s500i: Μεχρι τοτε μου ειχε πεσει μια φορα πανω σε χαλι και μια πανω σε παρκε απο μικρο υψος... Στο χωριο για αλλη μια φορα ποτιζα κατι μικρα δεντρακια και μιλαγα και επιδη δε μπορουσα να το κραταω με τα χερια ειχα βαλει τον ωμο μου ως στηριγμα. Μου εφεβγε σιγα σιγα λεω 'νταξι θα το πιασω τωρα με το χερι τελειωσα...Δε προλαβαινω να το πω και μου πεφτει μεσα στο νερο που δεν ειχε πιει ακομα το χωμα. Δουλευ κανονικα μετα μεχρι που εβγαζε πολλα προβληματα και το αλαξα με ενα W595 το οποιο μεχρι στιγμης εχει φαει μια τουμπα απο καρφομα σε μπασκετα που εκανα για πλακα ενα σαββατο βραδυ που ειχα βγει +κατι γρατζουνιες απο κλειδια

Δημοσ.

Οσον αναφορά το nexus με το που παρκάρω ανόιγω την πόρτα του οδηγού για να βγώ και απο κάτω είχε φρεάτιο.Πέρνω το κινητό να το βάλω στην τσέπη μου και επειδή ειναι λεπτό δεν γλυστράει καλα στην τσέπη και το βλέπω σε slow motion να πέφτει στο φρεάτιο :fear: (σε λιγα δεύτερα πέρασε η ζώη του μέσα απο τα μάτια μου.θυμάμαι οταν το άνοιξα για πρωτη φορά οταν έκανα την πρώτη μου κλήση :lol::lol:)

Η γκαντεμιά ειναι οτι ουτε καν πέρασε απο τις χαραμάδες ανάμεσα στο φρεάτιον αλλα πήγε προς τα μέσα στο πεζοδρόμιο που τελιώνει το φρεάτιον και έχει τρύπα :-(

Το χειρότερο ειναι οτι για 5 λεπτά χτύπαγε κανονικά αλλα μετά παραδόθηκε στα...@#$@$

Απο εκείνη την μέρα κάτι έσπασε μέσα μου :fear: google phonακι μου εκέι που είσαι να με θυμάσαι RIP

Δημοσ.

Ενενα μου εχει σπασει 2 φορες η οθονη στα κινητα μου(ενα 3410 και ενα Ν73)

Την πρωτη φορα (3410) είχα βαλει το κινητο στη τσαντα και την πεταξα απο τις σκαλες γιατι βαριομουνα να την κουβαλαω. Ηταν μεγαλο πληγμα τοτε :P

Τη δευτερη φορα (Ν73) ειχα το κινητο παλι στην τσαντα και εστεκα σε ενα στηλο περιμενωντας το λεοφωρειο. Ετσι οπως εστεκα στον στηλο παω και βαζω το βαρος μου στην σταντα για να ακουμπησω τον στήλο και τσουυυπ, εγινε το μουραιο... Ευτυχως το κινητο το ειχα πολλα χρονια και δεν στεναχωρηθηκα.

Δημοσ.

Btw ευαισθητες οθονες εχουν τα nokia μου φαινεται γιατι και απο φιλους μου που εχουν nokia τους εχει σπασει οθονη σε αρκετους με σχεδον μηδαμινη δυναμη... Του ενως του εσπασε η οθονη απο ενα n80 με ενα usb flash που του επεσε απο τα χερια πανω στο κινητο στο γραφειο... :s

Δημοσ.

εγω προσωπικα δεν εχω να θυμηθω προσωπικη πτωση σε κινητο,αλλα θυμαμαι ενος παιδιου στο στρατο, που πηγε στην τουαλετα, και αφου τελειωσε οτι εκανε τελος παντων πηγε να βαλει το κινητο στο τσεπακι στο χιτωνιο αλλα του εφυγε και επεσε μεσα στην 'μαυρη τρυπα' μαζι με οτι αλλο ειχε εκει μεσα.

πολυ αδοξος τροπος να παει ενα κινητο...

σε αυτη την περιπτωση,η την περιπτωση με τον υπονομο,φανταστειτε τι θα σκεφτει ο αρχαιολογος του μελλοντος μολις βρει τετοια ευρυματα!

Δημοσ.

k850i 2 χρονων.

ξαφνικα το κινητο κολλαει,μετα την επανεκινηση εχει χασει ολα μου τα αρχεια(8 γιγα καρτα μνημης αδεια παλι καλα π ειχα κανει backup)Μολις το βλεπω απο τα νευρα μου το πεταω στον αερα και του τραβαω βολε(στυλ γυριστο σουτ αλα ζινταν)Συρθηκε στον δρομο 3-4 μετρα με την οθονη.

Αποτελεσμα:Δεν επαθε τιποτα εκτος απο μερικα ανεπαισθητα βαθουλωματακια γυρω γυρω,Πραγματικα δεν φαινονται παρα μονο με την αφη.

κ700i(χρονια πριν)

το ειχα στα χερια μου εστελνα μηνυμα.Τελειωνω παω να το βαλω στην τσεπη(αλλα δεν)επεσε μεσα σε εργα του οτε γυρω στα 5 μετρα μεσα.Μου το ανεβασε ενας(τεχνικος προφανως)σε χαλια κατασταση μες τα χωματα.Παρ ολα αυτα το τηλεφωνο ζει ακομη!!!χωρις κανενα προβλημα αλλα με χαλια εμφανιση σαν αποτυχημενο λιφτινγκ!

