partblah1990 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Πιο από τα 2 antivirus μου προτείνετε για laptop με 4GB Ram και διπύρηνο στα 2.66 Ghz ? Προτιμώ το πιο ελαφρύ βέβαια . PS : Στο installation του AVG είδα ότι υπάρχει μια ρύθμιση ότι το antivirus προορίζεται για laptop .
liopyr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 To ένα είναι freeware, το άλλο δεν είναι. Σε απασχολεί αυτό το ζήτημα;
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Nod32 από εμένα... +1 Αν και μετα απο καποιες αναβαθμισεις(το τρεχω περιπου 1 χρονο αυθεντικο)μετα απο καθε νεα αναβαθμιση αργει το λαπτοπακι μεχρι να εγκατασταθει
partblah1990 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 To ένα είναι freeware, το άλλο δεν είναι.Σε απασχολεί αυτό το ζήτημα; δεν θα βάλω το free , αλλά αυτό .Παιδιά μήπως να κοιτάξω και για κανά Kaspersky 2011 ?
thanos713 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 +1Αν και μετα απο καποιες αναβαθμισεις(το τρεχω περιπου 1 χρονο αυθεντικο)μετα απο καθε νεα αναβαθμιση αργει το λαπτοπακι μεχρι να εγκατασταθει Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι λαπτοπάκι...:p
thanos713 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 δεν θα βάλω το free , αλλά αυτό .Παιδιά μήπως να κοιτάξω και για κανά Kaspersky 2011 ?Από εμένα όχι KAV...
partblah1990 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 σε tower ενός φίλου παρατήρησa ότι το KAV το 2011 καταναλώνει πιο λίγους πόρους σε σχέση με το nod που έχω στον δικό μου tower !
Lzoakis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δες τωρα, εγω πιστευω οτι πρεπει να βαλεις γνησιο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Απο 'κει και περα ο,τι και να βαλεις, με 4 γιγα ραμ ειναι απειροελαχιστες οι πιθανοτητες του οποιουδηποτε αντι-ιικου να σε ενοχλησει. Βεβαια αμα θες να τρεχεις μαζι φοτοαοπ, κορελ, σονι βεγκας, ε τοτε φιλαρακι δεν θα φταει το αντι βαϊρους, εσυ θα φταις Τωρα, συμφωνα με το AV comparatives, στην ταχυτητα του πισι, ελαχιστες ειναι οι διαφορες, ενω απο τα γενικα τεστ, καλυτερα, και που εχω δοκιμασει ειναι τα εξης : Avira : Buy AntiVir Premium Kaspersky : Buy Antivirus | Buy Internet Security Eset : Buy Nod32 | Buy Smart Security Gdata : Buy Antivirus | Buy Internet Security | Buy Total Security (Η σειρα με την οποια αναφερονται δεν εχει καμια σχεση με ποιοτητα κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.