Προς το περιεχόμενο

AVG VS Nod32 για laptop

partblah1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο από τα 2 antivirus μου προτείνετε για laptop με 4GB Ram και διπύρηνο στα 2.66 Ghz ?

Προτιμώ το πιο ελαφρύ βέβαια .

PS : Στο installation του AVG είδα ότι υπάρχει μια ρύθμιση ότι το antivirus προορίζεται για laptop .

Δημοσ.
Nod32 από εμένα...

+1

Αν και μετα απο καποιες αναβαθμισεις(το τρεχω περιπου 1 χρονο αυθεντικο)μετα απο καθε νεα αναβαθμιση αργει το λαπτοπακι μεχρι να εγκατασταθει

Δημοσ.
To ένα είναι freeware, το άλλο δεν είναι.

Σε απασχολεί αυτό το ζήτημα;

δεν θα βάλω το free , αλλά αυτό .Παιδιά μήπως να κοιτάξω και για κανά Kaspersky 2011 ?

Δημοσ.
+1

Αν και μετα απο καποιες αναβαθμισεις(το τρεχω περιπου 1 χρονο αυθεντικο)μετα απο καθε νεα αναβαθμιση αργει το λαπτοπακι μεχρι να εγκατασταθει

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι λαπτοπάκι...:P:p
Δημοσ.

σε tower ενός φίλου παρατήρησa ότι το KAV το 2011 καταναλώνει πιο λίγους πόρους σε σχέση με το nod που έχω στον δικό μου tower !

Δημοσ.

Δες τωρα, εγω πιστευω οτι πρεπει να βαλεις γνησιο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Απο 'κει και περα ο,τι και να βαλεις, με 4 γιγα ραμ ειναι απειροελαχιστες οι πιθανοτητες του οποιουδηποτε αντι-ιικου να σε ενοχλησει. Βεβαια αμα θες να τρεχεις μαζι φοτοαοπ, κορελ, σονι βεγκας, ε τοτε φιλαρακι δεν θα φταει το αντι βαϊρους, εσυ θα φταις :lol:

Τωρα, συμφωνα με το AV comparatives, στην ταχυτητα του πισι, ελαχιστες ειναι οι διαφορες, ενω απο τα γενικα τεστ, καλυτερα, και που εχω δοκιμασει ειναι τα εξης :

Avira : Buy AntiVir Premium

Kaspersky : Buy Antivirus | Buy Internet Security

Eset : Buy Nod32 | Buy Smart Security

Gdata : Buy Antivirus | Buy Internet Security | Buy Total Security

(Η σειρα με την οποια αναφερονται δεν εχει καμια σχεση με ποιοτητα κλπ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...