Δημοσ.

νομίζω οτι αυτό το νήμα φτιάχτηκε ειδικά για να περιγράψω το δράμα μου.

Εβαλα το 2 μηνών γυαλιστερό λευκό Iphone 3GS μου στο πλυντήριο στην τσέπη ενός μπουφάν........

Δημοσ.
νομίζω οτι αυτό το νήμα φτιάχτηκε ειδικά για να περιγράψω το δράμα μου.

Εβαλα το 2 μηνών γυαλιστερό λευκό Iphone 3GS μου στο πλυντήριο στην τσέπη ενός μπουφάν........

Wow

Ηθελα να ειμαι απο μια γωνια να δω την αντιδραση σου οταν συνειδητοποιησες οτι ειναι μεσα στο πλυντηριο.

Δημοσ.

κ700i κομμάτια από ποτό και το χάνω, την άλλη μέρα το βρήκα εκεί που έπεσε σε κομματάκια, αλλού η μπαταρία αλλού το καπάκι, αλλά δούλευε :D

iphone 2g το έχω από τότε που βγήκε έχει πέσει συνολικά 4 φορές, 2 στο στρατό και 2 σαν πολίτης, δουλεύει κανονικά, βέβαια έχει κάποια στουμπίσματα, η οθόνη πάντως δεν έχει ούτε μια γρατσουνιά.

htc hd2, πάω να το βγάλω από την τσέπη την δεύτερη μέρα που το πήρα και μου μένει το καπάκι τις μπαταρίας στο χέρι και το κινητό στο πάτωμα, δεν έπαθε τίποτα.

• Moderators
Δημοσ.
κ700i κομμάτια από ποτό και το χάνω, την άλλη μέρα το βρήκα εκεί που έπεσε σε κομματάκια, αλλού η μπαταρία αλλού το καπάκι, αλλά δούλευε :D

iphone 2g το έχω από τότε που βγήκε έχει πέσει συνολικά 4 φορές, 2 στο στρατό και 2 σαν πολίτης, δουλεύει κανονικά, βέβαια έχει κάποια στουμπίσματα, η οθόνη πάντως δεν έχει ούτε μια γρατσουνιά.

htc hd2, πάω να το βγάλω από την τσέπη την δεύτερη μέρα που το πήρα και μου μένει το καπάκι τις μπαταρίας στο χέρι και το κινητό στο πάτωμα, δεν έπαθε τίποτα.

Καλα αυτο με το hd2 θελει προσπαθεια, εγω δυσκολευομαι να βγαλω το καπακι της μπαταριας ακομα και οταν πρεπει.

Πρωτη μερα που ειχα αγορασει το tp2 μου, παω να κανω ενα εντυπωσιακο ανοιγμα του πληκτρολογιου και το κινητο εκτοξευεται απο τα χερια μου, χτυπαει σε ενα επιπλο και μετα επεσε στο πατωμα.. Μεχρι να το σηκωσω για να δω αν ζει κοντευα να παθω σοκ. Τελικα ζουσε.

Το hd2 δεν μου εχει πεσει ποτε και το φοβαμαι δεδομενου πως το 90% της προσοψης ειναι γυαλι...

Δημοσ.

Όχι χρόνια αλλά αιώνες πριν, Ericsson PF768. Το κατόρθωμα ήταν του πατέρα μου. Ήταν σε οικοδομή, το κινητό στην τσέπη στο πουκάμισο, σκύβει να ανακατέψει ασβέστη μέσα στο βαρέλι και κάνει θριαμβευτική βουτιά το κινητό. Το ξέπλυνε μετά και κάτω από την βρύση. Αυτό έγινε μεσημέρι, εγώ το έμαθα το βράδυ. Για φέρτο του λέω έτσι για την ιστορία να δω τι γίνεται μέσα και να το καθαρίσω. Κάτι ελάχιστα είχαν περάσει μέσα, το πιο δύσκολο οι θύρες για τον φορτιστή κλπ, τα καθάρισα όσο μπορούσα. Το κινητό μετά γενικά δούλευε μια χαρά, με μόνη απώλεια το ότι η οθόνη έδειχνε πλέον μία σειρά μείον.

Χρόνια πριν, Nοκια 7260. 2-3 πτώσεις από το ύψος του χεριού στο πεζοδρόμιο, αλλά κατιτίς παραπάνω σε υπέροχες πτήσεις 3 μέτρων μέσα στο σπίτι με κατάληξη ή κατευθειαν στο πάτωμα ή πάνω σε κανένα τοίχο και μετά στο πάτωμα, διότι έριχνα κάτι ύπνους στον καναπέ πριν ακουμπήσω το κινητό στο τραπεζάκι και το πρωί όταν ξυπνούσα έκανα την κλασσική κίνηση τράβα κουβέρτα από πάνω σου για να σηκωθείς. Ε, το κινητό που ήταν κάπου πάνω στην κουβέρτα (την γλύτωνε μόνο όταν μέσα στο βράδυ από τα στρυφογυρίσματα κατέληγα να κοιμάμαι επάνω του :eek:) έκανε πάντα πτήση. Πέρα απ' το να μαζεύω καπάκι και μπαταρία, ούτε καν σημαδάκι δεν είχε πουθενά.

Από τότε ούτε καν απλά να μου πέσει από τα χέρια δεν μου έχει τύχει με κινητό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...